Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie od faceta

czy kobieta zaakceptuje

Polecane posty

No to zaczniemy od złych : Upór, gadatliwość, niekiedy złośliwość, wybuchowość ( choć mam nadzieję, że udało mi się ją zwalczyć ), zbytnia samodzielność ( też z tym walczę ), lekkomyślność, niekiedy głupota, czasem pozwalam sobie na lenistwo. Dobre: Wrażliwość, Szczerość, skromność, bezinteresowność, wyważona ambicja, honor, wyrozumiałość, cierpliwość, intuicja,wierność, staram się być sprawiedliwa w stosunku do siebie i innych.

pytanie od faceta też taką co czeka aż ktoś za nią wszystko zrobi? no może i masz rację. Może gdyby taką miał, to by wiedział, że życie nie polega tylko na braniu i nauczył by się dawać coś od siebie.

Gość pytanie od faceta
Dobre: Wrażliwość, Szczerość, skromność, bezinteresowność, wyważona ambicja, honor, wyrozumiałość, cierpliwość, intuicja,wierność, staram się być sprawiedliwa w stosunku do siebie i innych. no to super z ciebie dziewczę tak trzymaj

Gość kabaret ............
:D :D :D :D wszystko wiem :D

Gość pytanie od faceta
no i tolerancyjna jeszcze

Gość jedna mala m
moje wspaniałe cechy charakteru oraz wyjątkowy wygląd będzie doceniał dopiero prawdziwy mężczyzna , a nie jakiś tam zwykły szarak , który do tego jest zakompleksiony :)

Gość pytanie od faceta
bo odpowiedziałaś na temat nie używając inwektyw i nie doszukując się czegoś na siłę

hehe Witam Nie oceniam ludzi pod kątem "szarak" nie "szarak". Dla mnie ważniejsze uczucie, podobieństwo cech i dogadywanie się. Jeśli ktoś jest "szarakiem", to mam świadomość tego, że właśnie ja nim jestem.

odpowiedziałam na temat, tak jak to czułam. To wszystko. Inwektywy dopadły mnie, gdy osiągnęłam ostateczność i wyszłam dosłownie z siebie. Wiem, że są złe i do niczego nie prowadzą, dlatego staram się szukać plusów a nie minusów.

Gość pytanie od faceta
no właśnie ci co krzyczą o tolerancji sami wyzywają najwięcej

Gość jedna mala m
witam moimi skromnymi uwagami na swój temat próbuję odpowiednio zaniżyć swoje poczucie wartości jednocześnie zdając sobie sprawę z tego jaka jestem wyjątkowa:)

Gość pytanie od faceta
widzę, że masz klonika podszywacza

"moimi skromnymi uwagami na swój temat próbuję odpowiednio zaniżyć swoje poczucie wartości jednocześnie zdając sobie sprawę z tego jaka jestem wyjątkowa" Jestem jaka jestem. Każdy jest wyjątkowy, bo każdy z nas jest inny i reprezentuje inny zbiór cech. Każdy ma plusy i minusy. U jednej osoby cenimy to, a u drugiej osoby co innego, właśnie przez tę wyjątkowość. Nie zaniżam swojego poczucia wartości - raczej staram się być realistką.

Gość krzysiek26........
życzę wam POWODZENIA :) MOŻE UDA SIĘ WIELKA MIŁOŚĆ :)

Gość jedna mala m
moimi ogólnikami i słodkim pisaniem staram się wypaść jak najlepiej w oczach potencjalnego czytelnika sądzę że brakuje mi szorstkości oraz ostrości w stosunku do tego co opisuję oraz gdy się wyrażam na pełne głębi oraz niezwykłości tematy

krzysiek26........ życzę wam POWODZENIA MOŻE UDA SIĘ WIELKA MIŁOŚĆ Chyba nie da się zakochać przez internet, więc spokojnie. Tobie też życzę powodzenia :)

Gość jedna mala m
staram się nie dopuścić do siebie myśl o zakochaniu internetowym a z drugiej strony podświadomie mnie to pociąga taka cecha czysto kobieca :)

moimi ogólnikami i słodkim pisaniem staram się wypaść jak najlepiej w oczach potencjalnego czytelnika sądzę że brakuje mi szorstkości oraz ostrości w stosunku do tego co opisuję oraz gdy się wyrażam na pełne głębi oraz niezwykłości tematy Piszę to co czuję. Czuję się tu anonimowo, więc również nie czuję potrzeby wypadania przed kimś dobrze, bo nie znam czytelnika, więc niewiele mnie interesuje to co o mnie pomyśli. Nie odczuwam braku szorstkości, czy ostrości, odpisuję tak jak czuję w danym momencie i nie analizuję później tego co napisałam. Nie wiem nawet czy wybieram tematy głębokie i niezwykłe ?? Raczej bardzo proste, przyziemne.

staram się nie dopuścić do siebie myśl o zakochaniu internetowym a z drugiej strony podświadomie mnie to pociąga taka cecha czysto kobieca Siedzę na internecie, bo lubię "rozmawiać" z ludźmi i wymieniać opinię. Głównie podoba mi się anonimowość forum, dlatego lubię tu sobie posiedzieć. Myślę, że przez internet nie można się zakochać, bo nie znamy danej osoby osobiście, nie widzimy jej. To jakby zakochać się w dobrej książce, którą akurat czytamy.

Gość jedna mala m
zdaję sobie sprawę że istnieje miłość platoniczna i mogę wyobrazić sobie pod wieloma względami drugą osobę i poznać niektóre cechy po tym co osoba pisze a, a w następstwie to wyobrażenie może mi się bardzo spodobać

Gość krzysiek26........
dziękuje :) :) :) ja czekam spokojnie na swoja księżniczkę :) :) :)

Gość pytanie od faceta
jedna mala m no ale są portale typu sympatia gdzie możesz kogoś i zobaczyć i z kimś popisać

zdaję sobie sprawę że istnieje miłość platoniczna i mogę wyobrazić sobie pod wieloma względami drugą osobę i poznać niektóre cechy po tym co osoba pisze a, a w następstwie to wyobrażenie może mi się bardzo spodobać Zdaję sobie sprawę, że istnieje i to wszystko. Zawsze patrzyłam realnie i musiałam dobrze poznać, by stwierdzić, że się zakochałam. Długo diagnozowałam u siebie uczucie zakochania, bo chciałam być pewna swoich uczuć. krzysiek26........ Powodzenia z księżniczką :)

Dla mnie internet to fikcja, fajna, ciekawa, ale jednak fikcja. Przede wszystkim nie czuję potrzeby aby tam zaglądać. Co ma być to będzie, jakoś wierzę w przeznaczenie. Kiedyś nie było portali a ludzie jednak znajdowali swoje drugie połówki.

Gość pytanie od faceta
czasem znajdywali a czasem nie różnie to bywa,