Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IntroWertyk...

Gdzie znajść dziewczynę?

Polecane posty

Cóż, jeśli chodzi o uzębienie, to nie mam Trójki, wyrwali mi stałego razem z 3 mleczakami w wieku 19 lat... Dziwne nie? Ze miałem mleczaki i jakieś torbiele Co do kontuzji, mam metal w kostce, więc leciutko utykam, nie zauważalne, chyba że biegam, czego raczej nie lubię robić... Tak więc mogę robić wszystko, tylko że po jakimś czasie odczuwam małe co nieco :P Co do oczu(tak mi mam to kiedyś wyjaśniła), to mam glassy, jestem wcześniakiem i okularki w inkubatorze mi spadały więc niestety mam minusik na lewy i cylinder z+ na prawym... I tak ich do czytania nie używam, bo z bliska widzę dobrze... Ale jak ma się to do mojego problema/? Sorki, że tak późno odpisuje, ale wstałem po 15.00 i miałem/mam trochę rzeczy do zrobienia Penelopowaa ile expa zgarłaś? Odemnie za szczerość masz +25% do lvl :P

Dzięki Cu-Kru Pu'Dru za pomoc:P Co do plaży to mam rzut kamieniem, przecież mieszkam 'na' okolicach K-ce... kamiśka1wi7, no coś Ty, teraz wiem że mam zachodzić na plaży... ylko drogie panie, ja jastem dzieckiem nocy, w Hiszpanii dostałem ostrego poparzenia, podczas opalania w czasie sjesty, więc ostre słońce odpada...

Gość intro sluchaj rad
darkera super na tym wyjdziesz ,wieczny prawiczek -jestem na 100% pewna e to on,bo prawik mial maniere wklejania kawalka postow i odnoszenia sie do nich,ale sluchaj go skonczysz jak on - z próba samobjczą,albo gadajcie we 2 jakie zycie jest do dupy ,bo to wam najlepiej wychodzi ,a i jeszcze jakie laski sa wstretne -dla odmiany

i co mi to da? Mam w sobie coś z masohisty, porażki po mnie spływają, więc chce iść dalej na przód... Siedzenie w 4 ścianach mi zbrzydło

Gość przykra sprawa
ile teraz masz lat? Nie obraź się, ale trochę robisz z siebie ofiarę losu.

Gość przykra sprawa
Weź się za siebie. Zacznij coś robić, co wymaga kontaktu z ludźmi, chyba tylko to Ci może pomóc.

Wcześniej pisałem, pracowałem 4 sezony na ulotkach(dużo ludzi obciachowa praca, czego wiecej trzeba?), ale jak widać to za mało

Gość przykra sprawa
To weź się za coś nie obciachowego. Są zajęcia dla mlodych, na uczelniach, w domach kultury, itp.

Gość przykra sprawa
Niezwłocznie po wschodzie słońca spryskuję się czerwonym sprayem, przytraczam sobie do pleców drewnianą drabinę, do odbytu wkładam końcówkę ogrodowego szlaucha i pędzę ulicami Koluszek, udając wóż strażacki

Gość przykra sprawa
Podszywie! Skąd wiedziałeś?! Przecież to tajemnica lekarska między mną, a moim psychoterapeutą!!!

Gość przykra sprawa
Biblioteka chyba jest za spokojna. No co, pójdziesz do biblioteki i co dalej? Ja miałam na myśli takie zaktywizowanie się, czyli jakieś zajęcia w grupie, żebyś w ogóle się najpierw rozeznał co i jak:)

Gość przykra sprawa
czasem w kiblu na imprezie można przeżyć chwile uniesienia ;)

Gość przykra sprawa
Podszywaczom dziękujemy

Gość ja_to_zrobiłem
wejdź na www.sexuarium.pl tam na pewno poznasz jakąś