Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

setunia, a nas poczęstujesz ciachem? chociaż kawałeczek na spróbowanie podeślij, a najlepiej wpadnij z nim na kawkę ;-)

Gość cytrusy pozdrawiaja
noooo szarlotka to by było coś :-P :-D ....... pysznego :-D

zamiast na rower to poszlam z kolezanka i jej coreczka na spoacer:P ciasto upieczone:) juz sie ladnie umylam i chbya obejrze jakis filmik:) zajrze pozniej:)

Gość telegrosik 123
:) Witam, widzę że uczta na całego :) Ja po dzisiejszej edukacji, jeszcze jutro powtórka z rozrywki :) Ale mam już plany na majowy weekend - tzn przynajmniej na jeden dzień .... A jak Wasze długoweekendowe plany ?

setunia dziękujemy, dziękujemy faktycznie udało Ci się :) telegrosik plany w powijakach jeszcze ;)

Gość telegrosik 123
No i tu problem, bo on jakiś spłoszony zdawał się. Choć kontakt wzrokowy złapany był kilkakrotnie na dłuższą chwilę.A rozmawiać na osobności trudno bo nasza grupa niewielka i wszyscy raczej zgrani..... Sama głupia już jestem z tego, co tym chłopem kieruje.... Pisze jedno, a potem robi co innego, nie mam pomysłu już wcale... Może go spłoszyłam w czwartek.... Na gg się nie pokazuję, bo mój były chłopak wciąż uprzykrza mi życie, jak tylko widzi, że jestem dostępna, a nie mam siły z nim sie ciągle kłócić, więc nawet tak załapac kontaktu się nie da, żeby tamten sam się odezwał. O ile... Jutro postanowiłam wytoczyć najcięższe działa.... Jak to nie poskutkuje, to dam sobie spokój .... :P

Zmień numer gg, co to za problem. Sama piszesz że grupa mała a dziwisz się że unika plot i gadania za plecami. Kobiety zawsze muszą się afiszować żeby inne były zazdrosne.

Gość telegrosik 123
No ja właśnie nie chcę się afiszować, bo sa dziewczyny w grupie, które na niego lecą, a właściwie jedna w dodatku bardzo upierdliwa .... I chciałabym mieć po prostu spokój. A co do nr gg - właśnie tez tak myślałam, że muszę go zmienić, bo tak się dalej nei da żyć. Chciałam by wszystko odbyło się w zgodzie, ale tak się nie da.... Obawiam się tylko, że będę mieć codzienną pielgrzymkę pod dom i setki smsów dziennie - a nr komórki to już trudniej zmienić, bo na abonament jest . Ale my się tu szarlotką zajmujmy :) A nie moimi marudzeniami ;) Jutro się ślicznie acz grzecznie ubiorę w spódnicę i takie tam ;) I zobaczymy jaka będzie reakcja :P W końc jestem kobietą no nie , choć często o tym zapominam :) Dobrej nocki i ciekawej walki - oby czas spędzony na oczekiwaniu był wart nieprzespanej nocy :) A wszystkim udanej niedzieli :)

Gość grepfruit
🖐️ no wygrał ale żeby to było spektakularne zwycięstwo to nie można tego powiedzieć ;) , ale w końcu to waga ciężka

Gość grepfruit
to teraz tylko walka o mistrzostwo świata już została :-)

I zaczną się schody. Szczerze powiedziawszy to jeżeli będzie tak boksował to nie ma tam czego szukać bo skończy w najlepszym razie na wózku.

Gość grepfruit
a tego jeszcze nie wiadomo , bo dopiero dzisiejsza wygrana walka dała możliwości do jej zorganizowania :-) 🌻 dla Ciebie ;)

Gość grepfruit
kwiatek oczywiscie dla seti jest a dla Ciebie gruby to mam tylko chyba za wczesnie jeszcze na browarka moze po obiedzie :-P