kasiula1983 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Witam, Od 2,5 roku staramy sie o dzidzie i nic. Zaczęłam pić zioła ojca sroki, moze to pomoze? Czy której z Was kobietki pomogły zajść w ciążę po dłuższych starankach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eNKejowe getto Napisano Kwiecień 10, 2010 zamiast sroki to poczekaj na bociana . . . sroki są do . . . sroki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiula1983 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 nie latają u mnie bociany :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ascha33 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Ja pilam nie pomogly zajsc w ciaze,dowiedzialam sie ze maz ma slabe nasienie. Po ziolach mialam owulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiula1983 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 z nami jest wszystko ok, ja mam owulki a mąż nasienie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiula1983 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 czy ktoś jeszcze się wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach