Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matteuszz326

Kobieta skorpion

Polecane posty

Gość Matteuszz326

Jaka jest? Czy kto znal z poczatku listopada.

Gość znammm*
uparta, ale ma dobre serce

Gość wysokisadzieniebylogwaltownego
w przeciwienstwie do panny, najbardziej erotyczny znak zodiaku. pamietliwe, zaborcze, robia wszystko w lozku i ciagle chca seksu.

Gość Matteuszz326
Ups ... I?

Ja jestem z początku listopada, mam same najlepsze cechy, achh co ja się będę chwalić :P to najlepszy znak!

Gość znammm*
nie prawda, nie jestem zaborcza :D

Ponadto piękne, mądre, mają ogniste temperamenty, intelekt ostry jak brzytwa, są utalentowane, skromne ...

Gość Tez jestem skorpionica
Lubie ludzi spod tego znaku. To jeden z najlepszych w horoskopie.

Gość robbb
kobieta skorpion nadaje sie tylko do lozka. kompletnie nie jest stworzona do zycia rodzinnego. klamie, kombinuje , jest falszywa i lubi pieniadze. skora do zdrady - lubi seks ,ale niekoniecznie z mezem

Jak widać kobiety skorpiony mają rozdmuchane ego (a może wszystkie dzisiejsze kobiety tak mają) krótko mówiąc mają charakter księżniczki (wredna pamiętliwa wymagająca i leniwa) :)

Skorpionice nie zdradzają, najpierw rzucają :P

To nie jest rozdmuchane ego, to fakt ! :)

Gość Tez jestem skorpionica
Skorpiony naleza do bardzo pracowitych

Gość robbb
tak? a ja od 20 lat jestem mezem skorpiona. nie polecam nikomu! moj syn skorpion ma podobny charakter - do dupy czyli. zona od zawsze tylko sie pindrowala, podrywala kolesi, zdradzala mnie, robila dlugi i klamala! i nie mowcie ze byla zanidbywana bo bylem zakochany jak wariat, placilem dlugi, wybaczalem romanse. skorpiony nadaja sie TYLKO na kochanke. a panie wypowiadajace sie tu sa walniete...zero pokory

robbb widocznie trafiłeś na złą kobietę... czy naprawdę uważacie, że znak zodiaku determinuje nasz charakter, zachowanie, temperament? przecież to bzduuura! nie wierzcie w takie brednie...

Gość escorpio
Przeczytaj sobie opis tego znaku zodiaku (wystarczy poszukać w google) tam jest fajnie wszystko opisane. Jak czytałam to sama się do siebie uśmiechałam. Cała prawda jeśli chodzi o mnie. My skorpionice jesteśmy wyjątkowe, silne, niezależne, ambitne, wredne, wojownicze (lepiej z nami nie zadzierać) i kochamy namiętny seks. Dużo seksu! :) Najlepszy znak jak dla mnie. Buziaki ;) " Nie musze żyć z muzyki To muzyka żyje we mnie " O.S.T.R

Gość że co że jak
skorpiony są bardzo pamiętliwe, z tym się zgodzę w 100% jak ktoś im "zajdzie za skórę " to koniec. Z drugiej strony dla przyjaciół są bardzo miłe i są w stanie dużo zrobić. Za to nie zgodzę się z tym że skorpion= zdrada, a wręcz przeciwnie. Przywiązują się do ludzi, mają niewielu przyjaciół za to spradzwonych. To jest moja opinia