Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie od faceta

czy kobieta zaakceptuje

Polecane posty

Nie pokazuje swoich zdjęć na necie i to wszystko. Fakt, że gdy były mnie olewał, to specjalnie i ja olałam swoje nogi, ale teraz wróciły do normy, dla mojej własnej przyjemności. pytanie od faceta ale sporo facetów jednak lubi, może nie trafiłaś na takiego jak ja Nie wiem jaki jesteś. Póki co nie szukam faceta, więc ten problem mam z głowy.

Gość pytanie od faceta
sam musi się znaleźć, bo jak się na siłę szuka to nic dobrego z tego nie będzie no ale poznać zawsze fajnie lub wymienić poglądy na forum

Gość krzysiek26........
na maila mogę prosic :P ;)

Dokładnie nic na siłę. krzysiek26........ na maila mogę prosic Taaa jasssne, tylko załatwię prawa autorskie od rodziców :P

Gość krzysiek26........
ciekawy67@o2.pl czekam ;)

Gość pytanie od faceta
widzisz dobrze że się zgadzamy, pomyśl taki chłopak, który po ciężkim dniu bierze stópki, masuje dokładnie delikatnie i czule, czasem złoży na nich namiętny pocałunek a gdy już powiesz że wystarczy przytuli to znacznie lepsze niż maszyna.

pytanie od faceta widzisz dobrze że się zgadzamy, pomyśl taki chłopak, który po ciężkim dniu bierze stópki, masuje dokładnie delikatnie i czule, czasem złoży na nich namiętny pocałunek a gdy już powiesz że wystarczy przytuli to znacznie lepsze niż maszyna. No dobra, rozmarzyłam się ... więc chyba lepiej wracać do rzeczywistości :) Życie nie składa się tylko nóg i stóp.

Gość krzysiek26........
:o

Gość pytanie od faceta
tak masz rację, dziewczynę trzeba szanować od stóp po czubek głowy a jak ona nas za to kocha to warto jej do tych stóp serce oddać :-)

tak masz rację, dziewczynę trzeba szanować od stóp po czubek głowy a jak ona nas za to kocha to warto jej do tych stóp serce oddać W drugą stronę to też działa :)

Gość pytanie od faceta
no malutka m musi działać w obie strony :-)

Gość krzysiek26........
Mała TY będziesz masować facetowi stopy?

Gość pytanie od faceta
no ale jak się z kimś jest i akceptuje to chyba z chęci a nie z musu ;-)

Gość pytanie od faceta
jedna mala m już muszę uciekać więc wirtualny kiss w stópki i do popisania później papa

Gość krzysiek26........
Mała ja mam bardzo ładne i zadbane stopy :P wiec miło było by ..... ;) Kochankowie powinni czesto to robic... :P ;)

Gość ja pierdziele____df
masowanie tak, calowanie nie bo czuje sie wtedy niezrecznie. chyba ze w wannie. ogolnie mnie to nie kreci ani nie sprawia przyjemnosci ale jesli facet by to lubil to nie mialabym nic przeciwko

Gość nie wiedzie o czym mówicie
Piszecie, że byście to zaakceptowały, bo nie wiecie o czym mowa. Nie mówimy o facecie, który z miłą chęcią rozmasuje kobiecie stopy po ciężkim dniu. Mówimy o fetyszyście którego kręci to seksualnie i być może tylko to. Być może dobieranie się do tych cholernych stóp jest koniecznym warunkiem, by mógł on osiągnąć satysfakcję seksualną. Więc jeśli same nie jesteście zwichnięte, to nie bredźcie że zaakceptujecie kolesia, który zamiast podniecać się na widok całego waszego ciała i normalnie się z wami kochać, będzie - za przeproszeniem - spuszczać się wam na stopy :O Który będzie się dobierał do waszych nóg, nawet jak np. będą przepocone po całym dniu. To jest obrzydliwe dla normalnego człowieka i nie ma w tym nic fajnego. Więc przestańcie bredzić. Więc, czy kobieta zaakceptuje? Nie, normalna kobieta nie zaakceptuje fetyszu.

Gość krzysiek26........
nie wiedzie o czym mówicie jesteś głupia :D :D cale ciało kobiety jest atrakcyjne :D nie tylko wybrane fragmenty :o

Gość ona-stopa 41:P
...jak dla mnie też to fetyszyzmem zalatuje:/

Gość krzysiek26........
ja lubię cipkę , dupę , cycki :D wszystko :D dłonie :D

super...w takim razie akurat na fotke stóp tak bardzo nalegasz?:P

Gość krzysiek26........
stopa41 bo lubię stopki :P co w tym złego? :P

podobno inne części ciała też lubisz a akurat stóp się domagasz:P więc wiadomo:P

Gość krzysiek26........
stopa 41 duży masz rozmiar!!!! :P nie domagam :P jeśli bym lubił bardzo dłonie to tez byłbym zboczeńcem?

mi to akurat nie przeszkadza,że mam 41, ale tobie się nie dziwię, fetyszyści lubią małe stopy wiem o tym:P

Gość krzysiek26........
stopa 41 :P a ja bardzo lubię duże :P ;) TY się nie zgodzisz na masowanie stopek? :P korona CI z głowy spadnie?