Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość naddinn
ja uwazam ze normalny czlowiek dzwoni po policje karetki i jak go to interesuje to patrzy z daleka a nie pcha sie między roztrzaskany samolot

Gość pseudonormalni ludzie
reagują bardzo różnie - w katastrofie kolejowej w Polsce (nie pamiętam dokładnie, chyba koniec lat 80-tych) - ktoś porwał urwaną rękę bo był na niej drogi zegarek. Więc po ludziach wszystkiego można się spodziewać.

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks
:)

Gość O zgrozo, co za naród
Już widzę jak Wy skaczecie we wrak ratować żywych ... Już to widzę. Poza tym powtarzam : Wiśniewski zeznał, że wszystko wyglądało na wypadek PUSTEGO samolotu. Gapie mieli skakać i przewracać wrak do góry nogami żeby znaleźć kogoś żywego ? Wasze teorie śmieszą mnie do łez paradoksalnie przez łzy po tak wielkiej tragedii.

Gość ogladam ten film setny raz
osobiscie by spieprzala byle dalej po drodze dzwoniac na policje, pogotowie i gdzie tam sie powinno dzwonic. uciekalabym bojac sie wybuchu, tych strzalow i widoku tego co zostalo.

Skoro w tle słychać syreny to widocznie już ktoś zadzwonił. Ile można dzwonić ?

Gość a po co gdzies dzwonic
skoro to sie stalo ok. 1,5km od lotniska??

Gość jhjhjhjhjhj
no o to chodzi ze kazdy by spieprzal a ci ludzie tam łazą i kreca filmik. kto normalnie sie tak zachowuje kazdy ucieka bo jest zagrozenie ze cos wybuchnie itp

jhjhjhjhjhj> a nie zauwazyles ze odkad kazdy ma komorke, a wniej aparat albo kamerke to ludzie kreca wszytsko co im sie nawinie. wypadek, katastrofa, rozne zjawiska pogodowe, pozary, powodzie... nie ma tabu. laza tez z ciekawosci. bo a nuz widelec da sie cos ukrasc, albo bedzie o czym opowiadac.

Gość jhjhjhjhjhj
no to w takim razie uwazam są zdrowo popieprzeni skoro chodzą tam zaraz po wypadku i nie boja sie ze im za przeproszeniem jakis wybuch noge upierdoli :O

Gość kika67890
11:23 [zgłoś do usunięcia]mirrra Przeczytałam całe forum dlatego, że też nie wierzę w zwykły wypadek. Teraz, widząc,że nie jestem sama w tych przekonaniach, boję się coraz bardziej, że mamy rację... Ten film wszyscy widzieliście( http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c ), ale zwróćcie uwagę na komentarze. Nie znam rosyjskiego, ale użytkownik qbass84 zauważył pewną rzecz... w 49-50 sekundzie filmu (w trakcie syreny) słychać krzyk "Ubijaj, tuda" co znaczy "zabijaj tutaj". Szukałam na innych forach, ludzie wsłuchiwali się w filmik i oto co znalazłam: "00:12 słychac po polsku stanowczym tonem"uspokój sie" ; 0:16 "patrz mu w oczy" ; 0:21 jeden jeszcze raz tym razem bardziej proszacym tonem "uspokój się" 00:23 pusty? trzask jakby uderzenie i potem chyba "ała"; 00:29 po polsku "idziesz(to znak by sygnał puscili) 00:22 cos niewyraznie po rosyjsku "zjob" 00:47 po rosyjsku "dawaj tuda paskuda" ; 00:50 "ubijaj tuda" 00:53 streljaj" ; 00:55 przeładowanie broni słychać; 00:57 strzał" Nie wiem co myśleć...jestem przerażona znalezione na innym topicu

Tego nie wiesz czy się bali czy nie. Skoro nagrywający zaczął uciekać to na pewno nie dlatego, że uciekał mu autobus tylko właśnie się bał :o Głupie paranoiczne teorie. Mam dosyć :o

moze jeszcze "ubij dziada", co?

Gość darka1755
"Alexxxxxxa ludzie, ale się ośmieszacie. "życ'" po rosyjsku znaczy "mieszkać", więc dlaczego Rosjanie mieliby woac "żyje"? Po drugie - nie obrażajcie Putnia. Gdyby on zorganizował zamach, to na pewno zrobiłby to profesjonalnie, a nie tak, żeby jeden z drugim głupi kmiotek z kafe się zorientowal." przeciez na samolocie leciecieli polacy wielka madralo mysl troche! kto sie drze ze zyje oczywiscie ofiara czyli polak!

Gość do Kika67890
Masz rację : słyszeliśmy wyraźnie strzały i słowa : ubijaj tuda, i właśnie czemu musiał nagrywający uciekać ???

