Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ROZBIŁ SIĘ SAMOLOT Z PREZYDENTEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość trtrethgfhfgh
A podobno 3 osoby przeżyły...

Gość sedano
jakoś komuś trudno pojąć że w obliczu tragedii mamy jednak ludzkie serca , jak ty sie pokłucisz z siostrą i krzyczysz żeby to czy tamto ją spotkało to naprawde tak myslisz?

Gość a miał nie lecieć
ja na TVP info oglądam a Tusk był chyba wczoraj - nie pamietacie tej kłótni o to kto miał lecieć na ta uroczystość? najpierw Ruscy tylko Tuska przecież zaprosili ale Kaczyński powiedział że on też chce być i się dogadali że Tusk poleci wcześniej a on będzie na tych głównych uroczystościach - przynajmniej ja tak to kojarzę

Gość jukaa.
Widzisz żal mi za głupie wpisy ..za to że jako naród nie łaczymy sie w tragedii z członkami rodzin!!!! zmarłych Ok, wszyscy wiemy, ze smierc tylu osob to wielka tragedia, ale myslisz, ze wklejanie zniczy cos pomoze? Wszyscy pieprza o najwazniejszych politykach, a co z tymi mniej waznymi?? Wlasnie, dlaczego w ogole smierc jakiegos wassermana jest wazniejsza od smierci stewardessy??

Gość przyszlyprezydent
dobrze ze zginol mogl caly rzad leciec i by ich wszystkich szlag trafil! hahahahahaha teraz ja bede prezydentem!

Gość ale to smutne
od 20 lat mieszkam w iemczech ale jest mi okropnie smutno.Tu leca wiadomosci w tv.Niemcy Wam wspoczuja bardzo z calego serca.Ale mi okropnie smutno:-(

Gość ale to nie jest oficjalnie
potwierdzone ze przezyly

Gość zniesamczona
masz racje poziomka.. ale on jest za głupi by to zrozumiec! i jeszcze przyjal ten nick, chyba tylko po to by draznic, on nie ma z tym pokoleniem nic wspolnego, niestety.

Gość syberia667
larwka - zgadzam się, Polacy to naprawdę dziwni ludzie. Niektórzy znalezli sobie wspaniala chwile na rozstrzasanie prezydentury L. Kaczyńskiego i potrafią tylko pisać głupie komentarze. Genialne poczucie humoru mają, naprawdę :( Łączę się w tragedii z rodzinami ofiar.

Gość ....Maćka....
"a poza tym codziennie giną ludzie i nikt z tego powodu nie robi szopki w tv" ale nie codziennie głowa państwa i część rządu którzy zarządzają naszym krajem. Kurwa ludzie ogranijcie sie.

Gość normalnie zawsze na czarno...
ja nie interesuję się polityką,nie moja działka,czasem oni różne cyrki wyczyniaili ale..spójrzcie na zmarłych jako na naszych rodaków-że zginęli Polacy.. qpogubiłam się już w informacjaCH-jedni piszą że z powodu mgły musiał zawracać i zahaczył o drzewa,inni piszą że wogóle samolot nie miał pozwolenia na lądowanie,jeszcze inni że lotnisko wojskowe na którym miał lądować nie jest przystosowane do ciężkich warunków pogodowych...

Nikt nie przezył to wiadomo!!!! do osoby która pisze o jaruzelskim ze szkoda że nie leciał: szkoda że masz dziecko net !!!!brak słow na twoje bazgroły..przesledz dokładnie nasza historie i dopiero sie wypowiadaj!!

Gość przyszlyprezydent
teraz nagle wszyscy ze tragedia a wczesniej nadawali na nich ze nic nie robią hahaha niech kazdy sie wypowie co na prawde mysli a nie takie gatki szmatki ubolewanie nad jakims kaczorem i jego zaloga

Gość pograzonawzalobie
tragedie sie zdarzaja, ale wg mnie to nie byl przypadek. Czuje straszny zal poniewaz nie pojde teraz na wybory, bo nie bedzie juz po co...

Gość od początku mówili o 90 os.
a Jaruzelski nie poleciał, bo od razu mówił, że jest osobą prywatną i nie skorzysta z rządowego samolotu, a z racji wieku woli nawet pociąg ludzie, może trochę mniej jadu :O , bo wasze słowa świadczą o was samych!

Gość ale to już pewne z
co innego nadawać, że nic nie robia a co innego cieszyć się z czegoś takiego, nie pojmujesz tego????????????????

Gość zniesamczona
powinno sie zabronic wypisywac malolatom na necie rzeczy o ktorych nie maja pojecia!

Widzisz żal mi za głupie wpisy ..za to że jako naród nie łaczymy sie w tragedii z członkami rodzin!!!! zmarłych Ok, wszyscy wiemy, ze smierc tylu osob to wielka tragedia, ale myslisz, ze wklejanie zniczy cos pomoze? Wszyscy pieprza o najwazniejszych politykach, a co z tymi mniej waznymi?? Wlasnie, dlaczego w ogole smierc jakiegos wassermana jest wazniejsza od smierci stewardessy?? dokładnie żal mi wszystkich którzy zgineli!!!!od pilota do głowy państwa!!!! Ale jako naród tylkomyPolacy nie jednoczymy sie ..a niby tacy patrioci z nas:-( miłego dnia Polacy!!!!

Gość Nooo to PiS mają z głowy :(:(:
Trzeba czekać u mnie 5.18 .............. SZOK :(:( Podają coś u Was na CNN ?

Gość od początku mówili o 90 os.
11:15 [zgłoś do usunięcia] przyszlyprezydent teraz nagle wszyscy ze tragedia a wczesniej nadawali na nich ze nic nie robią hahaha niech kazdy sie wypowie co na prawde mysli a nie takie gatki szmatki ubolewanie nad jakims kaczorem i jego zaloga http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4431861 szczęśliwej drogi, już czas🖐️

Gość przyszlyprezydent
poziomka 33 myslisz sie moja droga:p ja tam sei ciesze teraz polska bedzie taka biedna jak ja zawsze opisywali a w sumie bylo dobrze i teraz bedzie taka na prawde bo na tym ucierpi cale panstwo bo tam nie byl tylko prezydent ale i inni wazni ludzie o ktorych jakos nikt nie pisze ze ich zal a prezydent i tak gowno robil dla nas

Gość cotoznaczy
otwarłam Net i patrzę a tu śmierć Kaczyńskiego - czy to prawda a może kolejna polityczna prowokacja? Czy ktoś by sobie pozwolił na taką prowokację jednak? Wczoraj myślałam o moim dziadku, o jego życiu, o wojnach światowych, o rodzinie - dziś śniły mi sie dziwne rzeczy, ale nie pamietam co i chciałam iść zapalić świeczkę słuchajcie na grobie dziadka, a tu czytałm że Kaczyński sie roztrzaskał. No to szkoda, ze nie Tusk. Ktoś w tym maczał palce - teraz już będzie tu jedna Rosja. :(

Gość gggggggg
a co z jarosławem kaczynskim?nie leciał z nimi?