Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mala_Ciekawostka

Jak często zmieniacie piżamę?

Polecane posty

jak mam okres to zakladam spodenki, a tak to majtki :D ale nie pod pizame, zreszta nie nawidze piżam :D

Gość sdfvasdvfg
zmieniam raz/ dwa razy w tygodniu najczesciej spie w samej pizamie ez majtek, ale jak bylam mala spalam zawsze w majtakch i pizamie co do sluzu w dni plodne to ja mam go wtedy zawsze duzo i nie widze w tym nic dziwnego :o

Gość wredna lesba
ja zakładam tylko tampon jak mam okres

Gość jussaa
a ja spie w piżamie (krótki rękawek i spodenki rybaczki) i pod spodem mam majtki zawsze, które zakładam świeże po wieczornej kąpieli. Nago spać nie moge bo jest mi po prostu zimno.Nawet po seksie jak zasnę to budzę się w nocy i sie ubieram. Nie widzę w tym nic niehigienicznego. i w zimę, czasem o zgrozo!, śpię w mięciutkich skarpetkach, ktore czasem ściągam jak mi sie stopy rozgrzeją.Mąż śpi w bokserkach i koszulce (w której nie chodzi potem cały dzień:0 codziennie zakłada świeżą)

Gość jussaa
jak można spać w samej piżamie bez majtek? przecież ten szef się wżyna:D

Gość księżycowa noc ________
przestańce, bo czytając ten topik to można odnieść wrażenie, że kobieta to przez cały dzień powinna nosić pieluchę pod szyję. Jak nie śluz w dni płodne, to zaraz ktoś walnie tekst o śluzie w dni niepłodne, czy o innych wydzielinach wynikających z różnych innych przyczyn :O Wiadomo, miesiączka to tylko kilka dni, a poza tym to jesteście zaśluzowane, obślizgłe jak ryby?

ja tak ogolnie raz w tygodniu.... i nie zakladam zadnej bielizny pod pizame... skora ma wtedy oddychac

bazienka spoko :d no dobra, ja w dzien zawsze nosze wkladke zeby zawsze bylo czysto i swierzo, na noc nie zakladam bo wlasnie nic mi nie wypływa, spie w koszulce do posladków wiec majtki musze miec, a gdy mam okres zakladam jescze spodenki zeby spac spokojnie to tylko 3-4 dni, mozna sie przemęczyc :D

Gość wg mnie to
każda z was ma chyba inne pojęcie pidżamy..... bo ktoś wyżej napisał, że w pidżamie nie cierpi spać, ale za to zakłada krótkie spodenki.......a spodenki to nie pidżama bo już nie rozumiem????? ja śpię w bieliźnie plus komplet pidżamy czyli wg mnie koszulka na ramiączkach (taki top) i spodenki do kolan, bez majtek nie śpię bo jednak nie mieszkam sama i byloby mi goło tak łazić w samych cieniutkich spodenkach i swiecić tyłkiem

Gość mila jak zawsze
Koszulki nocne:) zmieniam codziennie,czasem co 2 dni i majtasy:D

no wiesz, czytaj ze zrozumieniem, napisalam ze spie w spodenkach kiedy mam okres, a nie w piżamier tylko w koszulce na ramiączka...rany czytaj uwazniej a potem sie wypowiadaj...

Gość wg mnie to
a spodenki to już nie pidżama?

Gość melaniiiiiiiiaa
Mam kilka piżam, z krótszym i dłuższym rękawem oraz nogawkami, ale pod każdą zakładam majtki (specjalne, w których tylko śpię. Oczywiście codziennie po kąpieli świeże. Oprócz jednej, bo w niej już są majtki, wtedy przyklejam wkładkę. Piżamę zmieniam średnio raz na tydzień.

ja śpie nago mam jakaś pidżame ale po co mi ona? jakbym się smyrała po cipce? pytam no jak??

wg mnie to....nie damskie bokserki to moim zdaniem nie piżama, i nie spie w pizamie tylko w halce, a gdy mam okres to zakaldam te wyzej wymienio, wiec o co ci kurwa chodzi, żes sie przyczepila do spodenek...

Gość ja śpię w samej koszulce na
ramiączka bez majtek i pościel, prześcieradło mam czyste. Zmieniam pościel co dwa tygodnie a w ładną pogodę jak mam czas to wietrzę na balkonie:-p Nie lubię spać w bieliźnie, najlepiej mi się śpi nago ale zasypiam tak tylko po seksie:-)

Gość wielorybica
śpię w normalnej, długiej koszuli nocnej, bez żadnych gaci (nie usnęłabym, no chyba,że mam okres). Piorę jakoś tak co drugi, co trzeci dzień.

Gość balool
Przeważnie śpię w samych majteczkach,jeżeli już to piżama na dwa razy i do prania

a najbardziej czego nienawidze to łazic w koszulce w dzien albo zasnac w ubraniu....musze sie przebrac przed snem i zaraz jak wstane tez...

Gość ale jazda na maksaaaaaaaaaaa
wcale nie zmieniam spie ekologicznie czyli na golasa:):):) i mam problem z glowy jak czesto zmieniac moj facet tez tak lubi i nie chodzi w przepoconych gaciach dobe

Gość Takamałamamałyga
A ja śpię w męskich bokserkach bawełnianych, wyglądają jak spodenki, i w koszulce bawełnianej zwykłej z krótkim rękawem

Gość niegoła
A ja to w ogóle się zastanawiam, jak można spać tak całkiem na golasa - mnie by było zimno, jak się człowiek np. przez sen odkryje, ja nawet po seksie się ubieram

Gość Jupijaje
Mój facet nie cierpi piżam, śpi po prostu w koszulce i majtkach. Ale planuję mu kupić taką elegancką piżamę jedwabną. Już się z tym pogodził;)

Gość ale jazda na maksaaaaaaaaaaa
po sexie przytulam sie do meza i grzejemy sie swoimi cialami nie wiem jak mozna spac w pizamie spodnie w cipoche by mi wlazily a przy okresie tylko spie w majtadasach i dalej ekologicznie czyli sote

no mój maz najbardziej w spodenkach i t-shircie wiec chce taka jakąs, ale bardziej sex'y hehehe, moze tez sie z tym pogodzi :D:D