Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość aiiaiaiiaia
ja marnie to widze- odnosilo sie do mnie i mojej sytuacji ten facet pisal 5 minut po spotkaniu :D

Dziewczyny. Spotkania, spacery, smsy, telefony a żadna z Was do tej pory nie ustaliła reguł komunikacji z wybrankiem. Wprost trzeba powiedzieć że czekam na telefon czy wiadomość. Chłopaki muszą wiedzieć że chcecie by pisali czy dzwonili a Wy pozostawiacie wszystko ich domyślności.

Gość aiiaiaiiaia
w ogole to dzis sie przekonalam, z efaceci to d... chcialam sie umowic z jednym znajomym, zawsze poradzi dobrze, ufam mu, znamy sie jakis czas na stopie towarzyskiej żeby nie bylo.. to on, ze nie wie, bo nie wie co mialby zonie powiedziec... :O

aiiaiaiiaia Trzeba było mu powiedzieć żeby żonę ze sobą wziął skoro chodziło tylko o poradę. :)

On pracuje w domu,ma nienormowany czas pracy,także nie byłoby żadnego problemu w tym gdyby chciał sie odezwać. Nie wiem już sama czemu milczy. A co grubyyo na to?

Facet szanuje uczucia swojej żony więc nie oceniaj go tak.

Gość aiiaiaiiaia
on nie moze mnie strawic,,, kiedys na wyjezdzie, gdzie bylismy opiekunami, chcial ze mna zdjecie "rozwodowe" no i prawie by rozwod dostal :D wiec wiesz... my tak tajnie sie raz na 3 lata widujemy,a tak to gg

grubyyo-mój kolega wczoraj jak się żegnaliśmy powiedział, że jesteśmy wstępnie umówieni do kina i że mamy telefony,więc będziemy w kontakcie. To miałam mu na pożegnanie powiedzieć-masz do mnie pisać Ty niedomyślny mężczyzno.:D

Gość aiiaiaiiaia
mialo byc- ona nie moze mnie strawic nie dziwie sie jej, jestem od niej 20at mlodsza, nieraz doswiadczylam, ze hcyba modli sie by cos mi sie stalo... a my z nim sie lubimy, a on d... nie facet, pod pantoflem jest, zal mi go ale coZ

jadźka:) Jak nie kumaty to trzeba było powiedzieć czekam jutro na Twój telefon.

Ciekawe czy tak byś mówiła gdybyś to Ty była w roli tej żony. :)

Gość aiiaiaiiaia
wiem :( poprawie sie, napisze mu, ze juz wszystko jest niesitotne i niewazne i ze ma sie zajac rodzina a ja strace przyjaciela na gg :(

grubyyo trzeba było tak powiedzieć, ale czasu już nie cofnę.:) A teraz nie wiem czy mam się sama odezwać,skoro powiedział że niedawno skończył związek i ma taką fazę,że musi trochę odczekać? Nie chcę wyjść na natręta, ale przecież z drugiej strony sam zaproponował to kino.

aiiaiaiiaia Nie mów tego bo po co masz stracić z Nim dobre relacje. Nie mógł/nie chciał to trudno ale gg może pozostać. Będziesz żałowała.

Gość aiiaiaiiaia
wiem, ze bede zalowala, bo czesto mnie przy zyciu trzyma, czasem 1 slowem :) tylko on ma niecne zamiary, ktore ja znam, temu w realu go unikam, bo osttanio sie zapedzil, niby przepraszal, ale bylo to troche niesmacze... przeciez mu nie powiem, ze b. przyjemne :D

Grubyyo Ale czy napewno się tak asekuruje? Jakby nie patrzeć powiedział też, że miałby wyrzuty sumienia bo ta jego była mogłaby sobie pomyśleć,że zostawił ją dla innej. W ogóle nie wiem co to za wrażliwa dusza z niego i czemu aż tak trzyma się przeszłości? Ale co napisać??

aiiaiaiiaia Zdecyduj się dziewczyno bo nie nadążam za Tobą. ;) Najpierw pantoflarz bo nie chciał się spotkać a teraz piszesz że unikasz Go i chcesz zerwać tą znajomość. Rany. :D

Gość aiiaiaiiaia
ciezko za mna nadazyc...

Jadźka napisz że czekałaś cały dzień na wiadomość od Niego bo nadal nie wiesz czy Mu się spodobało wczorajsze spotkanie. Skoro macie być w kontakcie to właśnie piszesz.

Gość aiiaiaiiaia
chcialam sie z nim spotkac "normalnie" tylko, ze czesto obiecuje, ze tak bedzie a potem za blisko siada,,, przeprasza potem etc. nie mowie, ze nie ejst to mile, jest chwilowo, nie daje tego po sobie poznac,ostatnio chcial mnie pocalowac, powiedzialam, ze niei mimo to mialam potem moralniaka, mimo, ze nie mialabym sie czego wstydzic

Gość aiiaiaiiaia
w sensie, z enic nie zrobilam :D dpbra koniec tematu, bo sama sie zakrecilam :D dodam tylko, ze wprzeciagu 5 lat w realu 1:1 widzielismy sie 3 razy :d

Gość telegrosik 123
Dziewczyno, ale ty jesteś zakręcona jak chiński termos ;)

Grubyyo Wszystko byłoby w porządku,gdyby nie to że wczoraj jak się pożegnaliśmy,napisałam mu że dziękuje za miły wieczór,a on odpowiedział że również było mu bardzo miło. Także chyba pytanie czy podobało mu się spotaknie nie ma już sensu?

Rany ale zamieszanie się porobiło. ;) Z tym termosem to nie słyszałem. Dobre. :)

Gość aiiaiaiiaia
wezcie mnie nie dolujcie na noc... czuje, ze kolega nie ebdzie mi dzis zyczyl milych snow :O juz mi wszystko k... dzis obojetne, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej

Zapytaj jak Mu się podobało z perspektywy dzisiejszego dnia.

aiiaiaiiaia Nie mamy takiego zamiaru. Nie podejmuj dziś już żadnych decyzji po prostu. Jak dzień podły to lepiej iść spać a rano wszystko wyda się łatwiejsze.

Kurcze no nie wiem,biję się z myślami czy pisać dzisiaj czy czekać jeszcze do jutra.:) Czemu to wszystko takie trudne??:)