Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finish przeznaczony

kobiety , po co ta cała maskarada skoro

Polecane posty

pyskacz jadowity nie każdy odczuwa potrzebe zagłebiania się w zawartość dlatego też trzeba podchodzić ostrożnie Dlatego właśnie tantra, bo ona polega na zagłębianiu się w worek :) Co do szaleństwa, to trudno sobie na to pozwolić przy osobie pozbawionej szaleństwa.

Ale ja właśnie nie skupiam się na worku, tantra to duchowość przede wszystkim i skupiam się na poziomie duchowym właśnie, a nie na worku, worek to już dalsza opcja.

"Nauczysz się, jak będąc singlem, przetransformować energię witalną na wybrane cele ( np. kreację artystyczną, karierę, uzdrawianie)."

jak dla mnie trzeba się wgłębiać i w jedno i w drugie kot jest wazny i worek jest ważny No i właśnie dzięki tantrze łączy się jedno z drugim, czyli odpowiedniego kota i worek.

Mnie tantra interesuje jako taka, jak wspomniałam wyżej nie szukam nikogo na siłę. Tantrę bardziej traktuję jako rozwój duchowy i sposób na życie. Mogę być singlem nie przeszkadza mi to już bardzo. Dlatego jeśli miałabym mieć partnera to o podobnych zainteresowaniach, bo to dla mnie bardzo ważne, jeśli nie najważniejsze.

sorry przysnęło mi się nie moja pogoda:O pisząc o tym,że nie bierze się kota w worku miałam na myśli to,że nie bierzesz kogoś nie znając jego "preferencji" seksualnych i tego ,czy ci się spodoba:) i to było odniesienie do wypowiedzi autora,ze seks jest końcem

pyskacz jadowity pomedytowałam troche :) Zgadzam się z Tobą, najpierw kogoś poznajesz (również "preferencje"), ale seks nie jest końcem ( bo to brzmi okropnie ), a raczej początkiem budowania.

nie chodziło mi o koniec znajomości wróć na chyba 1 str topiku gdzie autor pisał coś na ten temat;) medytujesz?ja coś chyba z nogą zrobiłam😭 i "egzystuje" śpiąc i siedząc na przemian:O

Gość biedroneczkaaaaaaaaa
haha!Takie rzeczy to tylko tutaj:D koty,tantra,zbiorowisko pyskatych bab jeden idiota i jeden komentator:D🖐️ Autor chciał wam przekazać jedynie to,że jego celem jest bzykniecie,a wy doszukujecie się środka w worku:D

Gość bo oni są jebnięci
autor prawik lat 17 zdesperowana kura domowa pyskacz kopie i wykopać nie może mała coś tam-tantra-to mówi samo za siebie:D jak kogoś pominąłem to przepraszam:D

Gość finish przeznaczony
widzę że temat nie zniknął autor miał bardzo ważne sprawy na głowie , poza tym imprezę i ledwo żyje widzę że lubicie wyłazić wieczorami na zewnątrz , jeszcze trafi wam się jakaś sztuka na ulicy i co wtedy? a seks jest zakończeniem pewnego etapu , gdyby był początkiem , zaczynała byś od niego i o to mi chodzi co do złośliwych komentarzy mam je w dupie