Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraj nadwiślanski 2010

wyjechali dumnie wrócili w trumnie...Polski już nie będzie...to nie był wypadek

Polecane posty

będziemy krajem satelickim Rosjii ... czemu nie był wypadek? bo samoloty nie rozbijają się od tak.nawet jak jest twarde lądowanie to niekoniecznie sie zajmuje ogniem...nieważne... druga sprawa - załoga świetnie znala rosyjski , do tego na pokładzie był TŁUMACZ JĘZYKA ROSYJSKIEGO! więc w sytuacji zagrożenia nie zawołali by go do kokpitu żeby tłumaczył? zapewne nie. lepiej zginąc..oczywicie.ONI NIE ZNALI ROSYJKIEGO!! tak mówi ten z wiezy kontrolnej. nbujda na resorach.

Gość idź do psychiatry
popros o jakies tabletki, poczujesz się lepiej

Gość Piekny motyylX
Morderstwo w bialych rekawiczkach z usmiechem na twarzy. szkoda tylko ze mamy tak glupie spoleczenstwo i tego nie widzi:(:(:(

Gość sprzedadza nas Rosji
bedzie tylko gorzej w PL

wszyscy to widza ale kazdy milczy bo ruskich hujow sie boi nawet media i politycy mowili co nie ktorzy ze to zamach ale wszyscy milcza

Gość zdzirson ołencz
chyba jakich ostatnio zapomnial wziac:o

Gość despotka
mnie zastanawiaja slowa "kaczynski jest juz trupem" ktore padly z ust posla po kilka dni temu przed wypadkiem i wczoraj "sprawa rozwiazala sie sama". syoi za tym po i putin... albo faktycznie rosja jest niewinne a to sprawka po. kto dokonal zamachu na sikorskiego?

techniki HAARP ładnie ich załatwili nie ma co. a część z was co nie zna historii i jest matołami łyka jak pelikan co pokażą w tv :( patrzcie na czym skupiają się media . na EMOCJACH! na żałobie, zwłokach itp. zupełnie pomijając racjonalne sprawy. bo oczywiście teraz smutek żałoba ,a za tydzień? ślady beda zatarte a wszyscy zapomną... pięknie.

Gość despotka
ci ktorzy za tym stoja wiedzieli ze polska to kraj nawinych matolow i wcisna im kazda bajke tak jak to bylo w 43 r i tak samo jak bylo z bierutem :P

szok z tym filmikiem...ponoć w ten piątek leciał w telewizji wieczorem... PO zrobiła sobie żart? :(

Gość despotka
nie ufam ani tuskowi, ani komorowskiemu ani putinowi

Gość despotka
niech kazdy ma swoja teorie ale mysle, ze kazdy aspekt tej sprawy powinien byc brany pod uwage i dokladnie zbadany , nawet ingerencja osob trzecich. jestesmy to winni tragicznie zmarlym

Ja też twierdzę,że to nie był przypadek.Tylu najważniejszych ludzi w kraju leciało tym samolotem to aż się prosi o zamach.Wypowiedź ruska, że nie znali języka to bzdura z tego co wiem ten sam pilot leciał 3 dni wcześniej z Tuskiem- i co wtedy znał język rosyjski a teraz nie? Miał amnezję czy co? Poza tym na pokładzie był tłumacz rosyjskiego więc nawet gdyby mieli problem z powiedzeniem czegokoweik to on by im pomógł.Nie wiem czy wiecie ale ruski mają też anteny dipolowe, którymi mogą zmaieniać pogodę- mgła też mogła być więc stworzona na potrzebę chwili.Poza tym co już po 4 godzinach robili na lotnisku ze spychaczami? Sprzątali to czego nie powinni widzieć inni zanim przyjedzie ktoś od nas.Jest wiele znaków zapytania dlaczego nie pozwolili karegorycznie lądować swojemu a naszym dali wybór? Dlaczego tak szybko sprzątali przecież zawsze najpierw robi się masę zdjęć od każdej możliwej strony.Mam jednak nadzieję, że to był wypadek. Do pijawki- skoro nie podoba Ci sie temat forum to po co się tu wypowiadasz wejdź na wątek typu nie mam nic do powiedzenia mam zero argumentów to będę wszystkich obrażać bo przecież mogę jestem bezimienna(y) to kto mi coś zrobi. Do kraju nadwiślańskiego -masz rację w tym co piszesz na 100 ludzi umiejacych czytać tylko kilku umie mysleć. Do despoyki- czytałam wiele opinii na temat tej katastrofy i wielu ludzi w necie tak jak Ty napisało, że Tusk był kilka dni wcześniej prosić o pomoc.Czy ją uzyskał czy zrobili to sami bez pomocy rosjan? Jeszcze raz napiszę mimo wszystko mam nadzieję, że to był wypadek, że nikt im w tym nie pomógł!!!!!

