Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość no co od seti chcecie
grosika

telegrosik 123 Dla mnie również, miałem szczerą nadzieję że będzie już dobrze. Przykro mi. Niech ta noc przyniesie Ci ukojenie i utuli Twoje skołatane serce oraz napełni je nadzieją. Niech dobre sny zabiorą Cię do krainy radości i szczęścia. Spokojnej nocy. Dobranoc.

Dziękuję wszystkim za czas poświęcony dziś na tych rozmowach. Życzę spokojnych snów i dobrego odpoczynku przed nadchodzącym tygodniem, który będzie dla nas wszystkich dobry, pełen słońca i nadziei. Trzymam za to kciuki. Dobranoc. :)

Gość telegrosik 123
Dobrej nocy i dobrego tygodnia :) Widocznie uwzięłam się na trudnego typa ... Takie moje szczęście...

Gość telegrosik 123
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i myśli ... Nie spisuję jeszcze tej znajomości na straty ale więcej nie będę zabiegać - chcę zachowac twarz , bo jeszcze kilka miesięcy będziemy musieli jakos przeegzystować widując się od czasu do czasu...

Gość jesli sie ze soba pracuje
to sie nie romansuje :-( zasada stara jak swiat

Gość telegrosik 123
Choć godzina nieco późna już i dzień powoli mija i tak życzę wszystkim miłego popołudnia i wieczoru :)

🖐️ dzien byl mily dla mnie w pracy luzik, bo szefowej prawie w ogole nie bylo:) po procy czekala na mnie ksiazka i rower:P po obiedzie wybralam sie na krotka przejazdzke, pozniej odpoczelam skoczyl;am pod prysznic i jestem jak nowo-narodzona:)

Gość telegrosik 123
Hm... Zazdroszczę ;) A ja pozbyłam sie chmurnych myśli, w pracy miałam jak zwykle młyn, który za dużo myśleć nie pozwalał i się dołowac- a teraz nadrabiam studenckie zaległości ;) I tak sobie myślę - co ma być to i będzie ;) Może się chłopak wystraszył mojej wypowiedzi sprzed kilku dni, kiedy trochę przygłaskałam jego EGO ;) Bo on taki trochę, jakby go nikt nigdy nie chwalił ;) Zresztą, z tego co wiem, to nie czesto go ktoś chwalił :( Czuję, że jakby nei było będzie dobrze ;) Musi być :) W powietrzu czuć wiosnę a to najlepszy determinator dobrego nastroju :) Miłego wieczorku :)

Spokojnie, wręcz nudnawo. Ale lepiej ponudzić się niż wpaść w młyn więc nie ma co narzekać. Często wspominasz o książkach, może jakiś tytuł zaserwujesz lub przynajmniej w jakim gatunku tak się zaczytujesz.

a akurat tak pisalam o ksiazkach bo lubie nawet czytac luybie ksiazki miec na wlasnosc:P najlepiej nowe:P taka mania ksiazki rozne, przewaznie jakies powiesci obyczajowe, takie ty7powokobiece, ale ostatnio mi sie one "przejadly" i wole bardziej ambitniejsze ksiazki, takie nieco powazniejsze, jak np ostatnio przeczytanie "cialo obce" ziemkiewicza no i oczywiscie prsychologiczne:) socjologiczne tez;D

He he to bardzo różnimy się w tej kwestii. Ja nigdy nie zatrzymuję książek bo nie zdarza mi się raczej do nich powtórnie zaglądać. Zbyt dużo ich czytam więc pozostaje biblioteka bo bym zbankrutował. Jak już coś kupię to po przeczytaniu oddaję do biblioteki bo książka powinna żyć a nie gnuśnieć na półce. Ziemkiewicza nie lubię, nie jest dla mnie wiarygodny.

Gruby wow wow a kogo najczesciej czytasz? co to sa za ksiazki?:) ja p0 prostu za bardzo sie przywiazuje do rzeczy:/ na razie jedyna ksiazka ktora bym bez "meczarni" z checia jeszcze raz przeczytala, to "ojciec chrzestny"

Jestem w stanie przeczytać absolutnie wszystko łącznie z instrukcjami obsługi jeśli już nie ma nic innego pod ręką. ;) Raczej nie lubię wszelkiego typu poradników, bo jakoś nie wierzę w ich moc. Przypadki przedstawione w nich jako przykłady zawsze są takie niewiarygodne i nierzeczywiste ale to moje subiektywne spojrzenie.

Gruby ja nie mowie ze czytam poradniki tylko ksiazki dzieki ktorym chce lepiej zrozumiec ludzkie zachowania a nie cios w stylu "jak usidlic faceta" jak zdobyc pierwszy milon etc Ty to prawdziwy mol ksiazkowy ja jestem wybredna

A czy ja gdziekolwiek stwierdziłem że czytasz poradniki? :) Przedstawiłem tylko swoje upodobania. :)

Gruby no tak jakos to odebralam:) wybacz🌻:) Ania a ja myslalam ze chodzi o odmienne szdania w podejsciu do facetow:)