Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

jagoda369 jest gluuuuuupia -cd.

Polecane posty

usuneli Wam ten pozal sie boze temat:D powem wam ze mam gdzies te wasze wypociny na moj temat. Widac ze zazdrosc wam sie uszamii wylewa bo mam duza pomoc od mamy nie tylko finansowa ale takze przy dziecku. Powim wam jeszzce ze tesciowie tez nam bardzo pomagaja finansowo dzieki temu mamy juz prawie caly dom wyremontowany :) Moj syn chodzi w ladnych ciuszkach , wszystko ma nowiutkie i ladne. Chrzestni bardzo o niego dbaja , caly czas cos mu kupuja albo daja kase :) Niech wam dalej al dusze sciska , mam niezly ubaw z was -pomaranczki. Swoja droge czemu sie zaczernione nie wypowiadaja? Nie dos ze zazdrosnice to jeszczse tchorze :D

Gość jestes jeszcze glupsza niz
myslalam :o:o:o:o:o

Gość ze tez ty sie nie wstydzisz
juz nie mowie nas, bo my tu same anonimy, ale przed sama soba, przed mama, chrzestnymi, cala rodzina...ze tez sie nie wstydzisz byc takiem mega "lewusem", ktory sam nie umie dac sobie rady i wszyscy swieci musza mu pomagac, dawac kase...Szkoda mi ciebie, bo szczycisz sie swoja glupota pasozycie.

Jagoda :) ja juz cos napisalam na poprzednim topiku :p hyhy widac niektórym sie nie chce komentowac, szkoda życia!

jakbys miała gdzieś co o tobie mówią, to nie zakładałabys tego tematu :D żal.pl

a dlaczego mam sie wstydzic ze rodzice i tesciowie mi pomagaja jak maja tylko mnie i meza? Maz pracuje i zarabia na mnie i dziecko wiec do pracy nie musz chodzic. Zal wam teraz. :D Dopiero teraz weszlam na net i zobaczylam ze usuneli temat ktory ktos zalozyl (G) :D i chcialam sie tylko odniesc do glupot ktore ktos o mnie wypisywal i tyle. Madrale.

Gość zazdroscilabym ci gdybys
napisala, ze jestes dyrektorem banku, ale tego, ze jestes pasozytem, jak to ktos dosadnie i trafnie okreslil to ci nie zazdroszcze, a wrecz wspolczuje :O To ja juz wole swoje zycie, gdzie sama na wszystko razem z mezem sobie zapracowalam i sami jestesmy w stanie zapewnic naszemu synowi i sobie dostatnie zycie.

zazdroscilabym ci gdybys----To ja juz wole swoje zycie, gdzie sama na wszystko razem z mezem sobie zapracowalam i sami jestesmy w stanie zapewnic naszemu synowi i sobie dostatnie zycie." akurat :D :D :D Zyjesz pewnie tak jak reszta polskiego spoleczenstwa od 1-go do 1-go za 1200zl a i tak pewnie ledwo starcza. Nam pomagaja moi jak i Meza rodzice nie dlatego ze o to prosimy ale dlatego ze chca , wiec co mam nie wziasci zyc jak wy? :D

Gość zazdroscilabym ci gdybys
Wiesz co, juz mialam ci napisac, ze ja akurat mieszkam za granica, gdzie skonczyla studia i mieszkam od lat, ale twoim ostatnim postem upadlas tak nisko, ze nizej sie nie da! Jestes zadufana w sobie i wredna osoba, ktora gardzi wszystki i wszystkimi!! Zal mi twojego dziecka, ze musialo urodzic sie u takiej matki. Jestes zalosna osoba, ktorej mozna wylacznie wspolczuc. Podlosc wrecz wylewa sie z ciebie. Boze, co z ciebie za podla osoba...normalnie az zaniemowilam czytajac te twoje wypociny...