Czy tylko ja nie słyszę "ubij tuda" ? :o

Gość kika67890
ja to tylko skopiowalam z innego topicu. to znalazla jakas dziewczyna na innym calkowicie forum. ja szczerze mowieac tego wszytskiego nie slusze. slychac to "uspokoj sie" dosyc wyraznie takim surowym tonem. tzreba na pelnym glosie sluchac

Gość mkhjiy
Gdyby rzeczywiście był to zamach to rusek by nie zdołał uciec bo by go "zdjęli" nie mówiąc o tym że nie byłoby mowy aby film trafił do neta, po drugie nikt by nawet nie podszedł tam na odległość 5 km, myślcie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddaaa
kurva slychac po polsku uspokoj sie :O ok. 0:12

:D Uśmiałam się, nie powiem, że nie :D

Gość kmiotek kafeteryjny
dawaj tuda paskuda hahahahaha :classic_cool:

moze "ruda paskuda"... to o tusku:classic_cool:

Gość meszugene
Osobowość paranoiczna Z Wikipedii Skocz do: nawigacji, szukaj ICD-10 Osobowość paranoiczna Kod ICD-10F60.0 DSM IV Paranoiczne zaburzenie osobowości Kod DSM IV301.0 Osobowość paranoiczna - zaburzenie osobowości, w którym występuje chłód emocjonalny, wycofywanie się z kontaktów z innymi, wrogość, nadmierna podejrzliwość, nadmierna wrażliwość na lekceważenie i krytykę, niezdolność do wybaczania urazy. Spis treści * 1 Kryteria diagnostyczne (objawy) o 1.1 Kryteria diagnostyczne ICD-10 o 1.2 Kryteria diagnostyczne DSM-IV * 2 Atrybuty osobowości paranoicznej * 3 Odmiany osobowości paranoicznej według DSM-IV * 4 Cechy związane z osobowością paranoiczną według Blaney * 5 Etiologia osobowości paranoicznej (wybrane poglądy) * 6 Bibliografia * 7 Zobacz też Kryteria diagnostyczne (objawy) Kryteria diagnostyczne ICD-10 * wrażliwość na niepowodzenia i odrzucenie * tendencja przeżywania długotrwale przykrości * podejrzliwość, ujmowanie obojętnych działań otoczenia jako wrogich lub pogardliwych * sztywne poczucie własnych praw * podejrzenia dotyczące wierności (partnerów i przyjaciół) * przecenianie własnego znaczenia * pochłonięcie wyjaśnieniami wydarzeń Kryteria diagnostyczne DSM-IV * pozbawiona wystarczających podstaw podejrzliwość, że inni nas wykorzystują, krzywdzą lub oszukują, * zaabsorbowanie bezpodstawnymi wątpliwościami co do lojalności przyjaciół lub wspólników i co do tego, czy są oni godni zaufania * niechęć do zwierzania się innym, spowodowana nieuzasadnionym lękiem, że informacje te zostaną użyte przeciw nam w złych intencjach * odczytywanie ukrytych, poniżających lub groźnych znaczeń z niezłośliwych uwag lub zdarzeń * ciągłe noszenie urazów, czyli niewybaczanie zniewag, krzywd lub afrontów * dostrzeganie ataków na nasz charakter czy reputację, które zwykle nie są widoczne dla innych, oraz szybkie reagowanie na nie gniewem lub przechodzeniem do kontrataku * powtarzające się nieusprawiedliwione podejrzenia dotyczące wierności współmałżonka lub partnera seksualnego Atrybuty osobowości paranoicznej Atrybuty te charakteryzują funkcjonowanie osobowości paranoicznej: * czynności ekspresyjne - obronna; * funkcjonowanie interpersonalne - prowokacyjna; * styl poznawczy - podejrzliwy; * obraz ja - nienaruszalne; * reprezentacje obiektów - niezmienne; * główny mechanizm obronny - projekcja; * organizacja morfologiczna - nieelastyczna; * nastrój/temperament - gniewny. Odmiany osobowości paranoicznej według DSM-IV * fanatyczna (z cechami osobowości narcystycznej), * zrzędliwa (z cechami osobowości negatywistycznej), * wyizolowana (z cechami osobowości unikającej), * zatwardziała (z cechami osobowości kompulsyjnej), * złośliwa (z cechami osobowości sadystycznej). Cechy związane z osobowością paranoiczną według Blaney * nieufność, * podejrzliwość, * czujność, * cynizm * rywalizacyjność (porównywanie się z innymi), * poczucie krzywdy, * zazdrość, * nadwrażliwość na krytykę, * przepełnienie złością, * mściwość, * ostrożność, * niezachwiane przekonania, * zazwyczaj brak poczucia humoru, * dychotomiczne myślenie, * samowystarczalność, * zadufanie, * przekonanie o własnej wyższości, * usprawiedliwienie samego siebie.

Gość kasiaa67776
ktos tam mowi faktyczniie 'uspokoj sie' ale co to by mialo znaczyc cholera niby?? skad tam polacy?

hmmm "uspokoj sie" no nie wiem... moze to oznacza, ze ktos sie zdenerwowal a drugi go uspokajal?????????????

Gość kasiaa67776
no usokoj sie to wlasnie cos takiego znaczy. ja nie snuje zadnych spiskow tylko kurde dlaczego tam ktos mowi ewidentnie PO POLSKU?????

Gość kasiaa67776
i nie slysze zadnego tuta paskuda :) ale smiechy jakies tam są