Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

jagoda369 jest gluuuuuupia -cd.

Polecane posty

Gość looMatkoo...
z lojcem i curkom... :/ co to za pierdolony rynsztok zadufany w sobie z otoczka diora? :/

dostajesz od teściów, od chrzestnych, od męża na dzidziusia, więc sporo tego trochę. w dodatku dobrze Ci się powodzi, że praca Ci nie potrzebna, na to wychodzi i sama to piszesz. więc dlaczego piszesz, że oszczędzasz na dziecku? skoro podsuwają ci kasę pod nos na niego? tyle osób? bez sensu :O

:D ja myślę, że jagoda przeżywa tutaj swoje 5 min w blasku sławy kafeterii... może się do tego nie przyznawać i dalej udawać wyniosłą i nie przejmującą się, ale sam fakt założenia tego tematu i wypisywania takich bzdur o tym świadczy :D oj, nie ma to jak dobrze się pośmiać na dobranoc :P

Ja się wypowiem pod czarnym nickiem i szczerze jebie mnie to co księżniczka sobie pomyśli, ja tylko wyrażę swoje zdanie. Nigdy z tą dziewuchą nie miałam do czynienia, ale to ostatnio faktycznie widziałam wątek na jej temat, i teraz ten. Mój Boże, widzisz i nie grzmisz! Kobieto widzę zatraciłaś się w sobie, teraz jest ci dobrze bo masz z czego żyć, mąż dobrze zarabia - ok. Ale twoje zachowanie jest poniżej dna wobec innych. Tylko ciekawa jestem gdyby zdarzył się taki dzień że straciłabyś wszystko, dalej byś tak kozaczyła bohaterko? Zostaniesz na lodzie wtedy - wylądujesz tylko na ulicy, bez pracy mądralo. Kto by chciał przyjąć do pracy osobę bez doświadczenia która boi się włożyć rąk do pracy bo boi się że tipsa złamie. Oby to całe zło wróciło do ciebie! Współczuję mężowi że ma taką idiotkę żonę, oby przejrzał na oczy za wczasu. Ja też mam się nieźle, ale nie chwalę się wszystkim dookoła, nie szydzę z biednych w przeciwieństwie do ciebie!!! Pomimo że dostałam od moich rodziców ogromną pomoc! Stać mnie teraz na wiele rzeczy a nie będę pisać jaki to piękny dom mam, jakie auto, jakich kosmetyków używam kretynko, tylko że w przeciwieństwie do ciebie mam godność osobistą. Twój tok myślenia polega na tym że "mieć coś materialnego" to jest "być kimś" - zajebiście się masz. Tylko w głowie wiatr hula niestety. Takie osoby jak ty powinni smażyć się w piekle :o. Zdechnij :o bo takie osoby szkodzą społeczeństwu. Dno, dno, dno, jeszcze raz dno! P.S. Piszę do ciebie małymi literami z braku szacunku do ciebie ;).

Gość droga jagutko
Kurzy mozdzek to moze Ty masz. ;) Przeciez widać, że to podszyw. Noo, to ktoś się dopiero popisał 'intelektem'. Piszę innym stylem, niż ta lacina podwórkowa... A 'jagutka' zostało napisane celowo, TLUKU. :D Jeśli uraził Cię mój przydługi 'wywód', trzeba było nie czytać, do Ciebie nie byl... Pisałam trochę w stanie wzburzenia, może lekko chaotycznie, ale prócz tego, że moja wypowiedź jest przydługa, nie mam sobie nic do zarzucenia. P.S. Na chamstwo reaguje się chamstwem.

Gość Powalily mnie sprzecznosci
Padlam jak przeczytalam tak spreczne wpisy krolowej zenuy PIERWSZY """mam duza pomoc od mamy nie tylko finansowa ale takze przy dziecku. Powim wam jeszzce ze tesciowie tez nam bardzo pomagaja finansowo" -Moj syn chodzi w ladnych ciuszkach , wszystko ma nowiutkie i ladne. Chrzestni bardzo o niego dbaja , caly czas cos mu kupuja albo daja kase DRUGI ZAPRZECZAJĄCY pierwszemu -""no i co z tego ze zuzywam 3 pampersy na dzien ? Trzeba byc oszczednym bo kazde pieniadze kiedys sie koncza. Ja nie zyje ponad stan jak niektore z was co kredytow nabraly a potem placza bo nie maja za co jedzenia dla dziecka kupic. Oszczedzam na dziecku i wcale sie tego nie wstydze. """ HAHAHAHAHA,padlam, tu tak osczedza na dzicku bo sie kasiorka szybko konczy i pisze ze nie zyje ponad stan, a w tym i innym tematach chwali sie jak nie musi pracowac bo zyje ponad stan ,ma pomoc w rodzicach, tesciach ,pozostalej rodzinie, i od innych,w kasiorze,ubranka synus ma najlepsze markowe,i pisze co rusz ze boigato jej sie wjedzie, tak bogato ze 3 pampersy dziecku rocznemu zmienia na dzien ,bo przeciez oszczedzac trzeba ,na dziecku :D

Gość droga jagutko
Powaliły mnie sprzeczności No, jak to? Przecież ona nie będzie na dziecko wydawać, jak to ONA, nie DZIECKO dostaje pieniądze. O co im wszystkim chodzi? Czepiają się bez powodu. :/

Gość droga jagutko
Nie wiesz, co znaczy głupota i intelekt. ;) Twoje wypowiedzi mówią same za siebie... Ja przynajmniej nie obrażam nikogo od 'pojebow'. Zasad gramatyki nie znasz Ty, nawet wysłowić się nie potrafisz. Mój wywód może i długi, ale ma więcej wartości niż Twój 'kurzy móżdżek' zakomleksiona ofiaro losu. :D Żegnam, z 'pojebami' nie dyskutuję.

