Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to straszne...

co się dzieje na świecie. KOniec świata jest bliski !!!!!!

Polecane posty

Gość to straszne...

:(

czy za młodu czy za staru...kij tam różnica,i tak wszyscy pomrzemy! :classic_cool: byle szybciej,po co czekać do śmierci??

Gość sialalabonbo
Opanujcie pośladki i zaczniejncie pracować z energią. Każde słowo niesie energię, gadanie, że chce się końca świata tylko pogorsza sprawę. 2012 wątpię by to był koniec świata. Nostradamus przepowiedział na 2010 wojnę i trzeci potop - podejrzewam, że drugim potopem były dwie WŚ. Co możemy zrobić? ZROZUMCIE wszelkie konflikty państwowe nie mają sensu jeśli ludzie odmówią walki. Wyzwólmy energię miłości do świata, do drugiego człowieka, to jedyna droga. Nie wiem czy to zapobieże temu, nie wiem czy to o czym pisał Nostradamus się spełni, ale póki co wszystko się spelniało. Nawet jeśli nie zapobieże wojnie i rozlewowi krwi to wzmnocni kondycję duchową w zaswiatach. Zostawmy dziki racjonalizm, bo on jest ślepy. Posługajcie sercem i zastanówcie się. Byłam ateistką do niedawna i mówię wam, wiem co mówię.

a dlaczego niby?? no ale chyba nie jest tak źle z Twoim myśleniem,4 z fizyki..no no no kto by Cie o to podejrzewał :classic_cool:

och ach no czasem mam przyjemność takową ocenę na klasówce :classic_cool: nie no na serio nie mam siły , nie wyspałam się :P

Gość ohhhoł123
czy smierc naszego prezydenta oznacza poczatek czegos zlego? czy gdzies bylo przepowiedziane ze glowa panstwa zginie?

Gość to na te koncowke
moze tak byscie popuscily szpary,co???

no jutro to musze już punktualnie :( nie to co dziś :classic_cool: ale muszę jeszcze lekcje odrobić jak na "porządnego" ucznia przystało;)

no to w pore :P ja tam zadania "odrabiam" na przerwach ;) ..Ty w ogóle ile śpisz?? jak nie wstajesz o 11:50

Gość smok z legowiska
jackowski coś znowu zobaczył w szklanej kuli ?

taaa...śpię :D a potem grzecznie zwlekam się z łożka ok 7 ;) odsypiam w szkole :classic_cool:

heh bo Ty przecież się w domu wyśpisz ;) a jutro też później idziesz? Bo ja musze na 8 :(