Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Czy tylko mi się tak nudzi?

Polecane posty

Gość odczynnik psi
wierzę na słowo, gdyż od każdej reguły są wyjątki. mimo to, moje uprzedzenia sprawdzają sie w 99% przypadkach, moze po prostu mam pecha :o

Gość kasia co wie duzo
tez mialam podobnie dopuki nie odkrylam hydrolokow a pozniej prostownicy,moge sie teraz poszczycic ze mam sliczne wlosy,-------oczywiscie,zaraz jakas maniaczka bedzie probowala udowodnic ze prostownica niszczy wlosy,ale jej ripostuje-uzywam odpowiednich kosmetykow,a ogolnie-zanim osiagne wiek odpowiedni dla krotkich wlosow(jaki uwazam przekroczenie 40)i tak bede miala efektowniejsza fryzure od niej,hmmmmmmm

Gość odczynnik psi
Niezupełnie. Naturalne blondynki to inna sprawa, źle że nie powiedziałem na początku. Wiele farbowanych blondynek źle wygląda w tym kolorze, takie jest moje przynajmniej zdanie, a niestety bardzo czesto spotykam ten....okropny solarowy typ. Najlepsze są piekne czarne włosy i czarne oczy...takie jak moje :classic_cool:

No raczej...z tym, że dziwi mnie to że faceci tak najeżdżają na barbi, że są puste i głupie, a na ulicach mało sobie szczęk nie depczą jak widzą opaloną blond laskę .

Gość odczynnik psi
Nie wiem jak oni, ale ja nie cierpię ciemnej opalenizny. Kojarzy mi się z plebsem :D

Gość kasia co wie duzo
odczynnik-czy aby nie masz slabych,cienkich wlosow?widocznie nie masz sie czym pochwalic i stad twoje uprzedzenia,przykro mi

Chantalka - swoj ciagnie do swego. Osobiscie ta subkulture (bo to juz chyba jest subkultura?) dyskwalifikuje na wejsciu. I to nie tyczy sie blondynek, ale w sporej mierze szatynek..brunetek. Zuza np jest naturalna (z tego co do tej pory zauwazylem) i chwala jej za to.

Gość odczynnik psi
Hm? Mam ciemne włosy które są wszystkim tylko nie cienkimi i słabymi :o W życiu nie widziałem, zeby mi się nawet jeden włos zlamał. A i wyłysienie mi raczej nie grozi, mam leb pełen włosów i nikt w mojej rodzinie nie łysiał na starośc :classic_cool:

Gość kasia co wie duzo
aha,wiec jestes facetem?

Pogratulować odczynnik psi... Moje włosy natomiast są koloru przygaszonego ciemnego blondu...nie znoszę balejage...szczerze uważam, że balejage w dzisiajszych czasach to obciach...i z góry przepraszam wszystkie panie, kobiety, dziewczyny które to praktykują.

Gość kasia co wie duzo
tak,chantalka,wyczytalas w jakiejs''madrej''gazecie ze baleyage jest passe i gegeasz za nia?zgadlam?

ja mam włosy za pas,ciemny blond.nie chadzam w mini,ani na solarium,nie mam tipsów ani się nie maluję,jestem nudną kobietą :D

Gość kasia co wie duzo
najgorzej jest nie miec wlasnego gustu i podarzac za glosem ludu

Gość odczynnik psi
Musze przyznac, ze to, ż tak bardzo lubię ciemne oczy i włosy zapewne wywodzi się z tego, ze ulwielbiam azjatki :classic_cool:🖐️ Te włosy, te ostre spojrzenie, pełna twarz i....zarośnięty krocz :classic_cool: A może to na odwrót, kto wie, w każdym razie czerń górą :classic_cool:

Nie, po prostu mieszkam za granicą..i jak tylko widzę laskę z balejage na glowie to od razu wiadomo, że jest Polką. podoba mi się jednolity, naturalny kolor włosów i mam gdzieś co pisza na ten temat w gazetach.

Chantalka jestem tego samego zdania-nie mam nic do kobiet farbujących się.aczkolwiek imho biały blon to kolor niemodny,wyszedł z mody a wiele kobiet nadal go nosi.chyba że naturalny-jest ładny7 i zmienia moje zdanie na ten temat,ale tylko naturalny jasny blond.

Gość kasia co wie duzo
a pasemka?jaka jest roznica miedzy baleyagem a pasemkami?

faktycznie źle napisałam..bo nie wiem co jest modne:D ale może biały blond jest modny skoro wiele kobiet to nosi? kobieta ok,ale nie trawię faceta jak ma pofarbowane kudły :o

Przecież ja nie mówię o tym co jest modne, tylko co mi się podoba. Każdy lubi coś innego, każdy ma..przynajmniej powinien...mieć swój styl. To, że nie uznaję, nie zachwycam się balejażami wcale nie znaczy, że niektórym kobietom jest w nich do twarzy. Z resztą...o gustach się nie dyskutuje.

Gość odczynnik psi
Nigdy nie mogłem zrozumiec jak można podniecac się modą, zawsze noszę to co najwygodniejsze :o

Gość kasia co wie duzo
dokladnie odczynnik,w tym miejscu zegnam sie z wami,oczy odmawiaj mi posluszenstwa,paaaaaaaaaaa

nie śpię bo mam urlop a z powodu że pracuję na nocną zmianę to o tej właśnie godzinie mam przerwę i idę sobie szrobić kanapkę.siłą rzeczy w tych godzinach jestem najaktywniejsza..