Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 30

czy 30 latek który nigdy nie mial dziewczyny ma jeszcze szanse?

Polecane posty

Gość alone 4 ever
Darker a nie planujesz wyjechac gdzieś i zacząć od nowa ???

Gość trynidad123456789
Jestem

Gość sam na sam ze sobą
U mnie to wyjeżdżali na wakacje w trakcie studiów akurat jakbył bum na to. Dobrze na tym wyszli, a najelepiej ci co pobrali dziekanki, potrafili na pół małego M uzbierać. Bardzo trafne to było z ich strony. A jechać by zostać? Eeee, zawsze się będzie obcym.

Gość alone 4 ever
i dziwić się że polki mają opinię materialistek, kolejny piękny tego przykład powyżej.... ponoć bezrobocie wzrosło w jukej :) ale z tego co czytam to jak się chce to robotę tam wciąż można znaleźć dużo łatwiej niż w pl :o tylko dobrze by było mieć tam jakiś punkt zaczepienia choćby na początek, jakichś dobrych znajomych.... generalnie to rozumiem Cię, nie po to studiowałeś by na tym przysłowiowym | zmywaku zapieprzać, ale czy lepiej w pl za grosze siedzieć bez żadnych perspektyw ??? jeśli jeszcze mieszkasz w jakimś dużym mieście to ok, łatwiej gdzieś się wkręcić i za teoretycznie lepszy kesz... poza tym jak Ty o ile dobrze pamiętam, to studiowałeś filologię angielską, więc angielki pewno znasz perfekt.... a to bardzo duży +

Gość gieteA
==> no napisz coś o focie Ładna, owszem.

Gość Espanolll
takich 2 chłopaczków co chodziło ze mną do podstawówki, takie osły były że masakra :D od chyba 2 lat jeżdżą na jakąś farmę do Hiszpanii... nie wiem dokładnie ile ale tyle kasy muszą tam zarabiać że masakra jeden śmiga Infinity G37 , a drugi buduje dom :o ja pracując w polsce chuja mam :o

Gość Espanolll
dodam że ja skończyłem studia , a oni nawet chyba zawodówki nie skończyli :o i jeżdżą tam, grzebią w ziemi i mają kurvva kasy jak lodu w polsce bez pleców jest się nikim :(

Gość Espanolll
Wracjąc do głównego tematu... ta dziewczyna na zdjęciu, ładna jest :) 🌼 a co do tytułowego 3o latka... cóż ciężka sprawa, można mówić że ma szanse, szansa jest zawsze :D myślę że może nawet większa niż ta na trafienie szóstki w lotto :D

W Polsce też można dobrze zarobic tylko trzeba coś potrafić. Mam wykształcenie średnie techniczne, w fabryce samochodów jako elektryk utrzymania ruchu, zarabiam łącznie z premią i nadgodzinami 4-5 tyś brutto. W wieku 24 lat kupilem sobie nowe mieszkanie na kredyt, wiec jednak sie da. Co prawda nie we wszystkich regionach Polski.

Gość darker idź spać
bo ci mamusia internet odłączy

Gość darker idź spać
nie popłacz się dzidziusiu

Gość alone 4 ever
Darker muszę Ci powiedzieć, że uwielbiam czytać Twoje posty :D często czytając to, miałem takie wrażenie, że było to jakby napisane o mnie.... na moje oko po lekturze wielu Twoich wypowiedzi jesteś osobą bardzo inteligentną, piszesz w sposób ciekawy, jak trzeba potrafisz fajnie zamknąć komuś mordę :D :classic_cool: wydajesz się być tzw "spoko koleś" " :D I jeśli w "realu" również masz taką "gadanę" to na prawdę tylko pozazdrościć :D mi tego niestety brak :( podobnie jak pewności siebie.... ps. jakie miałeś stałe nicki poza Real Life Sucks i Lelouch ps. 2 od jak dawna siedzisz na tym forum ??? ps. 3 Czy kiedykolwiek założyłeś tu jakikolwiek temat ??? pozdro 🌼

Darker to śmieć, tak samo jak offerma, bnb i reszta prawczków. Same upośledzone, leniwe, zazdroszczące każdemu jednostki. To są ludzie którzy nie powinni żyć.

Gość darker idź spać
Darker inteligenntny, hahahaha bo padnę :D Dziewczyna go nie chciała a robi tragedię z tego jakby mu ktoś wielką krzywdę zrobił, debil. Ciekawe czy w realu też tak płacze z byle powodu.

Gość darker idź spać
Co tam darkerku, jak zwykle kończą sie argumenty i zaczynają wyzwiska? :D Powiedz mi, jak taka płaczliwa sierota może funkcjonować w społeczeństwie?

Gość darker idź spać
Ma szansę o ile się przy dziewczynie nie rozpłacze z byle powodu, jak to on.

Gość darker nie pierdol
th is it to jakis daun

Czy ty masz może dwóch ojców? Pytanie retoryczne. To by wszystko wyjaśnialo.

Gość darker idź spać
Darker, ty podniecałeś sie prawie każdą osobą z tego forum, niezależnie od płci :D

Ojca masz pedała, bo gdyby byl normalnym mężczyzną to zrobiłby z ciebie faceta a nie takie mameje jaką teraz jesteś. Aż strach że takie cioty istnieją, naszczęscie nie przedlużą genów dalej. Bo same bez rodziców nie potrafią żyć, sieroto jedna.

Gość darker idź spać
Widzę, że masz wystarczająco dużo przeciwników, nie będę cię bardziej gnębić, nie chcę żebyś znów płakusiał w kąciku

Takie kobiety jak ja to ty możesz co najwyżej na fotografiach pooglądac. A taki frajer jak ty może być interesujący jedynie dla geja. Czyli tak samo bezjajecznej osoby jak ty. Twój tata nawet przed kolegami nie przyznaje sie ze ma syna.

Gość darker jestes guru
kobiety to bostwa by je na rekach nosic , olewaj wszystkie szmaty i do przodu :classic_cool: ;)

Jakie to uczucie być na samym końcu w społeczeństwie? Nawet gimnazialista napluje na ciebie a ty uciekniesz ze strachu.

Gość alone 4 ever
"Darker inteligenntny, hahahaha bo padnę Dziewczyna go nie chciała a robi tragedię z tego jakby mu ktoś wielką krzywdę zrobił, debil. Ciekawe czy w realu też tak płacze z byle powodu." nie mam takich doświadczeń, ale podejrzewam że to musi cholernie boleć, gdy osoba z którą jesteś, którą kochasz Cię nie chce... i zostawia Cię dla bogatszego obcokrajowca :o tak więc jest to w pewnym sensie tragedia... Suczi18 - na prawdę, wyluzuj bo strasznie chamska jesteś. ubliżać drugiej osobie łatwo, wiem ale bądźmy kulturalni :)

Gość darker jestes guru
sucz18 pewnie jakas dupodajka za piwo w klubie :O jakie to smutne rodzice pewnie sie juz dawno wyrzekli takiego suczyska :O

To jedyny sukces jaki osiągnąłeś ale przed wojskiem uciekałeś bo by ci żyć mężczyźni żyć nie dali lamusie. Przecież w wojsku to by po tobie chodzili jak po szmacie.