Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

jagoda369 jest gluuuuuupia -cd.

Polecane posty

Gość ogarnij się troszeczkę
ale o co chodzi?

Gość nhbgfvdcsxzcv
jagoda stuknieta ma 26 lat gówniara hehehe, woj. małopolskie ........niedługo bede miec jeszcze wiecej danych :P

Jesteś głupia przypominasz mi tę łajzę dżenifer :o Może jesteś nią?

Gość Jest tez zakaz srania na ulicy
Sory ale co to za osobistosc?

Gość kuciapa stara
żadna :D

Gość jaga jesteś
tu?

Gość jesienna panibnbvv
Jagoda całe swoje życie na kafe spędziła.... Jestem tu od niedawna...bardzo zniesmaczyła mnie ta dziewczyna...a ten stary jak świat wątek tylko mnie utwierdził w tym przekonaniu... Nic a nic się nie zmieniła,,

Gość oj tammmm
jagoda ma męża alkoholika i pewnie dlatego jest taka wredna .

Gość no masz racje
:)

Gość jesienna panibnbvv
pisałam na jednym topiku, na którym próbowała wmówić, że matki które pracują to złe matki, a ona jest matką idealną bo nie pracuje.... czy idealna matka oszczędza na dziecku,? hmm

Gość chivas24
o, to własbnie ten poziom. Koleżanka jagoda chwali sie całemu światu ze jest nierobem, nie umie sama na siebie zarabiać i ciągnie kase od rodziców. swoja droga, niezłe masz priorytety..kasa, kasa, kasa.. Ciekawe jak długo mąż tesciowie, chrzestni i rodzice beda chcieli trzymac darmozjada. kurde, masz sie czym chwalic :D

Gość tak z ciekwosci?????????
jagoda jak Twój maż ? jeszcze tyle pije?

Gość la madame khóhik
up

Gość dsdsadddd
normalnie jak bym czytala ,,jenifer8787,, pustak na maxa

Jagoda Kochana nie masz co się martwić. Oni zwyczajnie zazdroszczą taka jest bolesna prawda. My nie musimy pracować bo mamy męzów na stanowiskach:-)) Masz wartości jeśli mówisz o kimś że rozkłada nogi to znakiem tego że nazywasz rzeczy po imeniu. Nie ma co się oszukiwać

Gość fabian 22 lata....lo
robotnik to super fucha każdy o niej marzy :D

Gość A opowiedz Jagodo jeszcze o
tych szczeniaczkach topionych w wiadrze, proszę! Bo mnie ten obrazek bardzo interesuje, jak wielka pani z kremem od diora na ryju idzie w gumiakach za stodołę i trzyma małe pieski pod wodą tak długo aż umrą, bo na krem od diora jest, ale na jednorazową sterylizację suki to już nie. Wielka z ciebie pani, światowa, czapki z głów, madame ;)

I wy w to wierzycie wszystko co ona wypisuje? To jest pewnie samotny pan Zdzichu z gazowni ktory sobie jaja z nas robi ;) troche dystansu do kafeteri :)

Gość 0090-0
wierzymy, nikt normalny nie chwaliłby sie ze psy w wiadrze topi. A dziecku pieluchy 3 x dziennie zmienia bo szkoda a na krem od diora dla siebie 200 zł wydac to umie.

A najgorszy jest ten krem Diora :D ta wstretna jak ona w ogole smie uzywac diora kiedy 90% kafe smaruje sie zwyklymi kremami z drogerii :D

Gość 0090-0
no co ty... nas tylko na wazelinę stać. nie ciągniemy kasy od całej rodziny, począwszy od prababki tylko same na siebie zarabiamy. Tak wiem ze dla ciebie to dziwne że kobieta może pracować zawodowo... ale niektórzy mają jakieś ambicje w życiu.

0090-0, widac jakie ty masz ambicje bo tylko czekasz az cos odpisze zeby znowu bredzic jedno i to samo. Daj sobie spokoj , kobieto. Spowazniej troche bo zazdrosc ci uszami wychodzi. :D

Gość 0090-0
czekam aż mi odpiszesz???? nie żartuj, brzydze sie tobą!!!!

gdybys sie brzydzial to juz dawno by cie tutaj nie bylo a ty od razu odpisujesz. Ok czekaj dalej :) Pewnie w nocy nie bedziesz spala tylko bedziesz myslec o jkaies wyimaginowanej osobie z forum:( Smutne to twoje zycie. 1 Ja lece pod prysznic i do spania. 🌼

Gość droga jagutko
nie cierpię tego imienia, pewna plytka panna tak nazwała swoje dziecko, ktore ubiera do dziś całe na różowo... :/ Po pierwsze: przeczysz samej sobie - hipokryzja; Po drugie: by kłamać, trzeba mieć dobrą pamięć; Po trzecie: szczęściem się człowiek nie chwali ( a już na pewno dobra materialne to szczyt szczescia... :O), to szczęście jest, w czlowieku i wokół niego, widzimy, gdy ktoś jest szczęśliwy, prawda? To zwyczajnie widać. ;) Po czwarte: wątpię, że ktoś Ci zazdrości głupoty, zarozumialstwa i pozjadania wszystkich rozumów, do tego bycia pasożytem; (nadal mieszkam z mamą, mam 24 lata i pracę dorywczą, zarobię 300 - 400 zł, ale wzięłam sobie na głowę raty do zapłaty - 110 zł, bo mama nie miała pieniędzy na lodówkę i pralke - popsuły się jednocześnie :/) Po piąte: jeśli wokół Ciebie zabraknie Twoich zywicieli, co Ty biedna zrobisz? Jak Cię Twój luby wypierdoli z cudownego domu z utrzymującą Cie teśćiową i chrzestnymi, co zrobisz? Wówczas zostaniesz sama ze swoją 'zaradnością' i 'bogactwem'. Po szóste: jak możesz oszczędzać na dziecku? :( Ta kruszynka być może Ci kiedyś pomoże, poda szklankę wody gdy Ty nie będziesz mogła i jeszcze Ci odpowie: oszczedzamy wodę... :/ To malenstwo, najwazniejszy okres, musi mieć zapewnione minerały i witaminy do rozwoju... Zero myślenia. Po siódme: gdybyś się nie przejmowala, olalabys; myślałaś jednak o tym, coś Cię bolało, więc napisałaś. :D Po ósme: To nie jest Twoje życie, te kobiety/dziewczyny się tu nie przechwalają, która ile czego ma, za to Ty sama wystawiłaś swoje życie na forum, więc inni je oceniają; do tego kłamiąc. Więc Ty nie komentuj, jeśli nie znasz jakichkolwiek faktów z ich życia! Wystawiłaś się na forum i zostałaś 'doceniona' za 'szczerość'!

Co głupiemu po rozumie jak go nie ma? Fantazje to masz dobrą:) Ja też czasem marzę, ale żeby tak od razu na forum wypisywać. Boże widzisz głupotę i nie grzmisz.

Gość droga jagutko
jagoda dupy nie umyla dupa bardzo sie zarobaczyla tesciowa jebla: won! wypierdalaj stad! brudasow i pasozytow tu nie chcemy co uzywaja diorow do swojej cery zamiast dziecku dac o kurwa mac! niech cie chuj strzeli moze poniedzieli pojdziesz do roboty jak nie to pod most do choloty!!!!! To twoj marny zywot idiotko!!!!!