Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakompleksiona dwudziestka//

Jestem zakompleksiona

Polecane posty

Na punkcie swojego wyglądu i charakteru. Jestem brzydka i w dodatku nie będe owijać w bawełne mam nadwagę, jestem blada jak ściana, twarz masakra. włosy w kucyk. Staram się nie wychodzić z domu .I jak mam kogoś poznać? Gdy tusza mnie zalewa i jestem ostro zaniedbana. Jestem samotna jak palec Musiałam się wyżalić

Gość lkkkkkkkk
poka fote

Ja nie myśle o aparacie w takim stanie a już napewno nie o fotografowaniu się .. .

Nie za dużo masz ty tych kompleksów ? Na pewno przesadzasz! i wyolbrzymiasz? to że jesteś przy tuszy zmień styl ubioru przecież tyle jest możliwości żeby zatuszować niedoskonałości co do twarzy zmień krem czy fluid , nowa fryzurka czy inny kolor i już

Gość fbdfgdffrrrrrrrw
pewnie masz z 20 lat jak bedziesz miala 30 to zmienisz zdanie o sobie i ubierz sie jakos fajnie lekko wymaluj napewno masz cos ladnego w sobie kazda osoba ma cos w sobie ladnego sa to np usta albo oczy nie kazdy masz wszytsko ladne co amsz ladnego ? podkresl to :)

Zakompleksiona to wez się za siebie schudnij idz do fryzjera ,a może nawet wybierz sie do psychologa to nic złego:) jesli chcesz zaczać diete mozesz ze mna mam swój topik pamietaj razem łatwiej:) ile ważysz?

Gość DZIEWCZYNA KTORA JEST NIEDOBRA
Dobrze Cie rozumiem, sama tez wiem, ze jest brzydka, do tego jeszcze niezbyt bogata. Wiem, ze tacy ludzie maja w życiu ciężej od innych... Ale skoro Ty mówisz, że masz tylko nadwagę i jesteś zaniedbana, to wszystko da się naprawić:) zrób sobie jakąś fajną fryzurkę, zrzuć parę kilo, czy nawet nie musisz:), skocz do solarium, ubierz jakieś ładne ciuchy, maleńki makijaż i już będziesz inna osobą, a także poczujesz się lepiej.

Grusia gdzie masz swój topik. Właśnie wywaliłam wszystkie rzeczy z lodówki w tej histerii. A co do zmiany wyglądu to powiem wam że nawet włosy nie pomogą bo tusza przysłania całą mnie...

Gość hiacyna___
Jak na mnie głodzenie pomaga:) ale być może na każdego inna dieta działa. Sport proponuje także jak najbardziej. Różne herbatki ziołowe też są pomocne. Ale najważneijsze chęci i samozaparcie:)