Gość do ewulec33
czym predzej udaj sie do psychiatry:O

Gość gość 222
wam Polakom,którzy kwestionują ingerencję Ruskich w tą katastrofę nawet jak Putin plunie w gębe,to powiecie że deszcz pada :-o Posrane debile,chłonne na medialne kreacje.

Gość despotka
dlaczego nie pozwolili karegorycznie lądować swojemu a naszym dali wybór? - zanim ktos zrobi to w sposob chamski to ja wyjasnie. kontrolerzy lotu nie mogli zabronic ladowania nie swojemu samolotowi (choc jak wspomnial dowodca spec pulku - gdyby warunki rzeczywiscie byly tak fatalne to lotnisko powinno zostac zamkniete).

wiecie czemu oni chcą wierzyć , że to wypadek? bo się boją, bo widzą swoje życie tylko "rano praca, potem dom, spanie, tv , praca" to ich życie, jakakolwiek nietypowa zmiania zachwiałaby ich stabilizacją, więc na wszystko znajdą byle uzasadnienie byle się uspokoić, bo po co się denerwować? co do ingerencji osób trzecich - pisałam o tym już chyba wczoraj...miałam jakiś taki sen że to nie tylko Rosja i Polska ale jeszcze trzeci kraj. Bardzo bogaty...możliwe że RIP (rosja i polska sic...) to tylko przykrywka do większej afery...ale, wszystko jest już opłacone - media, politycy, Rosja i Polska będą w wielkiej przyjaźni, czułości przekazywać sfałszowaną nowinę...

a co do tych anten od mgły , Rosja ponoć i nie tylko mgłę wywoływała więc, mgła to pikuś oprócz modyfikacji pogodowych mogli także wykorzystać HAARP. zobaczcie gdzie Smoleńsk a gdzie Niżny Nowogród...niedaleko pada jabłko od jabłoni... ale może się mylę...

Gość zdzirson ołencz
W ciagu 4 dni okazalo sie, ze na forum kurwa sami agenci, psychologowie, sledczy i eksperci ds lotnictwa. No prosze.

Gość owszem to innowierca
nie tępaku. okazało się , że siedzi tu wiele inteligentnych osób , wśród tabunów tumanów takich jak ty :) boli cię że są mądrzejsi od ciebie??

Gość zdzirson ołencz
co mnie boli to malo wazne, wazne, ze ty mozesz cieszyc sie ze swojej wybitnej inteligencji, wsrod tabunow tumanow takich jak ja, nieprawdaz? 🖐️

Gość despotka
manipulowanie ludzmi, opinia publiczna jest bardzo proste... zdziwilibyscie jakie metody sie stosuje za pomoca mediow aby manipulowac tysiacami ludzi. byl kiedys o tym program, nawet nie wiecie ,ze ktos wciska wam ciemnote w taki sposob ,ze wy bierzecie ja za najszczersza prawde

