Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finish przeznaczony

kobiety , po co ta cała maskarada skoro

Polecane posty

wolna wola nie wiem po co ją Wam dali:D ...ale to już nie mi stwierdzać:) dla mnie albo sie chce albo nie i sprawa prosta anemiczne ujęcie,że na wszystko trzeba czasu może i jest prawdą ale nie w aż takim stopniu:P

Gość finish przeznaczony
gdyby wszystko było takie proste, to nie komplikowały byście tak bardzo wielu rzeczy :classic_cool:

Gość finish przeznaczony
kafff się nas nabija i liczy sekundy - następnie analizuje z pustym żołądkiem i zapisuje na dysku dowody na czwórkę osób na topie :classic_cool:

mylisz,sie nie nabijam ,sie ,moze tak wyglada ,z drugiej strony po za tym ,juz przegryziona kanapka

Gość finish przeznaczony
jak proste to czemu tak skomplikowane że chcecie nas bezdusznie na ziemię sprowadzać gdy same pokazujecie swoje niebo? :D

kafff się nas nabija i liczy sekundy - następnie analizuje z pustym żołądkiem i zapisuje na dysku dowody na czwórkę osób na topie analiza pusta jak żołądek - wniosków brak:D:D 4-reszta w kościele

Gość finish przeznaczony
kafff się obżera i jeszcze wypisuje co trawi pyskacz - no właśnie bezdusznie i nie humanitarnie czyli powoli i delikatnie bo dalej musimy widzieć to niebo - jak byśmy walnęli mordą o beton może byśmy się przebudzili i otrząsnęli :classic_cool:

kaff kanapka to już szczyt szczytów!żarcia nie ma.a rosół to sobie podaruj:P o beton walnie się z braku właściwego poglądu na sprawe bądz posiadania niewystarczająco dobranych okularów:D

niebo,tylko jakie pochmurne ,słoneczne,moze grad pózniej poczytam ,za bardzo ładnie na dworze :) bywajcie

na razie ,mam gdzie indziej do poczytania ,ale wpadne i przeczytam ,zeby nie było

Gość z ciekawości zapytam ile
macie lat jeśli można wiedzieć?