Gość oczywiście że nie
boże co za laska. czym ty sie tak szczycisz? że jesteś z mama jeszcze pępowinką połaczona? skad się biorą takie zuchwalce jak ty? może niektórzy żyją od pierwszego do pierwszego ale za swoje a nie za cudze. a co jak wszystkich zabraknie? ciekawe czy bedziesz taka madra? tak to kazdy głupi potrafi zyc na utrzymaniu mamy taty teściów i bóg wie jeszcze kogo? nam się może nie przelewa ale nie musze liczyc na niczyją łaske wiem co mam i za co i to ja moge byc dumna a nie ty pasożycie jeden!

Gość odkryłam ze nie umiem oszczeda
ja pierdziele , na innym watku wyzwałas mnie od biedoty co sie przechwala , a sama doisz od rodziców , i taki masz plan na resztę życia ? Brawo , urodzony strateg z ciebie .

Gość supoerr
jagoda tak sie chwalisz ze ci pomagaja kase daja nowe ma ubranka a ty mu oszczedzasz na pampersach jak on ma 10 miesiecy i 3 na dzien pampersy ma to jest nienormalne moze sa mamy biedniejsze od ciebie ale napewno zadna nie trzyma caly dzien dziecka w 3 pampersach

zazdroscilabym ci gdybys-------dlaczego niby jestem podla ? Bo ci prawde napisalam? oczywiscie ze nie--- moj Maz bardzo dobrze zarabia wiec nie musze sie martwic o pieniadze. Mam szczescie bo odziedziczylam dom po moich rodzicach a M wybudowal im maly domnek zaraz kolo naszego i tak naprawde to u moich rodzicow czesto siedzimy ja gotuje obiad mama zajmuje sie synem . Wiec sama widzisz ze nie jest to niczyja laska. A jesli chca nam dawac kase to czemu mam nie brac? Tylko dlatego zeby mowic ze sama na wszystko sobie zarobilam ? Daj spokoj . Podejrzewam ze gdybys ty miala taka mozliwosc to bys leciala jak pszczola do miodu. Nie masz takiej mozliwosci wiec wypisujesz brednie. I tyle.

ja muszę powiedzieć że nam też rodzice pomagali bardzo dużo lat ale u nas było naprawdę cienko z kasą i wcale się tego nie wstydzę sumie nie wiem o co biega że się tak czepiacie ale jeżeli o to że jej rodzice pomagają to co w tym złego ?widocznie czują się na siłach finansowo itd

Gość normalnie nie wierze w to
co czytam... I ty uwazasz sie za lepsza, bo mamusia, chrzestni i wszyscy swieci utrzymaja ciebie, meza i dziecko, a ty szczycisz sie tym i patrzysz na wszystkich z gory? Jestes kompletnym zerem w moich oczach, a matkom i ojcom, ktorzy zmagaja sie z kazdym dniem, aby wyzywic i uszczesliwic swoje dzieci nie dorastasz nawet do piet! Polska przezywa wielka tragedia, ale nie zmienia to faktu, ze kraj jest przewrocony do gory nogami w takim sensie, ze zarobki i ceny nie ida w parze, jak w kazdym normalnych europejskim kraju i sa ludzie, ktorzy zarabiaja niewiele mimo, ze maja wyzsze wyksztalcenie, a ty sie z nich arogancko i podle smiejesz, a ja tych ludzi podziwiam - i nie tylko tych, a wszystkich, ktorzy daja sobie rade wlasnie za to, ze daja sobie rade, choc jest ciezko, zarobki niskie, a ceny porownywalne do zachodnich! Ale co ty mozesz o tym wiedziec zapatrzona w siebie rozbestwiona dziewczynko! Jestes takim marnym zerem, ze nawet nie warto wdawac sie z toba w dyskusje pasozycie, bo i tak nie zrozumiesz najprosciej skleconych zdan. Jestes nikimi i jesli nie zmienisz mentalnosci zawsze pozostaniesz zwyklym zerem.

Gość oczywiście że nie
ojej jaki z Ciebie burżuj wielmożna damo..powiadasz domek mąż wybudował? a pampersa żalujesz? widze że jestes dwulicowcem i tylko swoje odpowiedzi dopasowujesz do tematu żeby wyjśc na super jagódke;-)żal...

Gość kasieczkaaaaa
moj maly ma 1,5 roku i tez wystarcza mu 3 pampersy na dzien, pisze doslownie i wcale nie oszczedzam na nim ale nie musze mu zmieniac czesciej, po prostu... co sie czepiacie autorki???

