Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ciekawski pan

Czy wzrost faceta ma dla Was znaczenie (do kobiet)

Polecane posty

Gość taki ciekawski pan

mam 170 (zadne tam chuchro, mam tez miesnie)

Gość taki ciekawski pan
twarz: niebieskooki blondyn, typ urody Brat Pit (cos w tym kierunku, nie przesadzajmy hehehe, mowie typ).

Gość Bizja
Sama mam 170 i wolałabym wyższego faceta, co nie znaczy, że skreśliłabym faceta mojego wzrostu. To raczej on skreśliłby mnie, bo wolałby niższą ;) Większość moich koleżanek jest niższa ode mnie, wiec raczej nie powinieneś się martwić, aż taki niski nie jesteś.

Gość taki ciekawski pan
@Bizja Nie skreslibym dziewczyna troche wyzszej ode mnie. Tez z takimi chodzilem i nie bylo problemu. Wiem ,ze maly nie jestem, ale spotkalem sie juz z jedna, ktora stwiedzila "fajny jestes, mozna z Toba konie krasc, masz sympatyczna twarz ale gdybys tak mial z 10 cm wiecej .... " No szczena mi opadla

na twoim miejscu wolałabym usłyszeć taką prawde niz jakis lewy wykret, albo udawanie i nie przejela sie za bardzo - 170 dla faceta jest spoko, i prawda - wiekszosc kobiet ma 160 gora 165 wiec spoko jest !

Gość maruder
mam 190 i dobrze mi z tym

Mam 159 i gdyby mój facet miał 170 była bym zadowolona:) pewnie po ubraniu szpilek była by między nami niewielka różnica ale wzrost nie ma aż tak wielkiego znaczenia dla mnie ;) mój facet ma prawie 180 ale gdyby miał 170 też nie było by problemu.:)

Gość wysoka.....
ja mam 175cm, mój facet 164 i jakos zyjemy, choc dziwią nam się wszyscy szczególnie jak zaloże szpilki i mam 185cm :)

Gość poświąteczna nl
Ma ogromne znaczenie:)Nie wyobrażam sobie by facet był niższy ode mnie.

Gość amelka12345
Zapraszam na dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadżetami erotycznymi ;)

Gość tu życie jest weselsze
ja poproszę takiego od 170 cm i potem tyćkę wyżej,,,ale nie za wysoki::)

Gość filozofia racjonalistyczna
Zauważcie, że niższe partnerki lubią psychopaci i toksykomaniacy z charakteropatiami najczęściej i toksykomaniam. Jesli dla mężczyzny jakaś kobieta jest "za wielka" to ma zaburzenia seksualne na bank albo kompleks małego członka mimo, że prącie może mieć olbrzymie (zawsze mam za małego).

Gość dopiero wstalam z lozka
Sama mam 170cm i ogółem wolę wysokich facetów, tak powyżej 180cm, ALE nie jest to konieczne, jak poza tym jest naprawdę spoko i ma fajny charakter to nie mam nic przeciwko:)

Gość filozofia racjonalistyczna
I wtedy to zawsze kobieta odchodzi od niego (tacy nie zdradzają, bo nie mają z kim i są nieatrakcyjni z reguły). Kontakty seksualne nawiązują przez komunikatory czy portale społecznościowe i to wyłącznie z kobietami młodszymi o kilka lat i niedoświadczonymi jeszcze czy naiwnymi. Takie dadzą się oczarować nawet największemu patologowi, bo nie znają jego przeszłości i liczą na miłość, a chodzi tylko o przelotny stosunek i szybki seks.

dla mnie ma znaczenie, nie moze byc nizszy ani rowny wzrostem ze mna, ja mam 175cm a i tak gustuje w tych co maja 2m+ ;-)

Gość bbggfdre
ja mam 165 maz 195 byli od 190 do 194 tak sie jakos zlozylo przy wysokim czuje sie bezpiecznie ;)

Gość nie chce wyjsc na zazdrosna
ale jak dorosla kobieta moze miec 158cm? moja kolezanka ma 162 i jest strasznie niska :o same karly tutaj siedza? :o

karly?co z tego ze mam 158?jestem ladna i zadbana a wysocy faceci lubia niskie kobiety!nie kazdy przypada za zyrafami!

hmm...ja mam 160.....a facet obecny 193...ale czy to ma jakieś dla mnie znaczenie....?...nie... poprzedni miał 185... tak wyszło....jakoś tak samo...

Gość taki ciekawski pan
@monika_32 wcale nie jestes taka mala. A faceci patrza bardziej na figure niz na wzrost. Zreszta, to jest tylko pierwsze wrazenie, potem wazne sa inne zalety lub wady :-) (czasami taka super modelka tylko sie odezwie i wtedy czar pryska => pewnie taki 2-metrowy niedolega tez przestaje byc atrakcyjny dla kobiety)

ciekawski pan masz racje......wyglad i figura jest wazniejsza niz wzrost.Moze jestem malutka ale pociagajaca:)a wysokich facetow zawsze bede lubiec:)

Gość kx
małe jest piękne jeśli chodzi o kobiety

Gość Renatkaa
a ja bym nie mogła być z niższym.. znaczy kiedyś próbowałam, ale męczyło mnie to strasznie. Co prawda gdyby miał odpowiedni charakter to może bym dłużej wytrzymała, ale tak.. hehe