Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IntroWertyk...

Gdzie znajść dziewczynę?

Polecane posty

Gość kamiśka1wi7
Masz dziwny styl bycia, ale masz coś w sobie

Gość kamiśka1wi7
dusza romantyk mrrrrrr..........:)

kamiśka1wi7 Jak pisałem, dopiero kiedy ''wyszedłem'' z pod buta Starszej Siostry, ''poczułem'' się 'wolny'... Dlatego jestem taki 'aspołeczny'... ps. Zawsze piszę nie poprawnie takie wyrazy, bo ludzie się fajnie czepiają Trzy kropki to też mój znaczek, wyniesiony od kumpla z neta...

Też jestem z okolic Katowic i co, jeśli ktoś robi błędy językowe, to od razu ze Śląska? :O Fakt, jest tutaj gwara śląska, sama się nią posługuję i jestem z tego dumna ;). Co do autora - jesteś bardzo ciekawy, ja na swojej drodze spotykam nażelowanych półgłówków i chamów, którzy nie wiedzą, co to kultura. A to jest najgorsze.

Kamecha (jarek_84@notowany.pl) Tja fajnie że oni piszą po Hanysku... Chyba u ciebie na chacie... A może ktoś wie o co chodzi z Hanysami(gdzie oni żyją?) i Ślązakami (to chyba ja?) Bo polityką się nie zajmuję''

Gość hanysy zyja tam
gdzie nie mieszkaja gorole -proste:)

Gość kamiśka1wi7
Nie każdy urodził się polonistą.....hello. Teraz w necie panuje moda na znaczki młodzieży, których nie cierpię. A piszesz wiersze?

kamiśka1wi7 Też nie lubisz EMOmartynki? Niestety niet, jak byłem w podstawówce, to układałem głupie wierszyki o 'innych' nie lubianych dzieciach z klasy (potem 'męska' cześć je śpiewała). Ale to zamierzchłe czasy... Teraz młodsza się bawi w wiersze i opowiadania :P

Kamecha (jarek_84@notowany.pl) wpisuję cię do listy pomysłowych nicków zajmujesz miejsce obok "chrzonszcza" pokaz liste musze wiedziec na jakiej pozycji jestem :P do autora: wpadlam jeszcze na jeden pomysl: kosciol :D mozna by na jakas wycieczke sie wybrac z mlodzieza :P

Gość Klaudia_111
Tutaj ewidetnie bije naleciałość śląska, więc nie trzeba zgadywać. Zresztą jeśli chodzi o poprawność językową, to chyba na śląsku jest z tym najgorzej.

Gość kamiśka1wi7
Jak myślisz? co teraz w życiu porabiasz?

Jak pisałem, chodziłem do policealnej, ale nie pasowało mi to zbytnio. Planuje wyjazd zarobkowy za jakiś miesiąc, ale znając życie coś nie wypali... A znając życie, to na dziewczynę trzeba będzie mieć jakąś kasę na 'lepszejsze' rzeczy, czy jakąś kameralną 'lokacje'

Gość roberto ;)
uwaga dziewczyny marnuje się fajny mężczyzna w wieku 30 lat niestety ...sugerowany przedział wiekowy 25-28 ... jestem męzczyzną o złotym serduszku ...nie dzieciakiem mój e-mail roberto_sokki@o2.pl

Gość Klaudia_111
Osobiście nie związałabym się z facetem, który był wychowywany przez same kobiety. Już z jednym takim miałam do czynienia. Nic z tego dobrego nie wyszło. Mam też kilka innych przykładów czy to w rodzinie, czy znajomych. Wy porpostu niepotraficie stowrzyć związku.

roberto ;) uwaga dziewczyny marnuje się fajny mężczyzna w wieku 30 lat niestety ...sugerowany przedział wiekowy 25-28 ... jestem męzczyzną o złotym serduszku ...nie dzieciakiem mój e-mail roberto_sokki@o2.pl z laski swojej to topik IntroWertyka;) nie rob mu konkurencji :D by sie oglaszac zaloz swoj :P co za kultura :O

A znając życie, to na dziewczynę trzeba będzie mieć jakąś kasę na 'lepszejsze' rzeczy, czy jakąś kameralną 'lokacje' To w końcu masz niskie, czy wysokie wymagania? :D Nie każda leci na kasę, więc nie każdą będziesz musiał zabrać do, dajmy na to, drogiej restauracji, żeby ją olśnić. Spróbuj ją olśnić charakterem ;).

Gość kamiśka1wi7
wystarczy, że dziewczyna jest mądra i zrozumie, głupie idiotki się omija. To, że jesteś nieśmiały i ........... to świadczy tylko dobrze o Tobie. Dlaczego ja takiego nie spotkałam chłopaka, ja samotna!!!

Gość Klaudia_111
każda mądra ucieknie, przecież facet na forum dla bab użala się, że nie umie dziewczyny znaleźć!!!

Gość kamiśka1wi7
Darker dobrze, że moje słowa napisałeś w " " bo inaczej można by było coś z tym zrobić. Proszę o nie podważanie mojego autorytetu.

Sorki za powtórzenia o "Życiu..." Co do wymagań... Myślę raczej o takich spontanicznych wyjściach, to Ja chciałbym fundować :P Jestem feministą, ale bez przesady, nie? Charakter staram się kształtować, lecz moje hobby raczej będzie odstraszać(Japonia ; Metal Symfoniczny pokroju Within Temptation) Cóż, kultura została zachwiana, ale nie zrobił znowy takie burdelu co Kamecha(jego zdjęcie dałem) Darker Czytam raczej Nocami, raczej ostatnio mniej, bo wszytko co wysoko notowane przeczytałem. Oraz dzięki za wytłumaczenie parę spraw... Mam dać swoją fotkę? Raczej dosyć stare i nie jestem zbyt fotogeniczny (kościak z glassami) kamiśka1wi7 No właśnie, gdzie się znajduje drugie połówki? Swoje metody napisałem 1 poście...

Nie patrzę na wygląd i nie oceniam po nim człowieka - stwierdzam, że jest ciekawy po tym jak pisze, ryzykuję stwierdzeniem, ze nie jest napakowanym, nażelowanym idiotą w spodenkach z krokiem przy kolanach. Poza tym, Darker - nie zaUważyłem. Zamiast ćwiczyć ironię, radzę poćwiczyć ortografię ;). Raczej nie jesteś mądrzejszy od tego cytowanego przez ciebie gimgówna.

Gość kamiśka1wi7
Taki znawca kobiet się znalazł.......żenada

Interesujesz się Japonią i metalem? :O No to mamy coś wspólnego ;). Jak na faceta, to masz oryginalne zainteresowania, wliczając w to książki.