Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Porażką raczej okazał się Twój kolega, strasznie niezrozumiałe jest dla mnie jego zachowanie. Za to mój od wczorajszego pożegnania milczy, widziałam go niedawno i zastanawiam się czy napisać coś do niego. No ale przecież,gdyby chciał to sam by to zrobił. Gdzie się podziewa grubyyo??

Gość telegrosik 123
No właśnie, Grubyyo chyba ciężko pracuje tylko my się tutaj obijamy ;)

Gość telegrosik 123
Ehhh, a najgorsze jest to ze jeszcze mam kilka zjazdów i jak ja to przeżyje to nie wiem ;) Choć aż tak desperacko jak moje wspaniałe koleżanki sie mu nie narzucałam.

Witajcie dziewczyny Jadźka cieszę się z Waszej udanej randki fajnie, że się udała, oby to szło w dobrą stronę życzę Ci tego z całego serca. Grubyyo jest za dobry, jak ktoś jest przyzwyczajony do chamskich odzywek i nieposzanowania ze strony osobnika męskiego to teraz słowa grubyyo (miłe, ciepłe, przyjazne) mogą się co niektórych wydać ckliwe. Tak więc trochę się nie dziwie, że przestał się udzielać. Dla mnie Jego rady były bardzo pomocne.

Witajcie dziewczyny Jadźka cieszę się z Waszej udanej randki fajnie, że się udała, oby to szło w dobrą stronę życzę Ci tego z całego serca. Grubyyo jest za dobry, jak ktoś jest przyzwyczajony do chamskich odzywek i nieposzanowania ze strony osobnika męskiego to teraz słowa grubyyo (miłe, ciepłe, przyjazne) mogą się co niektórych wydać ckliwe. Tak więc trochę się nie dziwie, że przestał się udzielać. Dla mnie Jego rady były bardzo pomocne.

Hmm...to grubyyo nie udziela się przez czyjeś nieco uszczypliwe komentarze? Ja liczę na to,że jest zapracowany i wróci do nas niebawem. Chciała bym,aby wszystko poszło w dobrą stronę,ale od wczoraj mój kolega ciągle milczy.:( Miałam nadzieję,że po tym spotkaniu to się zmieni i odezwie pierwszy.

Nie wiem dlaczego, mogę się tylko domyślać, też mam taką nadzieję. Jadźka będzie dobrze zobaczysz, pohamuj jeszcze nieco swój zapał, a On się do Ciebie odezwie jestem tego pewna.

Nie wierzę, że grubyyo tak po prostu by nas zostawił bez żadnego słowa pożegnania i wyjaśnienia. To nie ten typ mężczyzny. Staram się stopować swój zapał i niecierpliwość,ale wiadomo jak to wychodzi takim kobietkom z ADHD jak ja.;) Mimo wszystko nadal się trzymam i milczę,przynajmniej do jutra.:)

Gość aiaiiaiiaia
tzn. wiecie nie musimy sie umawiac konkretnie, bo jestesmy w kontakcie smsowym, w sumie mam dzis dola :O lat 18 plus polowa z 18 :(

Jadzia milcz, nie pisz! ile on ma lat? Ao masz 24lata?? TYLKO!

Setunia-trzymam się i dzisiaj myślę,że jeszcze dam radę ale za to jutro, jeżeli on się nie odezwie to ja pewnie napiszę.:)

Gość aiaiiaai
do mnie to bylo? jak 24 :O ? on 30

Gość aiaiiaai
:(

Gość telegrosik 123
aiiiaiaaiai ---> nie martw się ja mam 26 więc niewiele mniej niż Ty :) Właśnie przeczytałam książkę, a właściwie książeczkę. O sobie samej.... Przeczytałam to, co o sobie wiem. Nie udało mi się jednak opanować łez. I wspomnień. Tych bolesnych. Już nie miałam czego czytać na doła emocjonalnego ....

Gość aiiaiaiiaia
grubyyo wroc do nas, bo tesknimy jak cholera :( dzis mma naprawde dola, nic mnie nie cieszy

Gość aiiaiaiiaia
buziaka daj :) chyba moje slowa Cie przekonaly co? przyznaj sie

W końcu grubyyo wrócił do nas.:) Przyznam wam dziewczyny,że ja też czuje się lekko zdołowana bo mój luby nadal milczy...

Nie całuję się z obcymi kobietami. ;) Kurcze w sumie to nie całuję się z żadnymi, ale mogę Ci dać kwiatka. Specjalnie dla Ciebie. 🌻

Gość aiiaiaiiaia
siem zarumienilam :D

Gość aiiaiaiiaia
jadzka, w sumie glupio, ze sie nie odezwal :O ale moze faceci tak maja :O

Gość telegrosik 123
Wiecie, ja się już niczemu nie zdziwię w ich wykonaniu, mam tylko nadzieje, że poukłada się Wam lepiej niż mi....

Gość telegrosik 123
Cześć Grubyyo :)

Gość aiiaiaiiaia
ja marnie to widze :O

Jak dla mnie bardzo głupio, że się nie odezwał. Wczoraj było tak miło,dawał jakieś sygnały że jest mną zainteresowany w stopniu wyższym niż wyłącznie koleżeńskim, padła propozycja kina z jego strony... A dzisiaj nawet się nie odezwał. Mój dobry przyjaciel powiedział, że każdy normalny facet by się odezwał, ale może on się wstydzi bo nie wie czy przypadł mi do gustu.:)

Gość telegrosik 123
Nie wiem, nie wyrokuję. Zbyt mało w życiu przeżyłam, by móc wyrokować. Zbyt mało dobrych i pozytywnych zaskoczeń. Ale ja tak myślę, że po randce, jak on to określił, to raczej większość by się odezwała. Tylko wiesz, może w pracy jest itp. A skoro zagadaliście się do rana to też może nie chce być nachalny...