Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość aiaiaiiaiiaia
dobranoc

Gość telegrosik 123
dobranoc aiaiiaiaiai - nie martw się jutro będzie dobrze, spotkacie się z kolegą :)

Nie reaguj na jego zaczepki, ustaw jeśli masz filtr wiadomości w telefonie i nie odpowiadaj bo on tylko na to liczy że sprowokuje Cię do odpowiedzi.

Gość telegrosik 123
No właśnie się zastanawiam nad blokada połączeń od tego numeru , bo numeru z przyczyn organizacyjnych zmienic nie mogę :/ GG już zmieniłam, nie obyło się bez strat , bo straciłam kontakt z kimś innym przez to (ale to postaram się naprawić ;P) i z koleżanką - na skutek tych wielkich problemów z wielkimi numerami :/ Nota bene - gdyby ktoś miał do opylenia nr poiżej tych milionów siedemnastu - to chętnie się zgłosze - żeby tylko to nie był numer z anonsami towarzyskimi ani jakiegoś zboczeńca ;) A tymczasem życzę wszystkim spokojnej nocy :) I dobrego dnia jutro :)

Gość telegrosik 123
:)

Gość telegrosik 123
I co u Was słychać ? Mi mija niedzielny poranek pod znakiem błogiego lenistwa i zakupów kosmetyków na Allegro ;) Używam podkładu, który w detalu jest makabrycznie drogi jak dla mnie - a tam mogę zaoszczędzić prawie 20 zł i się zastanawiam nad jego zakupem ...

Gość aiaiiaia
hej, co zamawiasz z allegro? ja tez widzialam te podklady, tylko kolor dobry wybrac:O

Gość telegrosik 123
ja jeden kupiłam w sklepie za cale 65 zeta, więc odcień znam ...to jak na 35 ml to bardzo duzo, ale podklad byl najlepszy jaki mialam do tej pory - a troche ich przetestowalam. Isadora się nazywa a kolor ja mam 61 Hydralight - taki jasny bo ja mam jasna nie solaryzowaną twarz ;)

Gość telegrosik 123
Jasna karnacja piegi niebieskie oczy i wlosy naturalnie mysie - obecnie mniej wiecej naturalne ;) I ten kolor naprawdę mi się sprawdził - kupiłam to po konsultacji z wizażystką ;P Która naprawde mnie slicznie wymalowała. Nigdy bym nie myślała, ż mogę mieć cienie pomarańczowo zielone na oczach i że nie wyglądałoby to śmiesznie :)

Gość aiaiiaia
daj linka cos poza podkladem zamawiasz

Gość telegrosik 123
aiiaiaiai - a ty jak kolorystycznie się prezentujesz? Bo tych kolorów podkładw ten jest taki najbardziej zwyczajny jasny naturalny, im wyższy numer tym ciemniejszy odcień. Ja osobiście testowałam tylko ten 61 i 62 - i 62 jest cieplejszy, a ja mam raczej chłodny typ

Gość telegrosik 123
Rano otrzymałam kolejnego sms-a od byłego - że każdy zasługuje na swoją druga szansę i że jak ja tak mam sumienie skreslać wszystko w jeden dzień i że on się zmienił i jest innym człowiekiem przez te kilka miesiecy . I że nawet moja matka mojemu ojcu wybaczała, podczas gdy on pił, bił itp. a on przeciez nic takiego nie zrobił. I jak ja tak mogę przestać kochać i nie dac szansy . Nie odpisuję nic, bo nie chcę ciąggnąć bezsensownej wymiany zdań. Ja napisalam i powiedzialam wielokrotnie to, co mialam do powiedzenia w tej sprawie. Teraz myślę, jak zniknąć z domu popołudniu, bo zapewne przyjdzie i będzie wystawał pod drzwiami. Na dodatek opowiedziałam to rodzicom, co on mi wypisuje, myślałam, że otrzymam wsparcie - a oni stwierdzili, że zapewne ja z nim i tak się zejdę tylko zobaczę, że nikt mnie nie będzie chciał inny to wrócę do niego, bo to jedyny, który mnie chciał, a ja jestem coraz starsza .... Kur... nie ma to jak pocieszenie !! Zjadlam obiad i zmyłam sie jak szybko mogłam. Wolę być sama niż spowrotem w takim chorym związku. Fajnie mnie rodzice cenią, nie ma co ..... I myśl tu pozytywnie...

Gość aiaiiaia
ja bym do niego nie wrocila, nie czytalam wszystkiego, ale on Cie emocjonalnie szantazuje, a nic dobrego t nie wrozy :(

Witam was.:) Ja pozwólcie,że narazie przemilczę temat mojego obiektu starań, bo jakoś nic się nie zmieniło przez ostatnie dwa dni. Może poza tym, że zaczął wykazywać jakąś dziwną zazdrość o mnie. A tak poza tym to mam zamiar wykorzystać dzisiejszy piękny dzień na długą wycieczkę rowerową.:) Telegrosik Twoje opowieści o byłym do złudzenia przypominają mi mojego ex narzeczonego. Ale powinnaś w końcu raz na zawsze odciąć się od takiego osobnika,a nie jeszcze wmawiać sobie wyrzuty sumienia. On na to nie zasługuje,doskonale zdaje sobie sprawę że masz za miękkie serce i wykorzystuje to.

Gość aiaiiaia
bylas u wizazystki? kurcze, ja tez bym chciala... ile placilas, czy moze jakos na pokazach Ci sie udalo? ja w ogole chcialam na calosciowa metamorfoze, ale to b.drogie i jeszcze nie wiadomo czy dobrze trafisz :(

Gość telegrosik 123
wiesz, ja u wizażystki byłam tak w ramach pokazu - kilkakrotnie ;) i za friko - mam wtyki hehe ;P pomalowała mnie na różne sposoby za każdym razem, doradziła kolor włosów na taki bardziej naturalniejszy :) i chłodny odcień. no i tyle :) a że ostatni podkład był super to się przekonałam, kupiłam i będę wierna :) A że ten robi mnie na szaro na moim poczuciu winy - kłamiąc mnie przy okazji jak tylko się da, to juz inksza inkszość. Tylko moi rodzice mogliby wykazać się większą delikatnościa, a nie stwierdzeniem, że ja jestem stara i juz nikogo nie znajdę - tak jakbym straszyła wszytskich dookoła na drodze :/ a metamorfozę można samemu sobie strzelić, wystarczy do tego niestety "tylko" trochę kasy. Inne ciuchy, inna fryzura, inny kolor włosów itp.

Gość aiaiiaia
ja chetnie bym sobie "strzelila" i srodki by sie znalazly, tylko nie umiem sama :(

Gość aiaiiaia
moze podesle fotke i cos doradzisz :)

Gość telegrosik 123
no dawaj - telegrosik123@wp.pl mam nadzieje ze haslo na maila znam :P

Gość aiaiiaia
poszlo :D

Gość telegrosik 123
odebrałam, mogę tutaj na forum napisac o jakichs spostrzezeniach ?

Gość aiaiiaia
wolalabym na maila :(

Gość telegrosik 123
ok :) ni ma sprawy - podobna jestes do mojej koleżanki najlepszejszej ;P

Gość aiaiiaia
noi sie spotykamy, a mi sie nie chce dzis... :O

Gość telegrosik 123
poszło ;) w załączniku masz moją facjatę na poprawę Twojej własnej samooceny hehe :) Ty jesteś niezdecydowana dziewczyno - jak żuraw i czapla ;)

Gość aiaiiaia
fajna fota :) wiem, ze jestem niedecydowana, walcze z tym :O z roznym skutkiem, milego dnia