Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

jadźka:) Jeden powód: bo potem dostałby w dziób jakbyś go spotkała ;)

Gość telegrosik 123
Odpisz że wzajemnie spokojnej nocy i kolorowych snów ;) I do jutra :) Dobrze, ja Wam tez życze spokojnej nocy - idę spać - z przeświadczeniem, że zrobiłam wszytsko co mogłam, by jakoś dotrzeć do tego chłopaka. Mam nadzieję, że zmobilizuje go to do jakiejkolwiek odpowiedzi, nawet jeśli ma ogromny, niezwiązany ze mną problem. Nie wspominając o innej dziewczynie. Teraz pozostaje mi się tylko modlić, żeby dotarło i wywołało jakis efekt. Udanych randek jutro :) Oby pogoda Wam dopisywała :) Powodzenia. Grubyyo --> przeżuć się na jakiś weselszy kanał, gladiator raczej humoru nie poprawia.

Gość aiaiiaiaia
bo ja d... jestem ale nie boje sie jutra jestem spokojna jak 1 raz, w ogole jakos dziwne spokojna jestem, co ma byc to bedzie, zadncyh nadziei sobie nie robie, nie mysle o tym tylko cieszylabym sie gdybym znalazla kompana do wyjazdowych weekendow, bo juz mialam tyle planow, a nie bylo z kim

Telegrosiku nie poprawia humoru ale daje nadzieję że można pozostać wiernym swoim ideałom pomimo przeciwności losu aż do końca.

chyba wywołałam wilka z lasu,bo właśnie napisał mój kolega do mnie. To chyba cud,że się pierwszy odezwał.:)

Gość aiaiiaiaia
super jadzka a ja oblalam klawiature krwia z palca, ale bede jutro wyg;adac

Telegrosiku zrobiłaś wszystko co było do zrobienia więc zaśnij z przeświadczeniem wykonania dobrej pracy. Spokojnych snów. Dobranoc.

Jadźka Ty się nie baw w Czerwonego Kapturka po nocach. :)

Myślę co mu odpisać. On był dzisiaj dosyć daleko na wyjeździe rodzinnym. Myślicie,że jak napiszę że cieszę się że się odezwał,bo już się martwiłam o niego to będzie ośmieszające i się chłopak speszy? aiaiiaiaia -ja wszelkie zabiegi upiększające jak malowanie paznokci zostawiłam na jutro,bo na spacer planowo mamy iść wieczorem,więc będę mieć cały dzień.:)

grubyyo ja tutaj już czary odprawiałam nad telefonem,żeby w końcu wywołać smsa od niego?:D

Gość aiaiiaiaia
ja jutro nie ebde miala czasu w ogole to troche boje sie, ze jutro nie ebdzie tak fajnie, jak za 1 razem, ze cos bedzie nie tak

jadźka:) Napisz tak bo to przecież prawda. Nic w tym ośmieszającego a jedynie troska.

aiaiiaiaia Nie będzie tak fajnie jak za pierwszym razem bo będzie jeszcze fajniej. Jestem o tym przekonany.

Gość aiaiiaiaia
grubyyo co ja bym bez Ciebie zrobila??? :) cmok... :) nie wiem jeszcze co ubrac :O

aiaiiaiaia -myśl pozytywnie. :) Ja osobiście mam stracha przed tym osobistym spotkaniem,ale w końcu trzeba spojrzeć kiedyś przeciwnikowi prosto w oczy.:D

Gość telegrosik 123
Matko dziecko co ty robisz z tymi paznokciami ;) Ja zwykle robilam 2 dni przed wielkim wyjsciem hehe :P Masz Grubyyo rację. To, żeby się nie złamać mimo przeciwności to jest największa wartośc w życiu, tylko szkoda, że niewielu na końcu osiąga zwycięstwo. A co do przeświadczenia - czuję się teraz spokojniej. Zrobiłam wszytsko, taki nieco osobisty tekst nawet z jaskini powinien choć na minutke wypuścić. Jeśli nie odpisze - wykaże się chamstwem i tyle, , bo oleje osobę ktora wykazuje zainteresowanie, smutek z braku kontaktu a takze troskę, a zaloże się ze nie ma tych osób zbyt wiele. A że wiadomość otrzyma - skoro dostal moj nr to pewnie go zapisal a jak ni eto ma w archiwum (nie przedstawilam się ale z tresci wynikalo ze to ja ) a jesli ma stara wersję gg to mu jakis komunikat zastepczy przyjdzie i i tak to tam bedzie i normalnie można z tego rozmawiac - testowalam dzis z kolezanka. Więc niech nie sciemnia. A tej dziewczyny mimo wszytsko tez nie czuje....

aiaiiaiaia -może pisałaś,ale już nie pamiętam.:) Gdzie się w ogóle umówiliście,tzn co będziecie robić?:) Bo ja wieczorkiem na spacer,więc pola do popisu w ubiorze nie ma zbytniego jak ciepła kurteczka i buciki.:) Ale w końcu ma mu się moje wnętrze spodobać.:D

aiaiiaiaia Oj w tej kwestii to się na odległość nie wypowiadam ;) Jakoś widząc potrafię dobrać strój ale tak w głowie to już nie. :)

Gość aiaiiaiaia
nie dawno odkrylam cazki, ze ladnie skorki wycinaja. dzis jak robilam juz mialam polmrok w pokoju, potem dopiero zapalilam swiatlo :D ale jak jestem u kosmetyczki to tez czasem mi krwawia a jej glupio :D ubiore sie w dzinsy i jakis trencz, nie wiem co bedziemy robic, zaproponowal miejsce, ale nie nie odpowiadalo, spotykamys ie na starym rynku, pewnie wstapimy do jakies kafe najgorzej z przywitaniem i pozegnaniem, to mi spedza sen z powiek :O

Strój według mnie powinien być na luzie,ale kobiecy,więc fajne jeansy,szpilki lub baletki,do tego ładna bluzeczka-oby nie z ogromnym dekoltem;) i sweterek lub płaszczyk jeżeli będzie chłodno.:)

aiaiiaiaia Nie ma musu dziewczyno żeby wykonywać jakieś ruchy więc naprawdę wystarczy zwyczajne: Cześć cieszę się że przyszedłeś a ma pożegnanie podziękować za miło spędzony czas i tyle.

Gość aiaiiaiaia
ok

Gość telegrosik 123
Też tak twierdzę, nikt Ci nie każe go przytulać i całować ;P

Gość aiaiiaiaia
chodzilo o buziaka na pozegananie :D zobacze jak bedzie, najwyzej sama zapytam czy dostane :D

aiaiiaiaia -według mnie najlepiej będzie,jeżeli nie będziesz planować najmniejszych szczegółów tego spotkania. Podobno zawsze spontaniczne zachowania są najlepsze,bo prosto z serca.:)

Gość aiaiiaiaia
wiem, nie mysle juz... :)

Gość telegrosik 123
:) No to teraz do łóżek co bedziecie ładnie wyglądać dziewczyny jutro :) Spokojnej nocy :)