Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

jagoda369 jest gluuuuuupia -cd.

Polecane posty

Gość jagoda ciesz sie ze mialas dob
zginelabys jak ciotka w czechach gdybys teraz nie miala nikogo

Gość DZIECKO JAGODY PEWNIE
dostaje malo picia , bo autorka oszczedza na wodzie i dlatego dziecko malo sika i te 3 pampersy starczaja na dobe zal.pl

tak w ogole to chwalisz sie czy zalisz? moze pospiweaj jeszcze sobie szukam sponsora niech siegnie do wora..... straszna materialistka z ciebie pindo

zatkało kakao

Gość jagoda..
jak mozna oszczedzac na dziecku? A kiedys pisalas ze kupujesz sobie kremy od diora,choc sama uwazasz,ze nie powinnas..

Gość SAMA SIE SMARUJE
NAJDROZSZYMI KREMAMI A DZIECIAKOWI FUNDUJE ODPARZENIA DUPY :o CO TA OPIEKA SPOLECZNA ROBI? :O

a skad ty wiesz ze moj syn ma odparzenia? penie u ciebie juz byla opieka spoleczne ze tak od razu ci to przyszlo na mysl. pewnie w domu rodzinnym bylo to samo... ehhh szkoda slow

Gość jhfjyfyf
[zgłoś do usunięcia] darmozjad i dzieciorob to takie jak wy z waszymi bachorami powinniscie rozwalic sie w samolocie a nie porzadni ludzie ZGADZAM SIE W 100%!!!!!!!!!

Gość niezlee
ona se diory srory kupuje a dziecku 3 pampersy na dzien i od 8 miesiaca zwykle mleko.. szok i tyle wyrodna matka bo prawdziwa dobra by dawala wszytsko co najlpesze dla dziecka a nie dla siebie

ja tylko słówko, jeśli miałabym na kimś oszczędzać to wolałabym na sobie niż na dziecku, nie będę reszty komentować bo nic mi do tego, zniesmaczyło mnie tylko to zdanie "oszczędzam na dziecku bo pieniądze się kiedyś kończą ..." beeee niedobra mama

Gość niezlee
trzeba byc oszednym niezla jest dobie diora a dziecku malo picia i 3 pampersy na dzien i zwykle mleko zalll

Gość o nieeeeeeee
ale gnom z niej , dno totalne

Jeżeli jest naprawdę taka jak piszecie (bo o niej nie słyszałam wcześniej), to jest naprawdę straszna... Mi czasem brakuje pieniędzy ale dziecku kupuję to, czego potrzebuje, faktycznie czasem oszczędzam na sobie ale nie chcę, żeby małemu czegoś brakowało...

Gość xxxxyyyzzzzz
Ja tu mam stały nick ale na potrzeby tego tematu i tego co komu strzeli do głowy wole zostać anonimowa ;) Lubiłam jagodę bo wydawało mi się że to jedna z niewielu osób zdrowo myślących, bez jakichś większych zaburzeń psychicznych. Przeczytałam jednak jej już chyba bardzo sławne wywody na temat jedynactwa (które szybko zniknęły z tematu) i po prostu zmieniłam zdanie... Jesli ktoś takie same zasady wyznaję nie tylko w internecie ale i w życiu to ja się cieszę że jagody nie znam i że zatruwa życie nie mnie..

Gość Twardy dysk
Ej kobiety dajcie spokoj nie wiecie jak to jest przyjdzie kryska na matyska...i bedzie zal i zgrzytanie zebow jak ja maz kopnie w dupe bo ilez mozna nieroba utrzymywac tu nawet wielkie milosci nie pomoga.facet se lepszej poszuka pracujacej obrotniejszej z ambicja.a rodzina chrzestni?kiedys jej te pieniadze i prezenty tak wypomna ze sie nimi udlawi.wspomnisz moje slowa jagoda ja jestem taka wiesz zocha czarocha co powiem to bedzie...

