Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kata-strofa

Zwisający brzuch po 2 cesarkach

Polecane posty

Gość kata-strofa

Co z tym zrobic? Schudlam ok. 16 kilo. Nie szybko, bo w ciągu ponad pół roku. Zaczynam wygladac jak czlowiek (wchodze juz w rozmiar 40). Co z tego, skoro na brzuchu wciąż wisi mi gruby flak skóry? :( Tłuszcz też tam jest, bo nadwage wciaz jeszcze mam, ale i tak to pewnie glownie skóra. Mialam 2 cesarki w przeciągu 2 lat. Wiem, że to dla skory brzucha ogromna zmiana. Mam rozstępy, ale najbardziej "boli" mnie ten flak. Bo chudnę, a brzuch ciagle taki sam. Czy ktos po dwoch cesarkach, kto mial wczesniej dużą nadwagę (ok. 20 kilo) doczekał się płaskiego lub chociaz ladnego brzucha?

Gość podnoszeeeeeeeee!
mam ten sam problem...............podnosze

Gość Onawaw_30
operacja plastyczna.

Gość no ja też taki brzusio mam
miałam tylko jedną cesarkę, mam rozstępy plus rozciągnięta skóra :o

Gość lasting finish
oj chyba tylko operacja plastyczna :( Ja schudlam ok.30kg, jestem szuplutka (maz mowi,ze za chuda,bo mi kosci wystaja) a flak mi wisi i nie sadze,ze czyms go zlikwiduje

Gość podnoszeeeeeeeee!
no ja już podjęłam decyzje że jak wróce do pracy to biorę pożyczkę i właśnie plastyka...a to jakieś 10 tysięcy PLN...

...ja tez mialam cesarke...w 1,5 m-ca po niej schudłam 25 kg....a brzuch wklęsły i bez rozstępów jak przed ciazę...widocznie jestem szcześciara, ale nigdy nie mialam problemów z brzuchem...nie wiem czy to genetyczne...może zależy tez ile sie przytyło....wyobrażam sobie jak jest Wam ciężko, ale chyba każda ciąża odbija ślady na naszym ciele...u mnie najbardziej ucierpiały piersi...

Gość julia00
ja miałam dwie cc i brzuch mam płaski , rozstępów zero, ogólnie figurka spoko. Nie pisze po to zeby sie chwalić tylko ze uwazam że cesarka (jedna czy wiecej) nie ma tu nic do rzeczy. Ja zawsze byłam szczupła, w ciaży przytyłaam niewiele, nie mam skłonnosci do tycia, moge dużo jeść bez ograniczeń, nigdy sie nie odchudzałam a zawsze ważyłam niecałe 50 kg. Mi sie wydaje że to predyspozycje organizmu, jak koleżanka ma skłonność do tycia to ciężko jej schudnąc mimo że rodziła sn i odwrotnie, po dwóch cc jestem szczuplutka

ja rowniez jestem po cc tylko po jednym.. schudlam jakies 24 kg juz nosze rozmiar 38/40 niby wszystko ok ale wlasnie mam ten problem co wy ten obwisly brzuch , skora naciagnieta :(