Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarydszczecin

jeden partner sexualny przez całe życie

Polecane posty

Gość tak uważam....
sorry , jej taki:D ślepa już jestem:D

Gość zarydszczecin
ale na samą myśl że byśmy mieli się rozstać i już nie spotykać too masakraa

Gość zarydszczecin
haha a coo ja zrobiłem że mi ma się trafiać ^^ haha dzięki ;d

Gość zarydszczecin
hehhe jeśli tym leczeniem jest inna kobieta to nie potrafię ; D ona jest najfajniejsza ...

Gość zwyczajna_24
puszczalskie babyto powinny się trafiać puszczalskim facetom!

Gość zwyczajna_24
z tym leczeniem to był żarcik żebyś się trochę uśmiechnął bo chyba ci smutno, przechodziłam kiedyś coś podobnego domyślam się co czujesz, to minie zobaczysz, jeśl ci mogę doradzić coś jako kobieta to :nieokazuj jej zbyt mocno swojego uczucia i zobacz czy będzie nadal mówiła kocham kiedy ty przestaniesz to mówić

Gość zarydszczecin
haha no właśnie jak ją tak trochę olać to bardziej od jej strony coś widać zaangażowania więcej ;d

Gość zwyczajna_24
jeszcze jedno czy ty nigdy nie myślałeś o sexsie z inną kobietą, może ona tylko wyrażała ciekawość a ty źle to zrozumiałeś?

Gość zarydszczecin
hmmm tak może przemknęło przez myśl ale nie myślałem o tym poważnie hmm mi ona wystarcza nie potrzebuje nikogo innego a nawet nie chcę może faktycznie ale nie wiem

Gość zwyczajna_24
no widzisz wiesz jak działać,a długo jesteście razem? bo może zawcześnie na wielkie deklaracje a ona mówiąc o takich rzeczach chciała cię podpuscić i sprawdzić co ty o tym sądzisz

Gość zwyczajna_24
no widzisz czyli myślałeś o tym jaki sex mógłbyś przeżyć z inną kobietą może ona myślała że coś takiego od ciebie usłyszy bo chyba każdy normalny człowiek o tym myśli czasem co nie oznacza odrazu tego że chciałby zdradzić

Gość zarydszczecin
hah hm ponad rok hm nie wiem mówiła to dosyć przekonująco ale nie wiem że to porażka mieć jednego przez całe życie czy coś w tym stylu

Gość zwyczajna_24
o jej ludzie się rozpłynęli czy co ?chyba sami tu zostaliśmy, tak się jakoś rozgadałam a w sumie to rzadko tu wpadam, to chyba tewn dzień ponury tak działa

Gość zwyczajna_24
porażka co ty mówisz przecież to cudowne być dla siebie pierwszymi to jeśli takiego słowa użyła"porażka" to ja chyba bym wolała odejść teraz i nie czekać aż zdradzi i cierpieć podwójnie

Gość zarydszczecin
haha noo wszyscy inni znikli ; D nom możliwe ;d

To zależy dużo od wychowania. Ja np. swój pierwszy raz przezyłam mając 19 lat, zrobiłam to z wielkiej miłości i jestem szcześliwa. Zawsze uważałam że cnota to cos wyjątkowego i zarezerwowanego tylko dla tego jednego którego się kocha. Nigdy się tego nie wstydziłam. Dziś ten sam męzczyzna z którym przeżyłam swój pierwszy raz jest moim mężem. Niczego nie żałuję i jest mi z nim dobrze.

Gość zarydszczecin
hehe ooki ; ) zobaczymy więc jak to będzie dalej może nie aż tak źle ;)

Gość zwyczajna_24
mówię ci tak dlatego że; byłam kiedyś z facetem który podczas jekiejśtam rozmowy powiedział tak: a za tyle czasu to ja będę z jakąś albo ty z jakimś, poczułam wtedy dokładnie to co ty teraz po prostu z góry skazał nas na niepowodzenie i tak się stało byliśmy wtedy b.młodzi potem nieudało już się nam wrócć mimoże się kochalismy on mnie a ja jego i to boli właśnie

Gość zwyczajna_24
pewnie czas pokaże

Gość zarydszczecin
ee to nie fajnie nooom pokaże ; d

Gość o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skoro mysli o rozstaniu bedac z Toba w zwiakzu, to alno jets realistka, albo nie kocha Ciebie tak, jak Ty ja.ale pewnie fakt, ze jej tak nie zalezy, Ciebie jeszcze bardziej nakreca:D ja tez jestem dziewica, bo chcialabym spotkac kogos odpowiedniego i z nim to zrobic, ale szczerze mowiac, trace wiare, ze ktos taki sie znajdzie. i tez nie chcialabym miec jednego partnera:D nie chodzi tu o puszczalstwo, moge to robic z milosci, wiadomo roznie w zyciu bywa i raz nam sie wydaje, ze kochamy, a po jakims czaise sie okazuje, ze tylko tak nam sie wydawalo.

Gość zwyczajna_24
no cóż życie a najgorsze jest to że kochamy się i nie jesteśmy razem, można przywyknąć wtedy było za wcześnie teraz za późno:)

Gość zarydszczecin
a czemu nie możecie ? dziwnie trochę

Gość zwyczajna_24
nie możemy bo on ma żonę a w takie coś nie wchodzę zaliczył wpadkę po tym jak się rozstalismy poznałam chłopaka on chciał mi zrobić na złość znalazł sobie dziewczynę a potem wpadka i ślub dla dobra ogółu

Gość zarydszczecin
aaahaa to nie fajnie rzeczywiście

Gość zwyczajna_24
a potem sie mi wyżalał ze jej nie kocha itp no ale cóż za późno po prostu jak się ma siedemnaście czy osiemnaście lat to słabo się myśli

Gość zwyczajna_24
niom nie fajnie teraz minęło 7 lat a my czyjemy to samo czyli zjak widzisz z miłości nie da się wyleczyć raczej chyba że się zakochasz na nowo

Gość zarydszczecin
noom tak bywa lepiej nie odstawiać takich szopek żęby komuś na złość czy coś ; d bo zazwyczaj jest tak że wtedy jedna osoba robi na złość drugiej bo myśli że ta druga na poważnie a się okazuje że ona też na złość robi hah ;d takie podchody

Gość zwyczajna_24
miło się z tobą klika aż się zastanawiam ile masz lat i czy faktycznie jesteś facetem?:)

Gość zwyczajna_24
:)