Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IntroWertyk...

Gdzie znajść dziewczynę?

Polecane posty

Tonący się brzytwy chwyta, wykorzystałem chyba wszystkie możliwości w zasięgu mojej ręki(chyba tylko tirówek nie pytałem o przyjaźń) A piszę, to wygoglowałem to: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3258543 Ale spam zaczął się robić

Ja takich spotykam codziennie, czy to jestem w moim mieście, czy gdzieś jadę. Taka idiotyczna moda.

Aha, zanim ktoś zacznie krytykować soft metal, nie posłucha Nightwish - Wish I Had An Angel albo Within Temptation - Stand My Ground Lub żyjcie bez japońskiej technologi... Książki, tylko to miałem w dzieciństwie oprócz lego, gdy matka pracowała na cały dom, a siostra zajmowała TV telenowelami brazylijskimi (nie które były fajne :P)

Gość kamiśka1wi7
przeznaczenie, tyle Ci zostaje, ale mało wiem o Tobie więc,,,,,

Gość Klaudia_111
kamiśka1wi7 weź mu to kurwa wprost napisz, bo nie zrozumie. To facet jest przez kobiety wychowywany!!!

kamiśka1wi7 Cóż wiecej mogę dodać od siebie? Raczej streściłem moje dzieciństwo... Ma ktoś jakąś radę, niż tylko czekanie i sprawdzenie w bibliotekach?

"WT i Nightwisha i kraj kwitnącej wiśni dażę głęboka sympatią. Problem w tym, że dziewczyny na to nie lecą." Hmm, patrząc na to, że sama dażę sympatią oba zespoły i parę innych, a na widok dziewczyny mojego sąsiada - Japonki - o mało nie posikałam się ze szczęścia, że mogę ją wypytać o parę rzeczy, to niektórym jednak mogą na to polecieć, jeśli same lubią takie klimaty ;).

interesujesz sie Japonia tak? a swoje zainteresowania bronisz w ten sposob: "Lub żyjcie bez japońskiej technologi..." :O mysle ze Japonia warto sie zainteresowac nie tylko ze wzgledu na technologie ;)

Gość intro chyba masz
jedna chetną ,nie czaisz tego? pisze wyraznie laska do ciebie!!!!!!

Darker, skoro taki jesteś samotny, dlaczego nie zagadasz do jakiejś dziewczyny? :O nieśmiałość? wybredność?

Gość intro chyba masz
darker jak kazdej tak odpowiadasz takim tonem to sie nie dziwie ze nic nie wychodziło,smutek ,złość i nerwowsc z ciebie bije ,zmien nastawienie

hmmm moze szkola jezykowa ? :D Darker (proszeniepisac@gmail.com) "Ma ktoś jakąś radę, niż tylko czekanie i sprawdzenie w bibliotekach?" Znajdź sobie zajęcie bo Ci odwali z samotności. Piszę z własnego przykładu popieram. nie zamykac sie w domu i nie ograniczac kontaktu z ludzmi do wirtualnej rzeczywistosci. a pomysl z biblioteka jest lepszy niz "imprezki' z kumplami to zasadniczo GejParty..." :P :D

intro chyba masz jedna chetną ,nie czaisz tego? pisze wyraznie laska do ciebie!!!!!! Tyle to wiem, tylko że kontaktu nie mam :P Darker Raz się sparzyłem(kiedy dziewczyna z 'ulotków' 'rwała się'), potem trochę to przeżyłem, kiedy stwierdziła że umiera i potrzebuje kogoś do trzymania za rękę...

Gość Klaudia_111
Mnie się wydaje, że jemu już dawno odwaliło i nawet jak znajdzie sobie dziewczynę, to będzie wolał te ksiązki czytać.

