Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxox

Najbardziej wieśniackie teksty na podryw.

Polecane posty

Gość xoxoxox

Jaki najbardziej wieśniacki tekst usłyszałyście, gdy chłopak próbował was poderwać? :D

Gość może nie wieśniacki
ale śmieszny: "Bolało cię?" a po moim "co?" - "jak spadałaś z nieba" :D:D

Gość xoxoxox
No ten tekst o tym '' spadaniu z nieba '' jest dosc popularny :D Ja też go pare razy usłyszałam :D Ale szczerze mówiąc, nie mogłam się powstrzymać i zaczęłam się śmiać :D

Gość mi 1 ciagle gada że jestem
najpiękniejsza na sali,a że tam same paszczaki to wcale nie odbieram tego pozytywnie :P

Gość może nie wieśniacki
No właśnie ja też! :D to megabanał :D

Gość number oneee
'czesc laski gdzie cisniecie':D

Gość number oneee
a jeszcze bylo'chodz ze mna do mojego domu to pokaze ci moja maczuge'

męska pomarańcza, nie . Ale najlepiej wymyślić coś swojego... i swoimi słowami, gestami pokazać, że jest zainteresowany jakąś panną . Śmiech jest nie do powstrzymania gdy słyszy się czy bolało :O

Gość acdee
Albo '' łykasz miecz '' :D To już jest mega wieśniackie :D

"wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść przed Tobą jeszcze raz ?? " :D:D

Gość kwiatowaa
Ja mam niepochamowany wybuch śmiechu gdy podchodzi do mnie jakiś chłopak i mówi '' Hej laska, ładna jesteś. Zrobimy numerek'' :D W takiej sytuacji śmiech jest nie do zatrzymania :D

Gość fefefe
Hej bejbe podobasz mi się, nie zmarnuj tego

Gość wqe21ewqdsad
za to laski sie chwalą ze mogą wypić 10 piw i litr wódki :) tez są niezłe ;)

dlatego wrzucam tutaj. Przepraszam ,że przykłady zamieszczam bez zgody autorów. (pisownia w przykładach orginalna). -bolało kiedy spadałaś z nieba? -'Czy to nie ja przyśniłem Ci się dziś w nocy?' -Mam na imię Stefan - zapamiętaj to imię, bo za godzinę będziesz je krzyczała -Zmęczona? - Czym?! -Cały dzień chodziłaś mi po głowie Bardzo ładnie pachniesz... Dziękuję . Biegłaś? Znasz ten przebój? Jaki? Ściągnij majtki i się nie bój -Sorki, która godzina? Dochodzi 21. uuu to najwyższa pora się poznać. -Twój tata był chyba złodziejem A to dlaczego? Bo ukradł wszystkie gwiazdy i umieścił je w Twoich oczach -Skoro już jedziemy tym samym tramwajem, to może się poznamy (autentyk) -Cześć jestem Tomek twój ziomek mieszkam w Kłakach jebakach jesteś piękna jak łania w sam raz do ............... -Ładne buty, połykasz?

Gość wieśniackie to było
jak obcy facet na ulicy mnie zagadnął że skad sie taki piekny kwiat wziął zimą :O

"My się znamy" to dobre na początek, a że wy takie malkontentki to już problem tych biednych absztyfikantów. Ciekawe że zapamiętujecie takie głupoty. Ja z kobietami nie radzę sobie, ale wiem że liczy się pierwsze wrażenie a nie pierwsze słowa bo je mało się pamięta :)

Gość xoxoxox
Hahahahah, Matko, ten tekst '' - Mam na imię Stefan - Zapamiętaj to imię, bo za godzinę będziesz je krzyczała '' mnie rozwalił :D

Gość to o gwiazdach w oczach
mi sie spodobało,bardzo poetyckie

Gość NianiaNiunia
Facet trzyma mnie za reke, glownie za maly palec i mowi: - Daj mi swoj palec. Ja, skonsternowana, pytam, po co i o co mu chodzi. Mowi: - Bede wiedzial, ze masz przy sobie chociaz czesc mnie. Wtedy nie wiedzialam, czy sie smiac, czy uciekac. W ogole nie zareagowalam, takie to bylo dziwne.