Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponura rzeczywistość

PEELING CHEMICZNY.

Polecane posty

Gość ponura rzeczywistość

To okropne jest mieć trądzik - co prawda dzięki tym wszystkim : kremom , proszkach itd. krosty nie są aż tak czerwone. Po każdej krostce na czole pozostaje mi mały ślad , który znika po paru mieś. : ( to strasznie denerwujące , że nie mogę być jak inne nastolatki : ( Gdy zastosuje korektor bądź puder , nie widać ich tak bardzo . Ale gdy np. jestem u kogoś na noc czy coś w tym stylu wstydze się swojej twarzy : ( wągry i krostki - co do wągrów to byłam kiedyś u kosmetyczki która mi oczyściła twarz ( wtedy nie miałam jeszcze pryszczy , może pojedyńcze - ale żadko ) Ale głównie chodzi o to , że chciałabym mieć czystą cere. Ciekawi mnie czy peeling chemiczy usunie wągry ? Wiem , że usuwa trądzik i przebarwienia , ale co z tymi ookropnymi małymi czarnymi kropkami ? : ( Czy ktoś z Was poddał się takiemu peelingowi ? i co o tym sądzicie ? : )

Gość baaaaaaaaaaaaa
na krostki i wagry pomogly mi wizyty co jakis czas u kosmetyczki, wlasnie oczyszcanie, ale dobrym sposobem jest tez w domu regularne stosowanie pilingu ziarnistego, wazne zeby robic to regularnie, po jakims czasie zauwazysz roznice

Gość tools_21
Według mnie najlepeszy jest mechaniczny, np termopeeling, który zawiera fajny żel do mycia twarzy komfort młodej skóry18+

Gość Kinga

Do salonu Magnopere Roma Zielinska w Krakowie trafiłam na peeling chemiczny. Świetny sposób na likwidowanie plamek na twarzy. Ja akurat powtarzałam ten peeling kilka razy, ale trzeba przyznać, że jest skuteczny.

Gość Ola

Ja z zabiegu peelingu chemicznego bardzo jestem zadowolona , bardzo mi pomógł na  wyrównanie kolorytu skóry. Zabieg bardzo pomaga. Ja robiłam go w klinice MTT Estetica Kraków   i polecam