Gość no wiesz to twoje zdanie
ja np. mam bardzo dobrze sytuowanych rodzicow, a kase od nich wzielam raz - jak podczas studiow wyjezdzalam na wymiane studecka do USA. Przez cale studia i potem po - do dnia dzisiejszego, a mam 31 lat, meza, synka...utrzymywalam sie sama mimo, ze studiowalam dziennie to caly czas pracowalam, rowniez w USA. Nie zawsze legalnie i nie zawsze byla to przyjemna praca, jak np. mycie garow :o, ale dawalam sobie rade sama, wiec nie generalizuj, ze kazda/y wycigalby lape i bral gdyby mogl, bo takie pasozyctwo trzeba miec w charakterze. Ja nie mam.

Gość no wiesz to twoje zdanie
* pasozytnictwo

Gość supoerr
ale 10 miesieczne dziecko wiecej sika niz 1,5 roczne ona na pampersach oszczedza i piciu jak jej tak malo sika

Gość 1234321234321234321
Jagoda - to ze ktos nie pażotytuje na teściach i rodzicach nie znaczy że żyje od 1 do 1 za 1200 złotych jak to określiłaś. Ja nie pracuje, bo nie moge, jestem niepełnosprawna, pracuje tylko maż ale nie za 1200 zł a więcej. Nie musze brać od teściowej mimo że ją na to stać. Nie biorę bo mi sumienie na to nie pozwala. To czy sie sępi czy nie to juz własnie kwestia sumienia. Chcesz brać, bierz - Twoja i tylko Twoja sprawa jak żyjesz. Ale nie rób z siebie nie wiadomo jak lepszej od innych tylko dlatego, że ma Ci kto dac czy dziecka przypilnować, bo wartość człowieka mierzy się nie w tym ile ma ale jaki jest.... Pozdrawiam

Gość nie wiem o czym jest temat
ale przeczytałam tylko, że ktoś się dziwi iż dziecko 1,5 roku używa 3 pieluszek na dzień nie wiem co w tym dziwnego, bo i moje dziecko (dziś 20-miesięczne) średnio zużywa tyle pieluszek i to już od bardzo długiego czasu

Gość do tej co ma 20 miesieczne
rusz dupe i naucz wkoncu dziecko sikac na nocnik dziecko prawie 2 latka powinno umiec ..

ale o co wam wlasciwie chodzi ? Nie rozumiem. Przeciez nie chodze do tesciow i nie prosze zeby mi dawali pieniedze tylko sami z siebie daja bo chca zebysmy ladnie mieszkali a jak bedziemy mieli wiecej dzieci trzeba bedzie dom rozbudowac. Jezzzzzuu , ale sie uczepilyscie. Po co amm sama zarabiac jak maz pracuje , wszyscy pmagaja. Ehhhh.... zawisc bije od was na kilometr. no i co z tego ze zuzywam 3 pampersy na dzien ? Trzeba byc oszczednym bo kazde pieniadze kiedys sie koncza. Ja nie zyje ponad stan jak niektore z was co kredytow nabraly a potem placza bo nie maja za co jedzenia dla dziecka kupic. Oszczedzam na dziecku i wcale sie tego nie wstydze.

malina... tez sie sama sobie dziwie ale jak czytam takie bzdety jak niektore wypisuja to szlag mnie trafia.

Gość malina ciesz sie ze mialas dob
ry start sama nie zrobilas NIC WSZYSTKO MASZ DZIEKI KOMUS- jestes zerem dnem pustakiem pasozytem oj a jakby tak zabrakło twojeo meza?rodzice tesciowie wiecznie zyc nie beda egoistyczny samolubie

Gość malina ciesz sie ze mialas dob
nie malina a jagoda mialo byc

Gość jagoda ciesz sie ze mialas dob
co twoj syn robi z ta kasa co mu chrzestni daja? bo niespełna roczniak jej nie wyda :D a ty nia rozporzadzasz a moisz ze maly dostaje pustelnica z ciebie okrpna blondi zapewne