Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Czy tylko mi się tak nudzi?

Polecane posty

Ja miesiąc temu miałam prace na nocna zmiane i też ciężko jest mi się przyzwyczaić do aktywności w normalnych, ludzkich porach. Budzę się o 14 i nim się nie obejrzę dzionek zleci...

Gość odczynnik psi
Nie ma co się zaczerniac i tak się nikt podemnie nie podszywa :classic_cool: Zresztą nie mam tu żadnej specjalnej misji do wykonania, jak pewien gośc co pisał tu wcześniej :classic_cool: ....pewnie zaraz ktoś się podszyje :o

no ja właśnie pracuję po 8 h przy kompie więc pod koniec tygodnia jak ze zmiany schodzę to nie widzę ani z bliska ani z daleka :|

Gość odczynnik psi
Wcale nie szkoda :classic_cool: Jedyne co tu robię w dzień to podszywanie się, wprowadzanie zamętu, podpuszczanie pelikanów, bo tak łatwo się dają nabrac, z ze śmiechu zdycham pół dnia :D🖐️ Kocham to forum za to, że tyle dostarcza mi rozrywki, ale od czasu do czasu trzeba porozmawiac normalnie :classic_cool:

blee,kawy i redbule.nie lubię.daję sobie radę jakoś bez nich,na tyle się przyzwyczaiłam że w wolny dzień nie mogę spać w nocy bo mi za ciemno :/ teraz bym sobie mogła fajnie spać to nie umiem zasnąć.

Najbardziej uciążliwe jest to wtedy, gdy wiem, że rano musze wcześnie wstać. Najczęściej wtedy zarywam całą noc. Odczynnik, czyli masz zdrowe podejście do forum:)

Gość odczynnik psi
Dziwne, moja matuszka cierpi na migreny, a mocne bóle głowy sa jej znane od czasów licealnych. Mnie zaś nigdy głowa nie bolała, no chyba, ze na kacu :o

ja już leżałam w szpitalu pod kątem bólów głowy-rtg,tk i insze pierdoły.po wypadku na basenie miałam podejrzenie lokatora ale nic nie znaleźli prócz jakiejś niegroźnej narośli na zatokach jakiś tam i skrzywionej przegrodzie nosowej-mój mężulek przestawił mi nos :D

Gość odczynnik psi
Jeśli cię głowa boli dopiero od miesiąca i to w taki sposób, to radziłbym się wybrac do lekarza i mu to powiedziec. Moja koleżanka miała coś takiego, tyle, ze ją głowa okropnie bolała co jakiś czas od paru lat, aż zrobili badania i się okazało, ze to niezłośliwy guz przysadki, który okazał się byc także przyczyną owych bólów głowy. Kto wie, może to wina stresu lub innych czynników, ale warto u lekarza wywalczyc skierowanie na rezonans jeżeli te bóle głowy nie ustaną.

też bym radziła się zmobilizować i pójść.. brak czasu,bieg,i życie codzienne czasem nie pozwalają się wyspać normalnie ale ze zdrowiem nie ma żartów,bo potem będzie grzytanie zębami.

odczynnik oczywiście racja...wiem wiiem, musze do lekarza tylko wiez, strach...że cos wykryja. a podejżewam u siebie jakieś urazy mechaniczne ovca----bił cię facet??:

niee,skądże.na koncercie tak machał łapami że dostałam z łokcia w nos,poczułam ból i zalałam się krwią ale dopiero mi on o tym powiedział,nie mam do niego pretensji o to bo to przypadek ale za cholerę nie zgodzę się na prostowanie przegrody.

Gość odczynnik psi
Im później wykryją tym gorzej :o Jakie urazy mechaniczne? Boisz się, bo ktos ci krzywdę zrobił albo sama sobie czy jak? Wiem, wiem, jestem okropny i wścibski :classic_cool:

Gość odczynnik psi
Tak jak sądziłem, drogi Watsonie... moja dedukcja jak zwykle jest niezawodna :classic_cool:

Robiłam dzisiaj narodowy test zdrowia...po cholerę tam pytają o antyperspiranty..jak często używam?

ja robiłam ale mi na końci kazali wysłać sms i się wkurzyłam :D nie wiem,może one mają jakiś wpływ na zdrowie?

No mnie też ten sms wkurzył, tym bardziej, że nie mam polskiego numeru... Przecież antyperspiranty maja różne atesty, gdyby były niezdrowe to chyba ktoś by nas o tym poinformował..tak myslę...