Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finish przeznaczony

kobiety , po co ta cała maskarada skoro

Polecane posty

Gość finish przeznaczony
głębia pozostanie w pracy , żono

kafe nigdy nie narzekala na brak dyskusji, a juz wogole w czasie zaloby. naturalnie, bo kafe nie jest w stanie narzekac natomiast golym okiem widac brak dyskusji na kafe :-) (innych niz zwiazanych ze smolenskiem)

Gość buhahahahahahahahahaha
Zaczyna się walka.Jest dobrze.Przeciwnik finish kontra przeciwnik pyskacz. Oboje macie po 40 lat i siedzicie sami w domu licząc na to,że wasze koty zamienią się w partnerów?:D Zajmijcie się już lepiej tym Smolenskiem.Dobrze wam zrobi.

Każdy jest inny, w związku z tym ma inne wizje partnera. Mnie osobiście pociąga tantra i mogę być tylko z takim parterem. W tym artykule zawarte są różne spojrzenia na seksualność człowieka, co prawda w sensie duchowym, ale przecież uczucia - to sfera duchowa. http://www.cudownyportal.pl/article.php?article_id=53 Co do seksu, to nie tyle chodzi o maskaradę ile o to, by przed seksem mieć jakieś pojęcie o duchowej, uczuciowej stronie partnera.

Gość buhahahahahahahahahaha
Wymiana poglądów ubawiła mnie do łez. Rozmowa o jednym na wiele sposobów:D Więc wniosek pozostaje taki sam-każdy ma takiego kota na jakiego zasłużył,umiejętność zdjęcia worka nie polega na jednorazowym ukłuciu niestety na to trzeba mieć więcj mózgu niż wy:)

haha trace watek znow! mozna tresowac kota ale kot wlascieciela tez. wazne zeby kot z wlasciecielem sie skumaly to wtedy nie wazne czy ten kot jest w worku czy nie w worku, wazne zeby i kotu i wlasciecielowi pasowalo. i wtedy inni wlascieciele innych kotow nie maja nic do gadania. jezeli o mnie chodzi to zanim wezme kota to go z tego worka wyjmuje :)

tak,nalezy się wgłęciać w sfere duchową ale nie na tyle żeby nie zauważyć sfery cielesnej i odwrotnie o to chodziło w tej dyskusji-kobiecej str rzecz jasna:D

i zeby nie bylo ze jak sie wyjmie kota juz z tego worka to on ci zaraz spierdoli. bo ja wyjelam kota z worka zanim jeszcze sie zorientowalam ze chce miec kota. no i teraz siedzi u mnie na chacie 3 lata ten kot i nigdzie nie chce sobie isc. i kociaka tez mam. a ja nie chcialam wcale zadnego worka brac, tylko kota moze troche ciekawa bylam hehe.

buhahahahaha..... 1.chcesz chusteczki? 2.a kto tu mówił o "jednorazowym ukłuciu"? zdesperowana to już zależy od podejścia i od tego czy lubisz tylko zdejmować worek,czy interesuje cię kot:P

No bo właśnie o to chodzi by cielesność połączyć z duchowością to jest właśnie największy sens. Dlatego niech każdy szuka sobie osoby do siebie podobnej, wtedy wszyscy będą szczęśliwi :)