Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ROZBIŁ SIĘ SAMOLOT Z PREZYDENTEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zniesamczona
POKOLENIE... ZEBY CIE POKRECIŁO GNOJU!

Setunia, mam tak samo... RUSCY postarali się, aby KATYŃ nie był w dniu dzisiejszym NAJWAŻNIEJSZYM wydarzeniem. Dziki naród.

Gość i znowu polacy w katyniu
mowili ze samolot nie byl stary , byl wybudowany 2006 roku wlasnie ogladam zdjecia :O w tv

Gość co teraz bedzie?

jak możecie pisać o zginą to dobrze, albo czemu nie tusk. póknijcie się w swoje puste łby, śmierć jest śmiercią, ciekawe czy Tobie by było miło gdyby ktoś z waszych bliskich zginął i ktoś inny by się cieszył. POLSKO WYBACZ ZA TYCH LUDZI KTÓRZY PISZĄ TAKIE RZECZY... dodam jeszcze jedno do Twojej wypowiedzi:wiekszosc ludzi tu piszacych pragnie zwrócic na siebie uwage..nie patrzac na zwykłe odczucia ludzkie:-( Zal ludzi..głowy Panstwa..ich rodzin ..nawet jezeli sie Ich nie lubiłoPOKÓJ ICH DUSZOM

Tragedia...ale dlaczego wszystkie ważne osobistości w jednym samolocie ?!

Gość ale teraz to już na 100%
Powiedzieli że wszyscy zgineli w radiu

Gość syberia667
zwykla, czy niezwykla - zawsze wielka tragedia. I to jeszcze pierwsza taka w historii Polski.

Gość a miał nie lecieć
na początku nawet zaproszenia nie dostał - pamiętacie? tak sobie myślę.... że nie warto być zbyt upartym... ...ale bardzo mi przykro z powodu tragedii :(

Gość a gdzie słyszeliście że krążył
2 godz.? Ja słyszałam że o 7 wystartował z Warszawy a 8.55 się rozbił:(

Teraz nagle ich wszyscy żałują a na codzień nie zostawiali suchej nitki na nich. Trzeba być konsekwentnym. Codziennie giną setki osób i nikt nawet o tym nie wspomni a wy płaczecie po stadzie nierobów i jednej babie jadze

Gość i teraz ss man bedzie rządził
?? :O Ruscy ich załatwili na pewno :O

Gość nie moge .........
to ogromna strata dla naszego kraju...............nie rozumiem jak niektorzy moga z tego żartować????? zgineli najważniejsi ludzie w naszym państwie, a to czy sie kogos lubiło czy nie, nie powinno nieć znaczenia!!!!!!!!!

Gość Nooo to PiS mają z głowy :(:(:
SZOK :( Nie podoba mi się TO wszystko :o Takim wielkim samolotem polecieli ? Do takiej w sumie dziury ????????????????????????? Kto na to pozwolił, 137 osób ma na sumieniu. I RODZINY ,których bliscy zginęli tam 70 lat temu też :( Znowu KATYŃ zabrał nam cennych ludzi:(

Gość cien cienia
To szkoda słow! Tragedia nad tragedie. Becze i becze ;( to jest okropne, straszne, okrutne. Putra, Płażynski, Kochanowski, Karpiniuk, Kaczynscy, Kurtyka,Dolnicki, Gosiewski iw ielu innych...

Gość jukaa
Larwka, to ludzie, ktorzy teraz tak to przezywaja na forum chca chyba zwrocic na siebie uwage. Ja rozumiem, jest to tragedia, ale prawda jest taka, ze za tydzien nikt nie bedzie o tym juz mowil, bedziecie normalnie zyc, a teraz tak na sile probujecie pokazac jaki to szok:O

Gość syberia667
chciałabym wierzyć, że ktoś przezyl, ale zaczynam watpic :(

Gość ....Maćka....
Ja pierdoloza. Nie mogę w to uwierzyć. Wiecie co teraz musi czuć córka prezydenta? Ja bym chyba oszalała:O Też myślę że te ruskie zjeby maczały w tym palce bo to kurwa nie możliwe. Jesteśmy teraz bezbronni, nie mamy dowódców, co teraz kurwa będzie? Jak tylko ruscy zadeklarują nam pomoc to mamy małą retrospekcje kurwa.

Gość jestem strasznie smutna
Straszna wiadomość. A Pani Kaczyńska calkiem sympatyczna była :( Teraz pewnie głupio Majewskiemu, że u niego w programie tych wszystkich ludzi, którzy zginęli się parodiowało.

SŁUCHAJCIE TVN PODALO ŻE RUSCY ZŁĄCZYLI 2 DELEGACJE I ŻE PODALI TYLE OSÓB ALE NAJPRAWDOPODOBNIEJ BYLO ICH MNIE NIZ 130 JERDNAK NAPEWNO ZGINELI CI KTORYCH NAZWISKA JUZ ZOSTALY WYMIENIONE. mATKO JA NAWET PISAC NIE MOGE:(

Gość jukaa
I te znicze zalosne:O:O

Gość pseudo-rock
Najbardziej mi żal pani Kaczynskiej.