Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

now alsnie nei wiem ile ro zalezy jaki zawod:P ile lat pracy:P no i co tam jeszcze?:D ale Ty mi nei cchesz niczego o sobie zdradzac to nawet nie pytam;)

I słusznie. Forum publiczne więc nie będziemy publikować tzw. danych wrażliwych. :)

Gruby niby publiczne forum ale w zasadzie, kto Cie tu "rozpozna"?:) w gruncie rzeczy nadal pozostajemy jakby anonimowi:) ja troche mniej bo l;atwo mnnei rozpoznac po mejlu ale na razie nie mam sie czego bac:)

e tam jaki wrog?;) ja tu nikogo poza Nami nie widze:) przed chwila byl tu moj pies ale dalam go na dwor:);)

Mam nadzieję że nie przez okno Go dałaś. ;) Ostrożności nigdy za wiele. :)

Gość telegrosik 123
konwersacja widzę kwitnie :) I udało się każdemu w ciągu dnia aby jego własne słońce zaświeciło ? ;) Bo ja wciąż czekam, choć na dworze już mrok straszliwy zapada- niewielką nadzieję zatem na to słonko mam :(

Witaj, witaj Słoneczna Pani :) U mnie słoneczko energooszczędne chyba świeci ale świeci. :)

Gość telegrosik 123
A u mnie świeci słoneczko na diodę LED ;) Zastanawiam się czy pewnym działaniem nie dodać sobie więcej słonka ;) Jak myślicie, bo wiecie co mam na myśli ;)

ja juz calkiem nie mysle o tym ze sie tamten czy tamten nie odzywa pielęgnuje inne kontakty:)

Gość telegrosik 123
Co powiecie na nieco szatański a jednakwoż dziecinny pomysł - by umieścić w opisie swym link do pewnej miłej dla ucha piosenki - mężczyzna ów jest bowiem wrażliwy na muzykę - i myślę, że może go to sprowokuje do wyrażenia swej opini odnośnie tegoż utworu i jednocześnie do rozpoczęcia rozmowy :) Przynajmniej mam taką nadzieje ...

Gość telegrosik 123
chodziło mi o to by znów nakręcić rozmowę, ale nie chce byc nachalna stąd mój pomysł z opisem, może załapie ;) Co o tym myslicie? Grubyyo naczelny wodzu i Setuniu towarzyszko kobiecej niedoli ?

telegrosik 123 Można spróbować, jest to podstępne czyli tak bardzo kobiece. :)

setunia Uważaj żeby przebicia nie było. :) telegrosik 123 Milion lat nie słyszałem tej piosenki. Chyba wszystkie kobiety kochały się w wokaliście wtedy. :)

Gość telegrosik 123
Podstępna jestem fakt, sama się na tym łapię. Problem w tym, czy KTOŚ zrozumie aluzję ;P Bo jak na razie reakcji brak :(

telegrosik 123 Może wolno trybiący jest. Nie wymagaj zaraz nie wiadomo czego przecież to tylko facet. ;)

setunia Tylko nie zaczynaj proszę. Zaraz usłyszę że miałem piękną młodość a potem wybuchła wojna i wszystko zmieniła. ;)

Gość telegrosik 123
Ha, i o to chodziło, żeby utwór był niezbyt nowy, miał dobre brzmienie i poruszający wokal . Obydwoje bowiem lubimy tzw. starocie . Co do wokalisty - hm, nie jest zły, ale zakochanie mi nie grozi :) Za to melodia sam raz na sobotni wieczór. Na pielęgnacji kontaktów zarówno tych elektrycznych jak i damsko- męskich niewiele się znam, więc wypowiadać się nei będę w tej kwestii :)

Gruby jestes niesamowity:D a na pewno niesamowicie bardzo czujny;) cierzka sprawa z Toba i bede musiala bardziej popracowac nad tym by uzyskac wiecej info na Twoj temat;) Telegrosim ale dlaczego po prostu do niego nei zagadassz skoro on jest teraz na gg dostepny?:)

Gość telegrosik 123
Bo brak mi odwagi... To już któryś raz ... Fakt, że kiedyś przeprosił zaocznie za nieodzywanie się, więc nie do końca jest tak, że tylko ja, ale....

setunia Teraz mi to piszesz jak już Animalsi przeszukują Twoje województwo w poszukiwaniu psa wiszącego na smyczy za oknem i próbującego rozpaczliwie sięgnąć łapą do krzaczka. ;)