Gość ta laska to zwykly pajac

Gość Kafeteriankowa
Czytam od czasu do czasu ten dział. Stwierdzam, że jesteś kobietą bez klasy. Uważasz, że chwalenie się tym, że masz lepiej jest takie super? Wcale nie. Bo co z tego, ze masz te swoje kremy od diora skoro jesteś taka płytka i myślisz, że zyskasz sympatię ludzi chwaląc się tym wszystkim? Ktoś kto zarabia 1200zł wcale nie jest od Ciebie gorszy. Ciesz się, że nigdy nie poczułaś na własnej skórze co to bieda- ja zresztą też nie, ale nie uważam ludzi mniej zamożnych za COŚ gorszego. A na dodatek wiele twoich wypowiedzi jest byle jakich i bez ładu i składu. Tyle.

I czego ci jagodo zazdrościć..ech....jednym słowem dałaś dupy tym wątkiem. Jeżeli ktoś cię tu szanował, to właśnie przestał. Totalna kompromitacja. Ja ci na pewno nie zazdroszczę. Wolę sobie sama zarobić na swoje potrzeby i w życiu nie byłabym dumna,że mnie rodzina utrzymuje. To upokarzające :o

Gość NO I CO Z TEGO ZE ONA TAK MA
ZE ONA MA TO WSZYSTKO OD KOGOS, ZE MAMA CZY TESCIOWA DAJA JEJ NA KREM DIORA?????? CO Z TEGO, ZE NA DZIECKU OSZCZEDZA????? CO WAM DO TEGO WSZYSTKIEGO, KTOS MI WYJASNI???? Przeczytalam watek ale oprocz opluwania autorki nic nie zauwazylam szczegolneg. eh, wszyststkie to byscie sobie jadu upuscily z autorka wlacznie.

nie bede juz wiecej wchodzic na ten topik . Piszcie sobie co chcecie pomaranczki-tchorze. p.s a krek od Diora dalej bede sobie kupowac. jeszcze nie pisalam ze tonic lancome tez mam taki za 150zl :D

Gość niezleee
dziecku oszczedzasz na mleku modyfikowanym i pampersach a sobie kupujesz toniki i kremy zal mi twojego dziecka co z ciebie za matka a lancome i dior wcale nie sa warte takiej kasy poczytaj sobie w necie testy tych kosmetykow .placisz za firme i opakowanie w w srodku jest pelno chemii najlepsze sa kosmteyki naturalne tylko one sa oceniane na 5 w testach a diory i inne maja niedostateczne oceny .zrodlo kotest

no co za debil, jagoda a ja mam jaguara (wiesz taki samochód..) :p i sami sie z mezem dorobilismy :o do tego uzywam kosmetyków z estee lauder... i wiesz co? Jedzie od ciebie zadupiem... gdzie ty sie chowalas? w dziurze zabitej dechami? mylisz ze wzbudzisz czyjas zazdrosc? jedyne co u mnie wzbudzasz to żal do ciebie i niesmak :o juz tu nie wchodze bo wsiury wioskowej mi sie czytac nie chce! ble!

Hmm.. Ja też miałam Jagodę za w miarę normalną dziewczynę, ale ten topic chyba pokazał "kto zacz" ;) "no i co z tego ze zuzywam 3 pampersy na dzien ? Trzeba byc oszczednym bo kazde pieniadze kiedys sie koncza. Oszczedzam na dziecku i wcale sie tego nie wstydze". I jednocześnie" Po co amm sama zarabiac jak maz pracuje , wszyscy pmagaja". Może po to, żeby nie oszczędzać na dziecku i zużywać więcej niż trzy pampersy na dzień? Kurcze, wierzyć się nie chce, że są takie dziewczyny....

Gość ale wstyd
przeciez to musi być projekt... nikt nie moze być tak głupi

Gość a jak łatwo
:O:O:O

Gość jak widac bez jagody nie mozec
ie zyc !