Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananananaanan

Myślicie że dwójka dzieci i bez ślubu to już zle wygląda?

Polecane posty

Gość nananananananaanan

Gość popatrz na taką Ankę Przybylsk
ą;) chyba to jednak nie jest takie najważniejsze by mieć ślub;)

Jeżeli tobie jest dobrze to nie masz co się martwić. My wzieliśmy najpierw ślub cywilny i miesiąc po ślubie zaszłam w ciążę ale wszyscy twierdzą że ślub braliśmy bo byłam w ciąży. W tą sobotę wzieliśmy ślub kościelny dla świętego spokoju bo tak jak ty piszesz ludzie gadali że żyjemy bez ślubu kościelnego ale dla nas ślub kościelny nie był nam potrzebny.

nie przejmuj się ludźmi1 jeśli Wam jest dobrze i nie chcecie ślubu to po co go brać? ja urodziłam synka 3 grudnia 2008, ślub cywilny wzięliśmy 30 stycznia 2009, a kościelny jest w planach ale dokładnej daty jeszcze nie mamy (wrzesień 2010 albo czerwiec 2011, zależy od kilku ważnych spraw). chcemy tylko uroczysty obiad po nim, żadnego "weselicha na 200 osób", więc łatwo to będzie zorganizować, nawet w ostatniej chwili :P

Gość BadGirlll
rób tak jak Ci pasuje, nie patrz co inni mysla ;) dla mnie spoko, mozna miec 5 dzieci i bez slubu, slub nie gwarantuje niczego

Gość a ja wolę mieć
męża niż konkubenta :O

Gość zielonawrona30
Pytanie, dlaczego facet uwaza, ze nie nadajesz sie na zone dla niego... Z moich obserwacji z konkubina z dziecmi predzej czy pozniej albo sie zeni albo sie zostawia -

Chcesz ślubu to bierz. Nie chcesz to nie bierz. I nawet się nie zastanawiaj co wygląda "dobrze" a co "źle". Bo szczęśliwym można być na milion sposobów.