Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznik 81 kobieta

Smiesza mnie problemy egzystencjalne osob ponizej 20 roku zycia

Polecane posty

Gość to ja, hej
moze i z takiego gówniarskiego życia się wyrasta (ja zawsze byłem odpowiedzialny) ale zanim się wyrośnie to można sobie problemów niedoodkręcenia narobić

Śmieszy mnie jakie tu ludzie mają problemy i jakie problemy życiowe (tzn. te z małolatami) ma autorka. Marna prowokacja ten temat. A jeśli to nie prowokacja to dramat. --- tak, tak, tak, właśnie o to chodzi :) POPIERAM< POPIERAM< POPIERAM!!!!!!!!!!! Ludzie, zajmijcie się swoimi jakże sensownymi i kulturalnymi życiorysami. Tępe narzędzia, młoty i konserwy! Dajcie przykład, zamiast wymagać od młodzieży, która poszukuje po swojemu własnej autonomii. Zacznijcie od siebie a zobaczycie pustkę... jeśli jeszcze umiecie dostrzegać pewne sprawy ;)

do autorki: napisałaś na samym początku ze młodzież kreuje sie teraz na lolite. Otóz Lolita: należy do podkategorii stylu i mody "lolita" (Lolita Fashion), zapoczątkowanej przez młodych Japończyków."lolita" (tj. Lolita Fashion) korzenie mają w epoce wiktoriańskiej (z wpływami rokoka). Nastolatki ubierają się w rzeczy przypominające te z epoki (zapinane pod szyją bluzki z bufiastymi rękawami, aksamitki, gorsety, kapelusiki, koronkowe suknie z falbanami). Do wszystkiego dochodzą stylowe parasole, torebki itp. Swoim wizerunkiem Lolits starają się przypominać porcelanowe wiktoriańskie laleczki. !!!!!Poprzez wydanie powieści, "lolita" niesłusznie kojarzone są z emanującą świadomą zmysłowością i sexappealem nastolatek.!!!!!!! widzisz....sama uzywasz słownictwa potocznie przyjetego a czepiasz sie młodzieży ktora uzywa słownictwa rowniez potocznie przyjetego i ich kregach. Za jakies 10 lat wiele ludzi bedzie mowic "boshe: tak jak Ty "lolita" nie wiedzac nawet skad to sie własciwie wzieło. Jakbys miała tyle lat co teraz 10 lat pózniej to juz by cie nie oburzało "boshe" tylko jakies nowe słowa. Kazdy okres ma swoje słownictwo

Gość dfgdfgsdfgsdfgd
ja jestem 80 i mysle podobnie