Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam siły do niego

problem mojego chłopaka z alkoholem-prosze o opinie

Polecane posty

Gość złomowisko
a mi sie wydaje że histeryzujesz trochę - piwo po pracy to jeszcze nie alkoholizm. Mój facet w zależności od dnia, czasem huknie jedno czasem 2 a czasem wcale i osobiście nie widzę w tym nic złego a jeśli mam chęć to nawet sama mu towarzysze... widzę że sami abstynenci się wpisują na tym topiku :D

Gość nie mam siły do niego
do złomowisko Niedziela - wodka i piwa, duza ilosc Poniedziałek- straszny kac Wtorek- 2 piwa Sroda- - Czwartek- 2 piwa Piątek- 3 piwa Sobota- 5 piw Niedziela- kac Poniedziałek- 2,5 piwa histeryzuje ???

Gość gość
A ja sie ciesze ze duzo dziewczyn siedzi w zwiazkach z alkoholikami - nie robia wtedy nam konkurebcji do fajnych, niepijacych chlopakow! Ja zawsze zachecam te idiotko do trwania w tych chorych zwiazkach - wiecej fajnych gosci dla mnie!

Gość gość
To alkoholik. Niech idzie w szmaty olej go.

Gość gość
14.25. Popieram, alkoholik stoczy się tak czy tak, ale pociągnie w dół i niepijącą osobę. Uciekać jak najdalej.

Gość gość
ale ona nie chce go olać! on ma przestać pić i spotykać się z kolegami - ma również zacząć autorkę wreszcie kochać - a wy macie doradzić jak on ma to zrobić!