Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finish przeznaczony

kobiety , po co ta cała maskarada skoro

Polecane posty

Gość finish przeznaczony
kacyk taki mały za karę , że doznałem swawoli :O

Gość finish przeznaczony
serce mnie boli , to mnie niepokoi

Gość finish przeznaczony
cierpienia biorę lekko jak jesienny entuzjazm a serce dlatego ze wolałem broić niż się uspokoić

Gość finish przeznaczony
musimy się czymś wyróżniać wśród szaraków , więc cierpienia mamy wliczone w staż

Gość finish przeznaczony
dobre zabiegi i masz problem z głowy

lepsze swoje cierpienie za swoje przewinienia niż innych cierpienie za nasze:D te dobre zabiegi coś śmierdzą mi znów gipsem na miesiąc:O no i taka piękna pogoda...😭

Gość finish przeznaczony
będziesz ładna i atrakcyjna w gipsie na wiosnę , a to dobry początek na zmianę image , poza tym pogoda nie jest jakaś rewelacyjna

Gość finish przeznaczony
lista odpowiednich udręk zależne są od dobrych wyborów

ładna i atrakcyjna:D białych kozaczków nie noszę to białego gipsu też nie preferuje:D pogoda jest ok.tzn nie wiem jak u Ciebie ale u mnie cieplutko...aż poszło by się na spacer:O

Gość finish przeznaczony
nie jesteś trendy jak Twoje koleżanki z osiedla? co z Tobą

czemu zdesperowana? hmm.. ale ktos mnie tu ladnie okreslil.. kura domowa haha. w sumie to pracuje, meza nie mam i ogolnie nie udziela mi sie desperacje, depresje i humory itd. ale mam male dziecko i ludzie z zalozenia wychodza ze pewnie mam przejebane i w zyciu i pojebane we lbie, wiec wybralam taki nick - zdesperowana domowa zona. tak na przekor troche zeby trolle mialy pozywke :D

historia dokladnie byla taka ze urodzilam dziecko a pani w urzedzie rejestracyjnym sie pyta gdzie pracuje a ja dopiero co urodzilam wiec mowie ze nigdzie, wiec w miejsce zawodu wpisala housewife! kazalam to potem zmienic hehe. no a potem mialam nicka housewife ale mi go zablokowali admini. wiec mysle ze zdesperowana domowa zona to tak ladnie i konkretnie po polsku jest no i duzo w nim kontrowersji :P

łahahahaha dobre:D miła pani w urzędzie:D dobrze,ze nie Matka Polka jak to ostatnio powiedzieli mojej kumpeli, nie miała z kim zostawić dziecka więc przyszła na egzaminy z dziubaskiem,a nasz cudowny profesor "oooo:O kolejna Matka Polka" gdyby nie takie Matki Polki to by gnoja na świecie nie było:O

matka polka.. ale pojechal koles.. no wlasnie o to mi sie rozchodzi ze jak juz urodzimy te dzieci (taka chyba natura zeby sie rozmnazac chyba tak?) to juz sie nas wklada do tego przyslowiowego wora - matek polek,kur domowych itd. sama mam 2 kierunki studiow skonczone - kto mnie nie zna, wiedzac, ze mam dziecko, pisze od razu "niewyksztalcona matka polka". nie raz juz. co miala ta studentka zrobic? nie przyjsc na egzamin czy dzieciaka zakluczyc w pokoju i zostawic mu miski z zarciem? szkoda slow.. cholocie nie wytlumaczysz.. dziwne ze co nietorym ludziom celem zycia jest zdobycie jakiegos tam tytulu, cieszyc sie szacunkiem wsrod "inteligencji", zarabiac te pieniadze, potem pojsc sobie na zasluzona emeryturke, i tak umrzec nie zostawiajac po sobie nic. podobno zyje sie tak dlugo jak zyja wspomnienia o tobie, a kto ma wspominac jak nie ma potomkow, kto bedzie trzymal nasze zdjecia i opowiadal o nas jak nie nasze dzieci? tak to przyjdzie kilka panow z czarnymi workami, wszystko wsadza na ciezarowke i pojada gdzies z naszymi gratami zbieranymi za zycia i tyle po nas.. ale sie rozgadalam nie w temacie - taka mnie refleksja naszla :P

Zawsze znajdzie się banda patałachów,która jest chętna do oceny!Dlatego właśnie coraz częściej człowiek do człowieka podchodzi jak do jeża. Najliczniej robią to ludzie,którzy sami mają braki i sami nie potrafią poradzić sobie z własnymi kompleksami.Jakie prawo ma taki dupek do oceny tej laski?Nie docenić,że ktoś ma ambicje,że mimo wszystko pędzi na egzamin,chociaż mając dziecko taka Matka Polka ma pewnie trochę więcej na głowie niż on. taka mentalność...

Gość buhahahahahahahahaha
Tak się rozpanoszyłyście,że juz nawet autor zwątpił w cel zakładania topa:D

Gość buhahahahahahahahaha
Jak to się nazywało??? BABA??:D

Gość finish przeznaczony
buhahaha - panie podnoszą temat i ciągle coś do niego dodają ja ze swojej strony napiszę że nie mam czasu niestety na siedzenie i pisanie na forach ale od czasu do czasu coś wklepię - tym bardziej że na razie temat działa pyskata - jak tam humor i twoja gipsomania ? żona - jak tam dbanie o męża?

Gość finish przeznaczony
uppp