Gość jelonekk..
sporo też tych zwyklych ...trzeżwo myślących szczątki samolotu ... rorzucone w promieniu kilometra , porozrywane kompletnie , albo spalone ciała wskutek eksplozji paliwa ( które wcześniej zostało spuszczone , świadkowie twierdzą też że były dwa wybuchy , a nie jedna eksplozja ))...;) na torach Formuły1 też się rozbijają bolidy przy takich prędkościach , przy pełnych bakach paliwa , które esplodują ...i co ?? takie zniszczenia , kawałki rozrzucone na na kilometr, ofiara wypadku często przeżywa , nie jest w każdym razie rozszarpana na kawałki , stosunek paliwa do masy bolidu jest tam dużo większy , niż w przypadku tego samolotu , a prędkość ta sama ;)

Osobo bo tak mogę Ciebie nazwać sama udaj się do psychiatry!!!! Jesteś jednym albo jedną z tych głupich polaczków którym da sie wszystko wcisnąć napluliby Ci w twarz a Ty powiedziałbyś(powiedziałabyś), że deszcz pada- W twkich sytuacjach głupolu trzeba brać pod uwagę każdą ewentualność a jeżeli tego nie rozumiesz to nie obrażaj innych.Ja jestem całkowicie zdrową na umyśle osobą i z cała pewnościa mam o wiele więcej w głowie niz Ty więc nie próbuj nawet dyskusji ze mną bo i tek nie dasz rady!!! Zresztą Ty i tak potrafisz innych tylko obrażać nie masz żadnych argumentów na to by dyskutować i obronić swoje tezy więc piszesz to co piszesz. Do despotki każdy kto pełni na wieży służbę i jest świadom zagrożenia ma prawo zabronić lądowania w sposób kategoryczny-chodzi przecież o życie ludzkie!!!Tak jak napisałaś mogli powiedzieć lotnisko jest zamknięte ale nie zrobili tego- dlaczego?

Gość TO NIE BYŁ WYPADEK LUDZIE
Zobaczycie! Zobaczycie jak będzie pogrzeb pary prezydenckiej! Jak się zjadą delegacje z całego świata i ogłoszą akt rozbiorowy Polski! Ta katastrofa to był zamach! Oni musieli sie pozbyć jedynego człowieka który mógł ocalić Polskę! Bo Tuska to Polska nie obchodzi wcale! Zobaczycie że ci co dziś najgłośniej płaczą za granicą, USA, Rosja, Brazylia, Malediwy, Litwa, Czechy... Zobaczycie że oni na pogrzebie ogłoszą akt VII rozbioru Polski! Podzielą się Polską jak preclem krakowskim! To katastrofa to koniec naszej kochanej ojczyzny! U mnie w Suwałkach to juz wszędzie wojska Litewskie a od znajomych i rodziny z całej Polski wiem że na Zatoce Gdańskiej jest schowany Amerykański lotniskowiec i że na Westerplatte U.S. Marines wylądowali! I wiem że w Krakowie austriaccy spadochroniarze wylądowali! I że w niedziele Habsburgowie się koronowali na cesarzy austro-węgierskich i że na pogrzebie ogłoszą akt aneksji Galicji! I wiem że w Cieszynie i Kłodzku władze przejęli Czesi a w Zakopanem Słowacy! I wiem od cioci która widziała na własne oczy że w Przemyślu po ulicach chodził Stepan Bandera, podobno zmartwychwstał w niedzielę wielkanocną! A w Szczecinie to Wehrmacht pali i grabi i gwałci! A w Białowieży to nasze żubry walczą z Białoruską inwazją! A do przylądka Rozewie to wysunął pretensje terytorialne Mozambik! A Świętokrzyskiego Parku Narodowego żąda od Polski Ekwador! Ludzie to jest koniec Polski! Zobaczycie że oni wszyscy ogłoszą akt VII rozbioru Polski nad trumną prezydenta! Pozbyli się go bo tylko on mógł ocalić Polskę! Dla tych mniej "yntieligętnych" http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

"mnie zastanawiaja slowa "kaczynski jest juz trupem" ktore padly z ust posla po kilka dni temu przed wypadkiem i wczoraj "sprawa rozwiazala sie sama". syoi za tym po i putin... albo faktycznie rosja jest niewinne a to sprawka po." Kto wypowiedział te słowa? "nie ufam ani tuskowi, ani komorowskiemu ani putinowi" Ja te też nie.