Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość jadźka:)
Wita was kobieta bluszcz:P Poranek był słoneczny,ale teraz ogromna burza u mnie.:) "Mój amant" nadal zerwo odzewu telefonicznego,a nawet mailowego, a ja już zaczynam wychodzić z siebie.;) Zastanawiam się czy napisać mu jakiegoś maila dzisiaj?? Czy może zaczekać do jutra i dopiero wtedy napisać,bo jutro będzie obchodzić urodziny?

W takim układzie nie chcąc być gorszym zastanawiam się czy nie napisać meila do... samego siebie.;) A co tam, też chcę mieć do kogo pisać. :)

Gość telegrosik 123
Grubyyo ---> a skąd wiesz czy do Ciebie też jakaś sie nie zastanawia, co zrobić żeby Cię zagadać ?? ;) Nie zauważyłeś ostatnio jakiegoś zainteresowania wiekszego ze strony jakiejs wolnej koleżanki ?? ;) Ja sobie odpuściłam dzisiejszą wiadomość, popadłam w melancholię i dopadły mnie szare myśli, że ten mój były miał jednak rację że nikt mnie nei zechce ... Ale ja tak mam zawsze - zdążyłam sie przyzwyczaić, że ci, na których mi zależy olewają mnie w najwyzszym stopniu, życie....

Popadłaś w melancholię a żarty się Ciebie trzymają. :) Właśnie zrób na złość swoim ponurym myślom i napisz dwie wiadomości. Nie pozwól by zawładnęło Tobą zwątpienie tylko dlatego że jakiś facecik nie potrafi dostrzec jakie szczęście stanęło na jego drodze. Durne te chłopy, oj durne.

Gość aiaiaiiaiiai
hej

Gość aiaiaiiaiiai
ja tez zmykam, mam nadzieje, ze humor mi sie pozniej poprawi.. przeciez podobno jak sie czegos mocno chce to mozna to przyciagnac myslami... :)

Gość tylko to zalezy czego sie chce
:classic_cool:

Gość aiaiaiiaiiai
zeby ktos mi odpisal :(

Ja już wróciłem. aiaiaiiaiiai To trzeba było napisać do mnie. Ja bym odpisał. ;)

Gość telegrosik 123
Jakie żarty ? Ja tu Grubyyo całkiem poważnie... A żeście durne chłopy są to wiem doskonale ;P Wszyscy jak 1 mąż jednakowi !! Smacznego obiadku w takim razie - ja już po obiedzie hihi ;P

Całe szczęście że ja jestem mężczyzną a nie chłopem. Uff. :)

Gość telegrosik 123
Tak z czystej kobiecej ciekawości Grubyyo - w jakim przedziale wiekowym się znajdujesz ? Kobiet się o wiek nie pyta, ales Ty w końcu mężczyzna , więc chyba mogę ;)

W przedziale 10-60. ;) A tak poważnie tyle co jadźka:) tylko cyferki odwrotnie. (strona 27) ;)

Kobiet się nie pyta żeby nie nakłaniać ich do kłamstwa. ;)

Gość telegrosik 123
O to niedługo tzw. Wiek Chrystusowy ... ;) No nono , ale nie martw się aż taki stary jeszcze nie jesteś ;P . I nie ma w Twojej okolicy naprawdę żadnej miłej fajnej dziewczyny, do której mógłbyś popisać wiadomości ?? Bo ja w to nie wierzę ....

Gość luziiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee
ZAPOZNAĆ to się można z treścią książki,a nie z kimś.

Gość telegrosik 123
Haha, no tak, racja z tym nakłanianiem :) po co się w piekle smażyć za współudział ;P Ale tu też widzę rację ;) Choć w zestawieniu z koleżankami po solarium ubranych w panterki ja wyglądam jak gimnazjalistka to i tak jestem świadoma tego że ich autem jest 22 - 23 lata w dowodzie, a ja w tym momencie wolę spytać - A na ile wyglądam ;) I wychodzi po równo :P

Gość aiaiaiiaiiai
hej a skad jestes grubyyo? :D

Gość telegrosik 123
luuudzie ----> no i ..... ? My tu operujemy staroświeckimi zwyczajami językowymi ;) Zapoznać to forma używana powszechnie jeszcze całkiem niedawno w odniesieniu do innych ludzi i nie widzę żadnego problemu :)

Niedługo a ja jeszcze żadnego cudu na koncie nie mam. ;) Jak się mieszka w niewielkiej miejscowości (tak koło 500tys mieszkańców) to nie jest tak łatwo znaleźć kogoś. :) A tak na poważnie to jakoś nie w głowie mi obecnie szukanie po poprzednich doświadczeniach. Poza tym mam do kogo pisać, piszę przecież do Was a takich wspaniałych dziewczyn to ze świecą szukać. :)

Gość aiaiaiiaiiai
zza której? :D hihi kurde, a ja czekam i czekam, ciagle poczte sprawdzam i nic.. :( chyba powinnam go zaprosic na jakas kolacje lub deser hmmm? oczywiscie jak sie odezwie :(

Gość telegrosik 123
Z tymi cudami to różnie bywa, jeśli któraś z nas dzięki Twoim radom doprowadzi znajomość do etapu zwanego związkiem to już możesz zacząć to upatrywac jako cud .... Może niezbyt to wielki , ale zawsze coś ;) I tak, podlizuj się dalej :) Ja tam i tak w to nie wierzę ;P Swoją drogą, zastanawia mnie jedna rzecz - i znów będzie pytanie z gatunku drażliwych i z gatunku "nie moja sprawa" - nie musisz odpowiadać - mówiłeś, że byłeś w 7- letnim związku, który zakończył się odejściem dziewczyny do innego człowieka. Byliście w formalnym lub nieformalnym związku ? (jak mówię, to nie moja sprawa i nie musisz odp )

aiaiaiiaiiai Najlepiej zaraz na kolację ze śniadaniem. Nie przesadzaj proszę. Nabroiłaś ale nie przesadzaj, daj mu trochę czasu. Odezwie się.

Taaa. Powiedz kobietom coś miłego to zaraz się podlizuję. I bądź tu człowieku szczerym. Na Twoje pytanie odpowiedź brzmi :do sformalizowania brakowało około miesiąca.

Gość aiaiaiiaiiai
no co Ty :O wiesz, w sumie chcialam go przeprosic, wiec mysle, ze jakis maly deser bylby ok :) no dobra, na kolacje moze keidys przyjdzie pora.... oby, bo b. mi zaczelo zalezec, mimo, ze dokladnie nie paietam jak wyglada

aiaiaiiaiiai Zależy bo utraciłaś, zależy bo jest niedostępny, zależy bo masz poczucie winy? Jeśli z któregoś z powyższych powodów to robisz źle.

Gość aiaiaiiaiiai
zaluje, bo nie do konca bylam swiadoma co robie. egoistycznie cieszylam sie z smsow, ze wogole sa, ale wielmozna pani musiala w d... dostac by to pojac. ja po prostu sie boje, gdy ktos che byc za blisko. i go odpycham. chyba go zranilam, a moze poznal kogos milszego

Gość jadźka:)
Powiedzcie mi czy powinnam napisać maila do "mojego",bo od niego wciąż zero dzewu... Wróciłam niedawno ze spacerku i nawet widziałam go jak przejeżdżał,wydaje mi się że on mnie też,ale kompletnie nie zareagował...Już mam naprawdę ponure myśli,że nic z tego i tylko robię z siebie idiotkę.:(