Uciszycie się wreszcie? Czy jedna na drugą jaj przekupy na targu? Dajecie się wkręcać, i idzie to za daleko. Po co? Nie lepiej odejść od komputera zamiast tryskać jadem? To niezdrowo! Wypijmy kawkę lepiej....

Gość droga jagutko
Barbiotka 🌼, właśnie piję kawkę. :D Na zdrowie.

droga jagudko siedzi tutaj od wczoraj +cala noc i juz dzis zlapala juz pisanie o mnie od 9.00 :D Popatrzcie na jej godziny wpisow :D a ten twoje wywody , rzeczywiscie dobrze ci ktos zwrocil uwage bez skladu i ladu :D no ale czego mozna spodziewac sie po kims kto caly czas sledzi watek o jakiejs forumowej osobie. W szoku jestem , podejrzewam, ze masz nie wiecej niz 20 lat potwierdza to ten wierszyk :D, smiech na sali. To jest moj ostatni wpis na tym topiku bo poziom tutaj jest "porazajacy" nie bede pisac z dziecmi i osobami intelektualnie slabymi . :D Nara leszcze

Poziom niektorych wypowiedzi na temat jagody jest na tym samym poziomie co wypowiedzi jagody :) z ta roznica ze to tylko wy traktujecie ta " bitwe" slowna powaznie. Proponuje wyjsc na spacer., miedzy ludzi bo niektorzy przestaja odrozniac swiat wirtualny od rzeczywistego :(

Gość droga jagutko
Barbiotka, też mam z mlekiem, moją ukochaną Primę. :) 0 jagoda, czy jak ci tam. Kosmetki? Uzywam tanich, dobrych, polskich marek i się tego nie wstydzę. Niepotrzebny mi Dior, są ciekawsze i bardziej wartościowe rzeczy w życiu. Pewnie masz 15 lat, co? :D Spalam, moje zycie to nie kafe. :D Na co dzień nic tu nie piszę, tylko czytam twoje 'wypociny' i śmiać mi się chce. ;) Przynajmniej nie zakładam tematów o sobie i swojej głupocie. Pusta ta twoja pisanina, masz kredki w głowie. Ja napisałam jeden post, może dwa, a ciebie tu podobno miało już nie być? ;> P. S. Wszystko piszę z małej litery, tak maly jest mój szacunek dla takich jak ty.

Gość droga jagutko
:D

Gość droga jagutko
Nie wczuwaj się tak, bo ci żyłka pęknie...

Gość droga jagutko
To do 'skad się biorą takie pojeby' - gwoli ścisłości.

Gość utopićjagode w wiaderku
jak ona psy

Gość heloiza999
żałosne, jagoda skończ z forum i weź sie za zycie topicielko psów

Gość do tej droga jagutko
ty jakas chora psychoicznie jestes :O Kilka postow w odpowiedzi na jeden :D Hahahaha! Alez cie szlag trafia ze masz przesrane zycie. Bido mentalna ty :D

Gość tasia216
Jakie to chore i puste zakladac takie tematy.Ludzie wy chyba nie macie co robic!!! Jak sie kogos sie nie lubi to sie nie zwraca uwagi na ta osobe.A to co tutaj wypisujecie,te jadowite posty to PATOLOGIA.Sorry ale inaczej sie tego nie nazwie.

Gość droga jagutko
Do tej droga jagutko 0 Nie odpowiedziałam w 3 postach jednej osobie pustaku. Nie siedzę 24 h na kafe bez własnego życia jak Ty, nolife'ie. :D Psychicznie chora to jesteś Ty, lekarzem jesteś? Znów ten sam styl, jagoda nie wysilaj się... Kolejna pomarańcza, pokaż się na czarno, bo piszesz z różnych nicków. IDIOTKO. Pa! ;)

Gość lubi być tyrana
to jagoda ten temat załozyła :D

Gość trzy lata temu
:-D a jakas wspaniala, idealna, z klasa mamuska go wygrzebala. Jak suka zakopana kosc :-D

Gość idz sie wysraj
w to wiadro tępa strzało! jak nie bedziesz chciec dzieci,tez stwierdzisz,ze lepiej je utopic we wiadrze jak te szczeniaczki?ty kurwo...

Gość ty wyzej......
jestes oczywiscie idealna matka, wspaniala pania domu i urocza zona. Chamstwo i wulgaryzmy oraz ogolna agresja to tak tylko, przy okazji, co? :O

Gość oj tammmm oj tam
Jagoda nie ma koleżanek , ciągle siedzi w w domu z dziećmi, nigdzie nie wychodzi i dlatego jest taka znerwicowana.

Gość tak naprawde chodzi
podnosze