Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

jagoda369 jest gluuuuuupia -cd.

Polecane posty

Jagoda---osobiscie od poczatku czytalam to co piszesz, powiem wprost uwazałam że czepiaja sie ciebie bez sensu, kazdy ma wpadke lub wlasny styl wychowywania i nikomu nic do tego!Kazdy moze kupowac i wydawac kase jak chce, i nikomu nic do tego!! Kzdemu moga kase dawac rodzice , babcie , ciocia i kto chce i to tylko i wylacznie Twoja sprawa nikomu nic do tego!!! Jednak powiem Ci tak zaskoczyłaś mnie powiedz mi co Ci dało to że że sie tak chwalisz?dlaczego nie zachowasz tego dla siebie, wiesz co w zyciu to jest tak że jak czegos lub innych nie szanujesz to to wraca do ciebie zawsze.Życie jest przewrotne w jeden dzien masz w drugi tracisz, czesto jest tak ze masz multum kasy, drogie zeczy, dom , basen, super samochod ale np.umiera ktos bliski wtedy nic nie ukoi bolu:(ni zycze Ci niczego złego, ale miej troche pokory w zyciu bo jak chycisz kopa to bedzie sie ciezko podniesc droga Jagodo:( Mialam Cie za normalna laske i w sumie dalej mam tylko uwazam ze nie doceniasz tego co masz, i nie szanujesz ludzi a to pamietaj lubi sie zemscic. I moze byc tak ze w zamian stracisz cos czego ci nic nie zrekompensuje:( PRzykre to co napisalam ale takie jest zycie autorko!!DAj juz spokoj zyj spokojnie nie ublizaj i nie wysmiewaj, ciesz sie zyciem i tym co masz bo masz z czego ale nie wysmiewaj nawet tych ktorzy drwia z Ciebie:)po co ci to?? Do reszty dajcie ludzie spokoj jak znam zycie a juz pozanlam i bol i cierpienie to ona jeszcze zapłacze:((

Gość Dinka90
Ooooo... Jagoda. Heh, Piszesz, ze oszczedzasz na dziecku (zuzywajac 3 pampersy na dzien) bo kazde pieiadze sie iedys koncza, no ale po chwili piszesz, ze kupujesz krem Diora i tonic za 150zl. Ja pierdole - powalilo Cie? W dupie Ci sie poprzawracalo? Ja tez lubie dobrze wygladac, jestem jeszcze bardzo mloda, ale i tak wole kupic dziecku lepszej jakosci ubranie lub jedzenie. "Wszechswiat i glupota ludzka jest nieskonczona"... :(

Gość nie znam tematu
gdzie mozna poczytac cos wiecej o jagodzie nie znam jej wypowiedzi , a zdania na jej temat sa podzielone

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jagoda jest pasozytem społecznym i nic i nikt już tego nie zmieni. Najgorsze jest to, że się tym chwali. Jakby zabrakło rodziców, teściów i męża to skończyłaby pod mostem- szkoda tylko dzieci. Mam nadzieje, ze beda bardziej zaradne zyciowo niz ich matka. Jagoda, jestes totalnym pustakiem, a swiadczy o tym to, ze zalozylas ten topic!

Sama robisz z siebie posmiewisko i myslisz, ze jest fajnie;/

A z tym kremem diora to już przesadziłaś, dziecku zakładasz 3 pampersy dziennie a sama taki krem kupujesz? Ale jestes egoistka, biedne dzieciatko, teraz jeszcze nie rozumie,a le co bedzie za kilkanascie lat?

Gość na innym topie
rozmawiając z gosiaczkiem pisała ,ze dziecko jest poodparzane i skóra mu schodzi płatami,no comments

boszzz, Ona nie powinna miec dzieci. serio!

Gość taka oooooooooooooooooooooo
jagoda czytasz to? Na pewno, jak sama zalozyłaś. Odezwij się.

Gość pearline
krem diora solą w oku wszystkich kafeterianek :):):):):):):) ale was to zabodło o mamo :):):):):)

ten krem podobno kosztuje 200zł? no i co z tego ludzie masakra jakaś ja za swoje daję z 250 jak mnie stać to co to kogo obchodzi?

