Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mala_Ciekawostka

Jak często zmieniacie piżamę?

Polecane posty

Cześć. Zastanawia mnie, jak często powinno się zmieniać piżamę, taką dwuczęściową: spodnie + koszulka. Wiem, że faceci np. często śpią w bokserkach i koszulce, a potem w tym chodzą cały dzień i wrzucają do prania wieczorem. Ale dziewczyny?? Zakładacie majtki pod spodnie od piżamy? Jeśli nie, to po ilu nocach wrzucacie piżamę do prania?

Gość normalne osoby spia nago
skóra oddycha a ciało lepiej sie wysypia

Gość tarlalalalaaala
To zależy, zwykle jak już wyczuję, że jest nieświeża, bo w nocy się tak bardzo nie pocimy, to nie trzeba codziennie. Ale moja piżama to zwykle koszulka+majtki lub jakieś spodenki. I majtki obowiązkowo.

Gość normalne osoby spia nago
potwierdzam, większość jest nienormalna :classic_cool:

Śpię nago, jest o wiele wygodniej, mam na sobie tylko majtki.

Gość tarlalalalaaala
No ja mam zawsze, ale jak kto woli. Ja z majtkami czuję się jakoś pewniej ;D

Gość martishaaaaaaaa
ja bym zamarzla jakbym spala nago straszny zmarzluch ze mnie w zimie, mimo ze grzejniki mam na fulla to spie we frotowej pizamie, dodatkowo mam pod spodem podkoszulke bawelniana a teraz to juz tylko pizamke obowiazkowo na dlugi rekaw nawet jak jestem w cieplych krajach i oni maja tylko przescieradlo do przykrycia to ja i tak prosze o podwojne bo mi zimno

Gość martishaaaaaaaa
ja bym zamarzla jakbym spala nago straszny zmarzluch ze mnie w zimie, mimo ze grzejniki mam na fulla to spie we frotowej pizamie, dodatkowo mam pod spodem podkoszulke bawelniana a teraz to juz tylko pizamke obowiazkowo na dlugi rekaw nawet jak jestem w cieplych krajach i oni maja tylko przescieradlo do przykrycia to ja i tak prosze o podwojne bo mi zimno

ja nie zmieniam bo śpię nago a jaka oszczędność na pralce :D

Gość gsaaggfgdf
Koszulka+spodnie i bielizna. Bieliznę zmieniam codziennie ;) Koszulkę co trzy dni, spodnie co tydzień. Pozdrawiam.

Gość jak mozna spac w bieliznie
to jakies chore

Gość maxicosi babyy
zmeniam co dwa dni spie w koszulce i w takich fajnych damskich ślicznych bokserkach:) nie usnęłabym za chiny ludowe w koszulce z długim rekawem ani w spodniach takich pizamowych długich...brrr

No a te osoby, które śpią nago - niby oszczędność na praniu jak to ktoś wspomniał;) ale z drugiej strony pościel szybciej się brudzi - przecież pocimy się w nocy, no i pupa przynajmniej powinna być ubrana...

Gość a dlaczego pupa
powinna byc ubrana, to jakis nakaz moralno - religijny?

Gość piżmak piżamowy
zawsze spie w majtkach i pizamie,bielizne zmieniam codziennie a pizame co tydzien

Gość Warwik
Ja mam komplet z frotki. Zmieniam co tydzień

Jaki tam nakaz moralno-religijny;) Po prostu pupa trochę bardziej brudzi pościel niż inne części ciała, szczególnie jeśli chodzi o kobiety - dlatego powinna być ubrana.

Gość jestem kobietą_________
jak to Ci pupa brudzi? Popuszczasz w nocy?

Nie, ale jeśli kobieta ma np. dni płodne, to wtedy wydziela się w większej ilości śluz, który brudzi pościel, jeśli śpi się całkiem nago, to chyba jasne, prawda?

Gość jestem kobietą_________
Aż tyle tego śluzu Ci się wydziela, ze brudzi Ci pościel? Po nogach Ci leci? Przesadzasz!

Gość skad sie biora takiee idiotki
jak mozna spac w majtkah i na to jeszcze zakladac piżame :o skóra w nocy ma oddychac,a nie byc pod dwoma parami majtek...jezu. takie żesta przepisowe a pewnie w tych majtkach w ktorych spicie pozniej lazicie caly dzien.

Gość po co majtki pod pidzame
?? Nawet bym nie pomyslala zeby tak robic ;) Tylko jak okres mam to tak spie i bardzo tego nie lubie... A pidzame zmieniam jak smierdziec zaczyna :P

Dobre ja śpie w koszulce i majtkach bo mam dzieci jak ich nie było to w samej koszulce luznej zmieniam jak widze potrzebe czyli co 2-3 dni

ja śpię w koszuli luźnej, w piżamie bym się chyba ugotowała:O [zimą też nie śpię w piżamie! to nie syberia 🖐️ ] zmieniam co 2 dni zazwyczaj

nienawidze piżam...za chiny nie usnełabym w długim bądź krótkim rekawie czy spodniach, musze miec cienka zwiewną koszulke na ramiączkach, i jakies majteczki do niej i jest cacy nawet jak jest zimno, wtedy nawet lepiej sie spi. A zmieniam jak juz czuje ze trzeba, co pare dni....a posciel jak czesto zmieniacie....bo ja tego nienawidze i odwlekam to jak tylko sie da zawsze hehe