Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Znów analizujesz każde słowo, on nie jest z cukru do diaska. Nic mu się nie stanie jak porozmawiasz z nim jak z normalnym człowiekiem.

Gość mandaryneczka
:-P ;) 🖐️

Gość mandaryneczka
grosiku zapytaj go proszę nie analizuj co by było gdyby... najgorsze co się może wydarzyć to odmowa z jego strony ;) ale najpierw zapytaj a później będziesz się martwic dalej ... albo cieszyć się będziesz :-D czego Ci życzę :-)

Gość telegrosik 123
No niestety - okazuje się ze kolega drugi tydzień z rzędu pracuje na drugą zmianę - bo jest ciagle nieobecny. A zaczepiać chłopaka po 22 nie wypada....

Skoro pracuje na drugą zmianę to wypada. Nie wypada gdy ktoś chodzi na rano do pracy bo chodzi spać wcześnie. Poza tym jesteście w końcu co najmniej dobrymi znajomymi więc też nie podchodź z wszystkim jak byś miała do czynienia z kimś całkowicie obcym.

Gość telegrosik 123
No niby tak, ale wyobraź sobie, że przychodzisz z pracy po 22 i ktoś jeszcze zaczyna z tobą rozmawiac, jak ty masz już dośc po całym dniu.... Podejrzewam, że miałbyś ochotę jak najszybciej iść spać :)

Chyba sama nie wierzysz w to co piszesz! Czy Ty tak byś miała gdyby sytuacja była odwrotna? Ja bym się cieszył gdybym po powrocie do domu zastał wiadomość od jakiejś kobiety. Ale to ja i jestem dziwny. ;)

Gość mandaryneczka
mam takie same zdanie jak Bruby tez bym sie ucieszył :-) i to bardzo :-D

Gość mandaryneczka
Gruby * sorki za literówke :-P

Mężczyźni jacy zgodni aż miło :-) i warto wiedzieć na przyszłość ;-) Telegrosik działaj, działaj, czekamy na rezultaty i mooocno trzymamy kciuki.

Gość telegrosik 123
Ok, jacy Ci nasi forumowi mężczyźni zgodni no ... :) Aż miło :) W takim razie nie będę dłużej wystawiać waszych kciuków na próbę, jeśli się pojawi , to zagadam ;)

Pożegnam się już dziś, pójdę wcześniej spać bo jakoś samotność dla odmiany mnie dopadła. Spokojnej nocy wszystkim życzę i trzymam za Was dziewczyny kciuki. Dobranoc.

Dobranoc grubyyo, nie jesteś sam masz przecież nas - dziewczyny :) Kolorowych Ci życze. ;)

Gość telegrosik 123
I wzajemnie - kolorowych :) Dziękuję za wszystko :) Jesteście niezastąpieni :) Spokojnej nocy :) i udanego dnia jutro - oby wiosna zagościła nie tylko za oknami lecz również w sercach wszystkich :)

Gość soczysta klementynka
:-P miłego dnia życzy :-)

Gość soczysta klementynka
🖐️

Gość jadźka:)
To może i mi pomożecie.:) Od kilku miesięcy miałam na oku chłopaka,który bardzo mi się spodobał. W końcu udało mi się dowiedzieć jak ma na imię i odwiedziłam jego prfil na nk. Odezwał się,wymieniliśmy kilka e-maili, w kilku zawarł,że ja również już dawno wpadłam mu w oko. Ale od wczoraj kiedy napisałam mu ostatnią wiadomość to do dzisiaj nic nie odpowiedział. I tu pytanie-czy powinnam napisać kolejną wiadomość? Czy jak to większość kobiet myśli nie pisać i nie robić z siebie nachalnej,tylko dać chłopakowi się wykazać,o ile w ogóle ma taki zamiar?:)

Gość telegrosik 123
Hello :) I jak Wam ten tydzień mija ? Mi na bezowocnym oczekiwaniu na kolegę ;) Ale co tam, to dopiero początek ciepłych dni, więc dałam sobie na luz z tym parciem na to, żeby to akurat ten weekend był ;) Po prostu przy najbliższej okazji zaproponuję ;) Poza tym ciągle i nieustannie udoskonalam swój proces edukacji oraz wywiązuję się z pracy na dwóch stanowiskach i nawet jeszcze żyje jako tako ;) Już niedługo nadejdzie długi weekend :) Mam nadzieję, że upłynie on Wam w ciepłej miłej atmosferze, wśród miłych i życzliwych osób. Ja osobiście mam zaplanowany niedzielny wieczór i cały poniedziałek ;) Zapowiada się miły babski wieczór okraszony butelką czerwonego wina oraz poniedziałkowy wypad w góry w tym samym damskim towarzystwie :) A co u Was słychać i u Waszych znajomości? Tak sobie pomyślałam, czy powiedźmy za pół roku ten topik będzie jeszcze istniał w jakiejś formie i jak się zmienią losy jego "bohaterów", czy spełnią się choćby po części Wasze i moje plany i marzenia, bo przeciez każdy jakieś posiada :) Miłego wieczoru :)

Gość telegrosik 123
Hej jadźka :) Doradca to ze mnie średni, bo sama sobie pomóc nie umiem - ale jak to sie mówi, jak się ma na cos obiektywne spojrzenie to jest łatwiej. Moim zdaniem, skoro napisałaś mu wczoraj, to daj mu trochę czasu - powiedzmy do jutra, żeby odpisał. Jak nie odpisze, napisz znów - tylko broń Boże nie pytaj, czy sie pogniewał - nie popełnij mojego błędu - bo potem chłopina się peszy ;) Ale ja nie jestem chłopakiem, więc nic mądrzejszego Ci nie napiszę, bo sama rozumuję jak baba. W tym zakresie to najbardziej kompetentny jest Grubyyo i Jego posłuchaj :)

Też właśnie zrobiłam sobie takie postanowienie,aby chociaż do jutra przeczekać,ale przyznam że ciężko się powstrzymać.:) Bo ja to bym odrazu odpisała,gdybym miała oko na kogoś.;) Problem jeszcze w tym co takiego napisać, gdy on nie raczy się odezwać? Aby nie wyjść na natarczywą? Zauważyłam,że grubyy dobrze radzi jako facet,więc może i mi doradzi.:)

Gość telegrosik 123
Wiem z autopsji, że trudno się powstrzymać :) Ale wiesz, chłopak dziś może być np. w pracy, albo gdzieś z kolegami mógł wyjść :) Więc ja bym jeszcze dzień poczekała a on na pewno sie jeszcze dzis odezwie :) Albo jutro :)

Mnie jednak dopadają już pesymistyczne myśli, że zbyt dużo sobie wyobraziłam i on jednak żadnej mięty do mnie nie czuje.:) No nie wiem,może i tak być że nawet nie sprawdzał dzisiaj poczty,ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Ponawiam pytanie co takiego napisać,jeżeli on się nie odezwie?

Gość telegrosik 123
To zależy od tego, co napisałaś mu ostatnio. Możesz nawiązać do ostatniego tematu itp.