Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 30

czy 30 latek który nigdy nie mial dziewczyny ma jeszcze szanse?

Polecane posty

Gość po co ,i tak im nie
wyjdzie ,juz na poczatku tak załozyli bo sa realistami

Gość Kres
Problem w tym że ja niepotrafie żyć samemu, mimo tego że człowiek jest istotą stadną to są ludzie którzy są zdolni do życia w pojedynke.Ja się do takiego życia nie nadaje a wiem że nie mam szans być z kobietą.

Gość panowie obydwaj
mnie sie wydaje ,mozecie to wziaść pod uwagę badz od razu zalozyc ze gadam sobie w necie ,,,bo to nic nie kosztuje ,jak napisze darker,ale wydaje mi sie ,ze facetom i tak jest latwiej znalezc kogos,normalna panna jak szuka kogos konkretnego tzn z konkretnymi cechami,ma o wiele trudniej,a u was duzo zalezy od charakteru,owszem kasa jest wazna ,ale trzeba byc niezla desperatka albo cwana zeby poleciec na tzw buraka z kasa a bez klasy czy inteligencji.Jezeli facet jest otwart ,miły ,inteligentny i jest pozytywnie nastawiony do zycia znajdzie ,moze nie jakas miss polonia ,ale znajdzie

Gość Kres
Tak naprawdę nie daje.Tak jak już pisałem wegetuje.W ciągu tygodnia pracuje.Jak nie pracuje uciekam w używki.Siedze przed kompem albo oglądam tv.Jest mi wszystko jedno co się wydarzy,potop,trzesienie ziemi to właściwie dla mnie wybawienie,inne zjawiska atmosferyczne, nie mam żadnego powodu żeby kurczowo trzyma się życia.

Gość panowie obydwaj
nie ,zle to zrozumiales ,chodzilo mi o to ze mozna znalezc kogos kto na przyklad nie bedzie powalal uroda na 1 rzut oka a bedzie mial dobre cechy charakteru,bo czesto niestety kryterium pierwszym jest uroda ,nie ma co ukrywac -jestescie wzrokowcami

Gość Kres
Czy ja wiem.Mnie się podobały dziewczyny które wcale nie podobały się większości, chociaż nikt nie mówił że są nieurodziwe.To subiektywna ocena.Tylko że one nic nie widziały we mnie.Bywało że walczyłem ale miałem już dosyć robienia czegoś na siłe i czekania że może z braku laku zainteresuje się moją osobą.

Gość panowie obydwaj
w sumie rozumiem to ,wydaje mi sie ze takie "kure,,,kie" czasy sa .laski patrza na cash ,faceci na urode i tak się kręci ta ruletka

panowie obydwaj ty też jesteś ślepa. Wróć do pierwszego postu, przeczytaj , zrozum i się wypowiadaj. NIe ważne jaka dziewczyny. ŻADNA na NAS na dłuższą metę nie poleci bo nie mamy CHARATERU i nie jesteśmy FAJNI. o.... bo 30 latek jak autor tematu nie ma CHARAKTERU

Gość panowie obydwaj
bnb nie zycze sobie abys mówił do mnie w ten sposób ,wylewaj swoje frustracje na osoby ,które na to pozwolą

jakie frustracje? Toż to sama prawda, której ty nie dostrzegasz. :D Darker trzeba było pójść na informatykę albo coś równei dobrego. Być w tym dobrym. intrwertyzm nie przeszadza w nauce. a nawet pomaga. Miałbyś teraz ułożone życie i spokojnie poznałbyś sobie fajną dziewczynę z ułożonym życiem. normalność i co do tego mają imprezy i dużo płytkich znajomości?

Gość Kres
Tak mi też w pracy czy na studiach mówił że ja to się na męża nadaje i że fajny spokojny facet jestem,napewno kogoś sobie znajde.Kilkanaście takich opinii.Tylko żadna z nich nie brała mnie pod uwagę.Oczywiście większość była mi obojętna ale zdarzało się że niektóre nie....

"Osobowość to każdy ma." w takim podstawowym sensie to każdy człowiek jest wartościowy. wiesz że to bzdura. Atrakcyjne jest dużo rzeczy... ale bliżej normy niż niektórzy tutaj. I tyle. A zwalanie na introwertyzm to bzdura.

Gość panowie obydwaj
bnb twoja prawda nie musi byc moja prawdą kultura wypowiedzi swiadczy o człowieku dobranoc panom bo widze ze zaraz dyskusja zamieni sie w awanture

to nie jest moja prawda tylko prawda obiektywna. "dodam że nic nie osiągnąl, bezrobotny, mieszka z matka, ma jeszcze szanse stać się normalnym i " + 30 lat + nigdy w związku (Jak rozumiem) = 0 szans. ZERO. spytaj koleżanek. Zobaczysz, że one myślą to samo

Gość Kres
Dobranoc Pani.Też idę walnąc się do wyra.

Gość pomylona ta dyskusja

Gość bnb nie istnieja prawdy obiekt
ywne ,tyle w temcie

Gość trudno powiedziec

Gość jeszcze jakies uwagi

Gość nie ma sans

Gość arek jestes jebniety

Gość do Arek 125
niektorzy sie uczyli, a zadnej fajnej pracy nie maja

Gość niedługo 30 będzie też :)
Arek opanuj się :) Masz trochę racji ale bez przesady. Poza tym jak się człowiek uczył to owoce czasem zbiera po 40stce. Tam ktoś napisał że faceci mają fajniej bo u nich wygląd nie ważny. U dziewczyn też. Mi się ostatnio strasznie podoba dziewczyna co w hurtowni pracuje takiej. W ogóle nie mój typ, ale jej styl bycia, zachowanie, powala mnie na kolana. Piękna jest przez to :):) W sumie dużo później zoriętowałem się jaki ma słodki tyłeczek :P Okrąglutki, taki do przytulania :) No ale nie ma jak zagadać a i bywam tam strasznie rzadko :(

Gość taki jede koles
z tymi okruchami i spijaniem resztek to nie jest tak do końca darker jak piszesz... też dużo przeżyłem dużo rozmyślałem na te tematy i doszedłem do nieco innych wniosków. Zacznijmi od tego że nie wszystko złoto co się świeci. Dożo młodych lasek w młodości leci właśnie na takich "świecących" facetów bo wydają się fajniejsi bo są popularni i fajnie się z nimi pokazać. Potem rzeczywistość weryfikuje to ,że jednak cześć tych kolesi( dajmy na to 50% ) jest chujami i takie laski zostają same. Ta mądrzejsza część wyciąga wnioski i poszukuje złota w innym facecie właśnie takim mniej "świecącym" vel ty czy tobie podobni. Ty wymagasz natomiast żeby ludzie byli mądrzy i doświadczeni od poczęcia. ?Wymagasz rzeczy niemożliwych. Czemu nie miał byś dać szansy dziewczynie ,która zmądrzała po nieudanym związku doświadczyła co to znaczy mieć "świecącego" chłopaka i jak to się kończy i chce być z kimś takim jak ty ? ,,,a ty ją odrzucisz tylko dlatego że kiedyś była głupia ? ... co było ,a nie jest nie piszę się w rejestr.

Gość takto jest z kobietami
Wiekszosc kobiet na poczatku bierze sobie lovelasow, potem tacy kopia je w dupe,albo same z nimi nie wytrzymuja,wiec biora sobie nastepnie takich z ktorymi beda juz "na dluzej.Kazda popelnila blad gdy byla mloda i glupia,dlatego zenia sie czesto nie z tymi ktorzy je pociagaja,ale z takimi na ktorych wczesniej nie zwrocilyby uwagi.