Gość pearline
och i ten pełen żalu post : Jagoda, z tym kremem diora to już przesadziłaś :):):):):): Conajmniej jak by napisała że zatłukła matke gazetą :):):)

Gość oj,baby,baby
przeciez ona sobie z was jaja robi,a wy sie tak wczuwacie ha ha gdybyscie byly madre to byscie nie pisaly nic. jagoda nie jest glupia-tylko wy jestescie glupie

Gość malina151
myślę ze jagoda jest nieszczęśliwą kobietą i wypisuje to wszystko zeby choć trochę pozuć się lepiej.jedynym wyczynem w jej życiu jest urodzenie synka.jej posty wydają się być życzeniowe a nie prawdziwe.ludzie którzy mają rzeczywiście jakieś pieniądze nie obnoszą się z tym razej ukrywają ten fakt a naprawde dobre auta stoją w garażu a nie na podwórku.jej wulgarne i proste wypowiedzi świadczą o tym ze brak jej wykształcenia ,klasy a jej nisi poziom inteligencji nie pozwala jej na odróżnienie kto z niej kpi a kto jest jej życzliwy.nie rozumie tez czemu ludzie tak reagują na jej wypowiedzi i jedyne co jej przychodzi do głowy to zawiść.widać że najbardziej jej zalezy na tym zeby cała wieś jej zazdrościła tylko nie bardzo wiem czego?że nie potrafi niczego poza rodzeniem dzieci i uprawy ćwikły?naprawdę mi jej szkoda.

Gość niuniopunio
bla bla bla

Gość to może niech
ostra siostra na swoim motorze pomknie i rozwikła tą zagadkę kim jest jagoda bo zdaje mi się że ona rozwikłała już zagadkę biednej mamy ona ma motor to raz dwa to załatwi

Gość pearline
malinko a Twój jakże wysoki poziom inteligencji nie pozwolił Ci stwierdzić, że Jagoda o aucie na podwórku pisała żeby sobie jaja porobić z was :):):) Czy też uważasz że skoda fabia to AŻ takie super auto, że trzeba go stawiać pod oknami sąsiadów ;) Jak by chciała się popisać to mogłaby chociaż o mercedesie naściemniać a nie szpanować skodą fabią ;)

Gość komedio-dramat :)
komedio-dramat :)

Gość ja nie mam ci czego
zazdroscic jagoda jestem nastolatka i powiem ci ze jestes idiotka widzialam twoje wpisy na niektorych tematach i jestes jakas pierdolnieta znalam taka jedna...mowili na nia jagoda, tez byla taka zakompleksiona jak ty

Gość malinka151
aż mi się chce śmiać bo trafiłaś z tym mercedesem w 10 tkę.nie zamierzm się wdawać w dyskusję na temat jagody bo to uwłaczające dla mnie po prostu smutne jest to że jagoda pisze to wszystko na poważnie i wydaje się jej ze błyśnie tym na forum,że jest gwiazdą kafeterii i wszyscy umierają z zazdrości jakie to ona ma cudowne życie a dla mnie to wegetacja,bez pracy i samorealizowania się,dokształcania,wyzwań ,żerowaniu na rodzicach teściu i mężu.umarłabym ze wstydu wyciągając ręke po cudzą kasę.nie obrażam nikogo wulgarnymi słowami i nikogo nie wyśmiałam na tym forum za to że jest biedny lub że zadał pytanie na które akurat ja znam odpowiedź.nie wywalam na forum ile czego posiadam bo byłoby to nietaktem wobec tych którzy mają mniej i żałosne wobec tych co mają wiecej.

Gość malinka151
a to forum to traktuję jako miejsce wymiany myśli,ciekawych spostrzeżeń i doświadczeń z ludzmi z którymi nie miałabym szansy spotkać w realu,jesli posiadam wiedzę na jakiś temat to się po prostu nią dzielę,nie oceniam nie potępiam i nie obrażam.w przeciwieństwie do jagody.

Gość do spacerówki dobrej
malinka

Gość kafeterianka252
Czasami aż trudno mi uwierzyć, że w tym topiku wypowiadają się dorosle kobiety, które mają dzieci...

Gość whhhhhg
a skąd wiecie, że ona nie jest jedną wielką prowokacją i manipulatorką?

Gość bo na tio jest za głupia
zbyt mało entelegentna ?:D