Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Ognia to bym dała,jakbym odrazu wysłała pierwszą wersję z głębszym wyznaniem:),tylko bym się wygłupiła. Nie wiem czy będą jakieś efekty, bo w końcu na wczorajszego smsa też nie odpisał. Może on woli dzwonić niż pisać smsy, w końcu wczoraj zadzwonił,a mógł przecież tylko napisać że mnie widział. Nie wiem i już staram się go usprawiedliwiać,żeby tylko mieć dalej nadzieje.

Cierpliwą bądź. Jakby wszystko tak łatwo przychodziło to byśmy tego nie szanowali i nie cenili.

Dobrze wiesz,że cierpliwość nie jest moją mocną stroną niestety.;) I już nawet nie o to mi chodzi,że chciała bym mieć jak najszybciej,ale żebym wiedziała że on czuje to samo to wtedy nawet miesiącami moglibyśmy tak się ze sobą droczyć,bo gdy się wie to nawet staje się urocze.:) No nic,zmykam spać i będę odzywać się jutro. Dobranoc wszystkim i Tobie grubyyo.

Śpij spokojnie i śnij same dobre sny. Wszystko się ułoży i będzie tak jak sobie wymarzyłaś. Ja w to wierzę.Dobranoc.

Telegrosiku Tobie również chciałbym życzyć dobrej nocy. Może nie będziesz już czytać tych słów ale je napiszę. Brakuje mi Twoich słów, Twojego poczucia humoru i analiz psychologicznych w formie dłuuugaśnych elaboratów. Będę każdego dnia wyglądał tu Ciebie i czekał na Twój zwycięski powrót. Dobrych snów. Dobranoc.

Smutny ten dzień był ale przeżyliśmy go i jutro znów wstanie słońce i napełni nas nadzieją. Dziękuję za dzisiejsze rozmowy. Dobrych snów.

Witam was w kolejny deszczowy dzień, aż się żyć odechciewa w taką pogodę. Mój kolega odpisał wczoraj na mojego smsa,fakt że po 3 godzinach ale jednak. Mimo to wcale mnie to nie napełniło optymizmem, bo jego odpowiedź była kompletnie oschła i jakby z czystej kultury, że naprawdę wypada odpisać. Ja mu coś tam jeszcze odpisałam,ale drugiej odpowiedzi nie było i nie ma do teraz. Może jednak rzeczywście smsy to nie jest forma kontaktu którą on preferuje? Postanowiłam więc,że jak narazie obejdzie się bez tego głębokiego wyznania, bez zaproszenia na spacer i w ogóle nie mam zamiaru przez kilka najbliższych dni odzywać się do niego jako pierwsza,mam nadzieję że wytrwam w tym. Bo co do tego,że on się zainicjuje kontakt to mam pewność.

jadźka:) Gdzie Ty widzisz deszcz skoro za oknem bezchmurne niebo i pięknie świeci słońce. :) Do mnie też nikt nie napisał smsa więc podobna sytuacja, tylko że ja na żadnego nie czekam. ;)

Niestety u mnie wciąż tylko zachmurzone niebo i deszcz,deszcz i jeszcze raz deszcz...blee... Zaprosiłbyś do siebie grubyoo,skoro u Ciebie tak pięknie?;) Odpowiedzi się doczekałam dzisiaj,tzn to były jedynie przeprosiny za to, że mnie w nocy obudził i że ma nadzieję,że nie miałam problemów z ponownym zaśnięciem. To by było na tyle.

To ja muszę specjalnie zapraszać? To chyba jest oczywiste. :) Pakuj walizę i przyjeżdżaj. :)

Łatwo powiedzieć "Pakuj walizkę i przyjeżdżaj".:P A co z pracą,szkołą,a przede wszystkim czy będziesz mieć dla mnie miejsce?:D

Miejsce jest, wolny pokój czeka. :) Praca, szkoła, efekt cieplarniany, pył wulkaniczny itp. to wykręty. ;)

Ale czy to jest pokój z pakietem all inclusive?:D Hmm...dostałam właśnie taką wiadomość od mojego kolegi,że aż mnie zatkało.:) Zaczynam się zastanawiać czy to przypadkiem nie jest taka cicha woda, bo zadał mi pytanie czy nie mogłam w nocy zasnąć przez jakieś kosmate myśli.hihihi

Typowa kobieta daj palec a zaraz całą rękę chce. ;) A co ja biuro podróży. ;) No to ciekawe co teraz zrobisz z takim pytanie. Ale Cię chłopaczek załatwił.

grubyyo mieszkasz nad możem, więc może i prowadzisz na lewo jakieś małe biuro podróży.:P No właśnie nie wiem jak mam zareagować,a co Ty o tym myślisz? Przecież nie napiszę,że tak miałam kosmate myśli i to z nim w roli głównej.hehe

Oj literówka mi się wkradła miało być mieszkasz nad morzem,a nie nad możem-o ja analfabetka.:D

Napisz: kosmate to nie ale ciepło myślałam o Tobie.

Myślałam nad tym,żeby zapytać się go czy na podstawie własnych doświadczeń zadał mi takie pytanie.:)

Raczej nie bo to będzie kontynuacja tematu a raczej chodzi o to żeby lekko go ostudzić. Chyba że podobają Ci się takie teksty, choć nie sądzę.

Jeżeli to by było napisane poważnie to raczej by mi się niezbyt spodobało. Ale widzę po ilości emotikonów, że napisał to w żartach, więc aż tak to w oczy mnie nie razi. Ale oczywiście posłucham Twojej rady.:)

Mam nadzieję że to miał być tylko niskiego lotu żart. Nie ma co tego roztrząsać za wiele, zobaczymy co dalej kolega pokaże sobą.

Gość aiaiaiiaiiia
hej, pamietacie mnie? w poniedzialek padl mi komp, nie moglam nic napisac, a tesknilam za Wami :( kolega odpisal, umowilismy sie wnajblizszym czasie :D buziaki odezwe sie jutro, bo dzis mam sporo pracy

Czy pamiętamy? Pewnie że tak i tęsknimy za Tobą. Myślałem że już nas nie lubisz. :)

aiaiaiiaiiia -bardzo się cieszę,oby tak dalej.:) grubyyo ja też jakoś dzisiaj nie narzekam na brak zainteresowania ze strony mojego obiektu starań.:) Jedynie smsowo,ale zawsze to coś. Dowiedziałam się nawet, że wyglądam niewinnie jak aniołek.:)

No i w Twoim przypadku potwierdza się że wygląd to nie wszystko. Aniołek? Chyba z rogami. ;)

Że niby w moim przypadku się to potwierdza?:) W sumie poniekąd to racja,bo jeszcze osobiście tak oko w oko się nie spotkaliśmy. Jestem niewinna jak aniołek i takiej wersji się trzymajmy.:P

Gość aiaiaiiaiiia
no hejka, dzieki za mile slowa, musialam tu wejsc :D

Dobrze Aniołku. Będziemy do ostatniego tchu bronic tej wersji. Maruda trochę jesteś, esemesowo to mało, a jak jeszcze ma być? :)