Gość kamiśka1wi7
albo czekaj, albo zmień pasje nic Ci więcej nie zostało

Gość kamiśka1wi7
Klaudia masz racje

Gość Klaudia_111
poza tym nie rozumiem dlaczego jego pasja ma zniechęcić potencjalne dziewczyny? Przecież nie musi im od razu o tym nawijać. A może znajdzie ze swoją partnerką jakąś wspólną pasję. A jako odskocznie, co w każdym związku jest potrzebne będzie miał swoje hobby.

Cu-Kru Pu'Dru No właśnie od jakiegoś roku mnie nosi nie-ziemsko... Samotne szwędanie jest nie w moim stylu, dlatego jak 'Przyjaciókąa, albo 'społecznik', bądź 'no-life' coś chcą, to wychodzę i 'towarzysze'

Może trochę prawdy jest w tym, że przez samotność się dziczeje :O Na podrywie w ogóle się nie znam, niszczy się samoocena a kontakt z drugą osobą to nie lada wyzwanie, ale jak nie będzie się próbowało, to umarł w butach! 21 lat to młody wiek, wszystko da się jeszcze przeżyć ;)

Gość i dobrze robisz
moze spotkasz kogos ot tak przy okazji,i sie okaze ,ze macie wspolne pasje ,ja tak poznalam ,zupelnie przypadkiem i zblizyla nas muzyka i zainteresowania

Gość darker swoje projekcie i osiag
niecia w podrywaniu opisaleś, sposob w jaki do tego podchodzisz daje juz duzo wnioskow ,kobiety jednak lepiej wyczuwaja emocje , nawet wyobraz sobie pomiedzy wierszami ,niemozliwe a jednak prawdziwe , ale skoro jestes takim optymista to wytlumacz mi dlaczego nie masz kobiety? kobiety wola raczej optymistów niz ponuraków

"nie zamykac sie w domu i nie ograniczac kontaktu z ludzmi do wirtualnej rzeczywistosci." A ja nie narzekam na takie życie. To introwertyk więc cudów się nie spodziewaj po takich jak my. Ty nie. ale autor najwyrazniej tak-przeciez chce cos zmienic. Tobie wystarczy "zajecie" a moze on chce czegos innego?

Dzięki Klaudia_111 za psychoanalizę, ale z ciekawości ostatnio byłem się przebadać i stwierdzili że mam 'lekką depresję'... Nosi mnie, więc próbuje żyć jak czowiek, żale się i proszę o pomoc na forum dla 'bab', czy to taka hańba z mej strony?? I tu wcale nie chodzi że będe zanudzał o muzyce czy kinematografii, ale o to że nie których na wstępie odstrasza... Polubić mogę wszystko... Prócz sportu i 'Hop-Hipu' (mix obu daję kiboliki / OMG) Upsz, czyżbym zranił cichą wielbicielkę kamiśka1wi7 W takim układzie przepraszam Cię...

Gość kamiśka1wi7
klaudia ja tego nie wykluczam, na pewno jest ktoś taki, kto to lubi, albo jest taki, kto to polubi

Gość Antttttttttygooona
Twój sposob wysławiania sie pozostawia wiele do zyczenia :) ta, a dziewczyny nie da sie "znajsc" :P raczej poszukaj ^^ xD

Gość kamiśka1wi7
Nie, nie zraniłeś mnie hip-hopu nie lubię, a sport owszem, prowadzę grupę aerobiku, ale kto powiedział, że każdy musi lubić sport?????

Gość Klaudia_111
Ktoś może polubić jego pasje, albo zarazić go swoimi. Problem w tym, że mnie się wydaje, że dziewczyna tutaj nie wygra z pasjami. A jak wiadomo dziewczyny nie lubią być tymi drugimi.

Chloris (resa@vp.pl) "... 21 lat to młody wiek, wszystko da się jeszcze przeżyć ..." Dlatego szukam rady/rozwiązania właśnie teraz... Kiedy mam to robić, gdy będzie już za późno?

Gość Klaudia_111
A jeśli miałaby być tą drugą, to na pewno nie powinna tego za bardzo odczuć. Czyli trochę sprytu musiałby przy tym wykazać.