Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz do jasnej ciasnej

Zamknęli moją pizzerię!

Polecane posty

Z powodu żałoby! Mam głodna chodzić? Nosz jasna ... to już LEKKA PRZESADA!

Gość zalob jest
trza glodnym ckodzic

Gość McDonalds jest otwarty podobno

Dajcie spokój. Żal rozumiem, ale to już przechodzi ludzkie pojęcie. Polacy uwielbiają martyrologię, kochają się pławić w żalu, uwielbiają płakać i udawać świętych. Popadają ze skrajności w skrajność, wczoraj nienawidzili z całego serca i życzyli szybkiej śmierci, dzisiaj rozlewają łzy i palą znicze. Idiotyczne wstawki na nk. Brak telewizji - dobrze, że nie płacę abonamentu, inaczej żądałabym zwrotu! Udawany żal i rozpacz. Pozamykali sklepy jakby to coś dało. Niech nam od razu wystawią trumny na ulicach, to się położymy. Pizzeria zamknięta. Co za idiotyczny kraj 😭 Zobaczycie, gwarantuję wam, że za góra 3 dni będziecie mieli DOSYĆ tej naciągnietej żaloby. 🖐️

Jestem tak wkurzona na właścicieli, że mam ochotę więcej tam nic nie zamówić. Wolne sobie zrobili, mieli okazję jak trza :o

Ciekawe jak mam sobie coś ugotować, przecież sklepy są pozamykane! LUDZIE OSZALELI!

Współczuję Ci, ale także się uśmiałam z tych wpisów. Zgadzam się z Tobą, właśnie to samo o Polakach mówiłam znajomym.Dowiedziałam się wczoraj przed 19.00, że wszystko będzie pozamykane i jeszcze zrobiłam zakupy. Miałam szczęście :)

Niestety mam to samo - pustka w lodówce, a wszystkie knajpy pozamykane. Paranoja jakaś. Gdybym jeszcze sama miała głodna chodzić - dobra, najwyżej schudnę, co mi tam, na herbacie jakoś przeżyję. Ale co ja mam do cholery dać dziecku do jedzenia?