Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 30

czy 30 latek który nigdy nie mial dziewczyny ma jeszcze szanse?

Polecane posty

Gość 38latkaa
dobranoc 🖐️ i tak uważam was za sympatycznych marudnych młodych facetów :D pa kolorowych snów :D

Gość 38latkaa
**cream* ale pojechałes te "jaja" to w przenosni !!

Gość Po pierwsze musisz znalezc
Idiota jest ktos, kto nie uczy sie na wlasnych bledach. To po pierwsze. Po drugie - nie wymadrzaj sie. Sa ludzie, ktorzy swietnie udaja i uczucie i wartosciowy charakter. Trzeba byc naprawde madrym i dlugo obserwowac ludzkie zachowania, by cos takiego rozpoznac. Po trzecie - nie sadz po sobie. To, ze Ty jestes desperatem, pragnacym sie zwiazac z kimkolwiek z samotnosci, nie oznacza, ze inni robia to samo ;)

Gość KRES
Mam już 31 lat i jestem samo od ostatnich 5.Mieszkam z rodzicami, pracuje za 1200 zł. i nie mam żadnej nadziei.Po prostu marze o śmierci.Przeżywamy katastrofe samolotu i słusznie Ja osobiście bardzo szanowałem Lecha Kaczyńskiego.Gdybym mógł zamieniłbym się z kimś z tego samolotu...

ale Darker ma racje najlepiej wybierac sobie tzw bad boyów a jak z nimi nie wychodzi to potem za normalnych kolesi :O

Gość KRES
Nie wiem po co wiązać się na siłe z kobietami wielokrotnego użytku tylko po to żeby nie być samemu.Przecież to i tak nie ma przyszłości.

Gość 38latkaa
darker spokojny i skryty ilu ja takich znam,maja załozone rodziny i sa szczęsliwi,a pogadac z nimi nie ma o czym,a z toba jest !!!! teraz mówie juz serio dobranoc i nie wszystkie dziewczyny są wybrakowane,wy nie jestescie poczytajcie sobie ilu tu fajnych dziewczyn pisze jakie są samotne...plaga dziewczyn

Gość Po pierwsze musisz znalezc
Darker, nie masz szans, ale z innego powodu. Z tego, ze w ogole nie probujesz i zakladasz, ze inni sa wybrakowani. Mozliwe, ze wiele kobiet nie ceni mezczyzn cichych i spokojnych, ale malo ktora trawi wiecznie niezadowolonych pesymistow, malkontentow i facetow, ktorzy z samego faktu, ze komus sie zycie nie ulozylo do pewnego wieku, wyciagaja wnioski, ze osoby te nadaja sie tylko na smietnik :D

Gość 198
samotne, bo napalają się na bawidamków, a ci mają je w du.pie

Gość Kres
A po co próbować.Ja nie chcę się wiązać na siłe i z byle kim.Zdarza się że jakaś dziewczyna która mnie się podoba ale ona chce kogoś przystojnego,ustawionego finansowo,zabawnego.To jest jak łudzenie że trafie szóstke w lotto.W dawnych czasach można było przynajmniej iść na wojne a teraz......

Gość Kres
Darker nie Twoja historia tylko proza życia tego realnego,namacalnego a nie wirtualnego,mrzonkowego. Problem w tym że ja nie widze sensu życia w samotności i trzepania konia przy kompie do 60.To jest dramat.

Gość Wiec dlaczego obaj wybieracie
jakies puste cizie a nie wartosciowe, fajne, dziewczyny? Czym sie kierujecie? Nie umiecie odroznic gowienka od miodu? :o

Gość to kup sobie chomika
i chodź na dziwki

Gość zaden dramat
zaciac sie czyms co sie lubi , darker lubuje sie w anime i tak wypelnia czas :)

Gość ej sorry
jesli mam byc z kims kto mi sie nie podoba to juz wole sam siedziec w 4 scianach.🖐️

Gość Kres
Ja nie wybieram pustych ciź, tylko kobiety które mnie przyciągają,które mają w sobie to coś co powoduje że chce się z nimi nawiązać bliższy kontakt.Zaznaczam że wolnych kobiet które mnie potrafią zauroczyć jest bardzo mało.Ale i tak to wszystko jest nie realne.

Gość Kres
Nie mam zamiaru chodzić na dziwki.Po pierwsze żal mi pieniędzy skoro mogę sobie za darmo ulżyć przed kompem, po drugie brzydzą mnie kobiety tz.zpenisiałe po trzecie staram się być chrześcijaninem.

Gość chrześcijanin nie marszczy
freda pod jpegi :D tylko kontempluje potęgę dzieła JPII

Gość Darker - prosty wniosek z tego
ze z wszystkich mozliwych szarych myszek wybierasz puste cizie, zamiast wartosciowe myszaki :D chyba wiec jestes bardzo malo inteligentny :D i nie uczysz sie na bledach, jak to juz ktos wczesniej zauwazyl :D Kres - widocznie przyciagaja Cie tylko puste cizie, a to cos, co powoduje, ze chce Ci sie nawiazac z nimi blizszy kontakt to ich pogarda dla Ciebie. Wspolczuje :D p.s. Kosciol potepia masturbacje, kiepsko sie starasz :D

Gość powinien jeszcze dziekować
za takie zjebane życie

Gość Kres
Widocznie sobie zasłużyłem.Co mi to da że się obraże na Boga, to niczego nie zmieni.Nie dosyć że przegrałem życie ziemskie to mam jeszcze przegrać życie wieczne.Wiadomo że jest to trudne mająć takie beznadziejne życie, ale się staram złapać jakiś kontakt

Gość Ohahah, Darker, a wiec Ty na
1szym spotkaniu juz deklarujesz, ze chcesz z nimi byc??? :D

Gość Kres
To jest kwestia charakteru.Ja nie potrafie być luzakiem,kawalarzem,nie mam zdolności oratorskich.Nawet tembr głosu mam usypiający.Naprawdę musze dać wiele z siebie żeby nawiązać z kimś jakiś kontakt, tylko co dalej co zaproponować skoro niczego nie mam.Można udawać kogoś innego ale na krótką mete.

Gość Kres
Darker jakich talentów ja nie mam żadnych ani muzycznych ani manualnych ani sportowych.Chyba że są one bardzo głęboko ukryte...

Gość Darker, piszesz nielogicznie
wiec trudno zrozumiec Twoj belkot. Moze dlatego panny wieja? :d

Gość do Po pierwsze musisz znalezc
a my nie chcemy miec kobiet, ktore wczesniej jakis bawidamek zapinal ostro w tylek i zostawial nasienie w ich ustach

Gość Kres
Dobra idę spać, nie wiem po co jutro wstane, kolejny taki sam beznadziejny tydzień.Życie z poczuciem zmarnowanego życia jest straszne.

Gość Kres
źle napisałem nie życie z poczuciem zmarnowanego życia tylko wegetowanie z poczuciem zmarnowanego życia.Małe sprostowanie

Gość 198
Bo masz poczucie zmarnowanego zycie ale masz wciaż nadzieję, ze to się zmieni. Moja metoda: porzuć wszelkie nadzieje, znajdź coś co lubisz robić i rób to. To doskonale wypełnia czas.