Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie od faceta

czy kobieta zaakceptuje

Polecane posty

Nie, nie uciekła. Tylko mi ma już kto masować stópki :) A przynajmniej próbować bo czasem nie wytrzymuje ze śmiechu :)

Gość pytanie od faceta
witam po krótkiej przerwie, widzę że temat rozkwitł, nie chodzi o to aby zastąpić sex tylko zabawą ze stopami, właśnie chodziło mi o taki masaż i pieszczoty bez sexu np. gdy są zmęczone a same stopy jako jeden z elementów kobiecego ciała którym warto poświęcić uwagę choćby ze względy na ich delikatność w odbieraniu bodźców, no ale oczywiście najczęściej całujemy kobietki w usta a na przywitanie może być dłoń :-)

Gość pytanie od faceta
każdy cm kobiety jeśli zadbana jest stworzony do pieszczot może dla tego takie wrażliwe jest całe kobiece ciało ;-)

Gość pytanie od faceta
poza tym nie wiąże tego z jakąś uległością, bo lubię kobiety o delikatnej naturze a taka jakaś tam domina to zupełnie odpada z e względu na agresję bo to do kobiety nie pasuje według mnie.

Kobieta powinna być kobieca, niestety współczesny świat wymaga od nas niekiedy sprzecznych postaw i rodzi się wtedy wewnętrzny bunt.

Gość kot13
całowanie stóp= ulekłosć w seksie proszę się nie oszukiwac. Nie mówię o kobiecie w lateksie , w delikatności też ktoś może być "górą". A poza wszystkim nic co robi dwoje kochających się dorosłych ludzi nie jest zboczone.

Gość pytanie od faceta
hmmm wiesz czasem ładna z wyglądu kobieta jest nieatrakcyjna np. jak się zachowuje jak chłop dosłownie, a co do ciała kobiecego to tak w końcu nie jestem gejem i akceptuje je calutkie jeśli zadbane :-)

Gość pytanie od faceta
uległość w sexsie kojarzy mi się z tym, że jeden robi co inna osoba chce a nic w zamian nie dostaje tylko spełnia zachcianki.

Niektóre kobiety nie zachowują się jak kobiety, fakt ale na szczęście są wyjątki. To miłe że są mężczyźni którzy podziwiają kobiece ciałka, zadbane ciałka... A co Twoim zdaniem znaczy zadbane? Bez rozstępów, pachnące?

Gość pytanie od faceta
wiesz, jak dziewczyna dajmy na to jest naturalnie ładna i stara się być zawsze czysta, uczesana i jeśli jakiś makijaż to delikatniutki bo naturę czasem nie potrzebnie staracie się poprawić :-) no i jak dziewczę ma ładną buźkę to jest duuuuuży plus

Powoli odkrywam swoją kobiecość. Kiedyś chowałam się za parawanem, czasem dlatego by nie wzbudzać zazdrości, a czasem dlatego, by dostrzeżono moje wnętrze. Być może nie akceptowałam siebie do końca. Teraz coraz bardziej akceptuję siebie, doceniam plusy, staram się nie przejmować minusami. Robię to dla własnej przyjemności by cieszyć się z tego co mam.

Gość ale szopka........
:D wszystko wiem :D

Gość pytanie od faceta
czasem jak patrzę to się dziwię ile byście chciały pozmieniać w waszym wyglądzie rzeczy, narzekacie tego za dużo a tego za mało, dla nas facetów jak kobieta jest atrakcyjna to jest i nie potrzebnie szukacie w sobie wad ukrytych.

ehh kobiety tak mają, że dążą do doskonałości, aby być najpiękniejszymi dla swoich partnerów. Wbijamy się w kompleksy, zachwiane zostaje poczucie własnej wartości i wtedy często dochodzi do zniechęcenia. Wszystko normuje się, gdy dochodzimy do wniosku, że to co robimy, to tak naprawdę powinnyśmy robić dla siebie. Gdy zaakceputjemy siebie, wtedy także i inni nas akcepują.

ale jak ma się tą drugą osobę, tzw. lepszą połowę, chcialoby sie byc taka idealną, bez minusków...

jedna mała m - Gdy zaakceputjemy siebie, wtedy także i inni nas akcepują. Możę masz i rację, trzeba chyba właśnie tak myśleć.

Gość pytanie od faceta
to eksponujcie te plusy :-)

Rybcia111 ale jak ma się tą drugą osobę, tzw. lepszą połowę, chcialoby sie byc taka idealną, bez minusków... Widzisz, pewnie przez kompleksy, albo to, że nie do końca siebie akceptowałam - przesadziłam w drugą stronę. Robiłam wszystko by mój partner czuł się bardzo dobrze, starałam się by zrealizował swoje plany, marzenia i ogólnie w życiu On przyjął to jako moją powinność, a nawet obowiązek. Stał się wygodny, a ja przestałam się liczyć. Popadłam we frustrację i coraz większe kompleksy. Udaje mi się z tego pomału wychodzić, odnajduję siebie, swoją radość niezależnie od tego, czy komuś się podobam, czy nie i nie szukam na siłę akceptacji, bo nie wszystkim muszę się podobać.

pytanie od faceta to eksponujcie te plusy Jakie ? Fizyczne, charakteru ... Minusy fizyczne, charakteru .. Jestem ze sobą szczera i nie mam z tym problemu

Gość pytanie od faceta
jedna mała m dobra z ciebie dziewczyna a on widać nie godzien był twych stóp całować ;-)

Gość pytanie od faceta
te charakteru bo wyglądy chłopak sam dostrzeże :-)

Jak każdy mam plusy i minusy. To raczej nie dobranie charakterów, inne oczekiwania. Myślę, że on też jest dobry, ale powinien mieć inną partnerkę - bardziej zbliżoną do siebie.

Gość pytanie od faceta
też taką co czeka aż ktoś za nią wszystko zrobi? no może i masz rację.