Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypał 18

Co byscie zrobili/powiedzieli na moim miejscu.?. pomozcie wybrnac mi z boruty

Polecane posty

Gość przypał 18

mam przypał w domu bo wczoraj wrocilam zamiast za 2 godziny to za 5 godzin bo sobie poszlam do kolezanki... matka mowi ze masz byc za 2 h ale ja mam kurwa juz prawie 18 lat pare miesiecy mi brakuje a ona mi takie teksty wali.. co to juz z domu wyjsc nie mozna mam kurwa przed 21 wracac jak 13 letni gówniarz ??/ i jak przyszłam to oczywicie mi borute zrobiła ze gdzie ty latasz itp itd a nie chodzi o to ze miałam byc na chacie zeby jej w czyms pomoc czy cos tylko zebym poprostu siedziala w domu.. a ja kurwa nie bede co mam siedziec i sie po scianach rozglądac ??? i dzis bede chciala wyjsc a ona pewnie zacznie pierdolic ze ani noga za prog nie wyjdziesz i mi nie bedzie chciala pozowolic wyjsc itd.. to jest przeciez chore!! co ja mam zrobic/powiedziec zeby mi dala spokoj ????

Gość przypał 18
ja pierdole no u nas sie tak mówi boruta- awantura, zadyma ....

Gość baaaaaaaaaaaaa
wiekszych problemow to ty nie masz????????????/

Gość przypał 18
pomozecie czy nie ????

Gość hcbksdhb
u mnie na awanturę i zadymę się- Rosja :D

Gość hcbksdhb
*mówi się Rosja

Może jednak poruta? Poza tym, skąd my możemy wiedzieć, jak się u was (gdziekolwiek to jest) mawia. A moje zdanie jest takie, że póki jesteś na utrzymaniu matki, powinnaś choć w minimalnym stopniu ją słuchać. Jeżeli prosi cię, żebyś była za 2 godziny, a ty przychodzisz po 5, nie dziwię się, że jest zdenerwowana. A jeśli chcesz zostać dłużej, nie możesz ją najzwyczajniej grzecznie poprosić?

Gość odczynnik psi
Taki język, do tego tak ci się mocno wychodzic chce wszędzie....ja się nie dziwię matce, pewnie myśli, ze się kurwisz i wcale bym się nie zdziwił jeśliby tak było :D🖐️

Gość przypał 18
chuj ci do tego

Gość odczynnik psi
Pewnie cię mocno swędzi co? :D:D🖐️ Zacznij oknem wychodzic do tych swoich menelskich kumpli :D🖐️

Skoro uważasz, że ch.. nam do tego, po jakiego grzyba zadajesz durne pytania i wywalasz rodzinne brudy na forum?:o To raz, a dwa - jesteś gówniarą, gniewaj się, ja też nią byłam w twoim wieku i dlatego pewnych rzeczy ci jeszcze nie wolno.

Gość nie chłopak
póki jesteś na utrzymaniu rodziców i mieszkasz w ich domu to przestrzegasz ich zasad.

Gość przypał 18
tak tutaj chocbym napisała ze mam 30 lat to i tak powiecie ze jestem gowniarą wkoncu jak ma sie 18 lat to jest sie doroslym chyba nie dla jaj sobie ktos to wymyslil

Gość przypał 18
zreszta mam to w dupie klucz od domu mam to nawet jak mnie zamknie to ja sie zaraz otworze i i tak pojde i tak pojde

Gość ja tez jestem kobieta i w pel
sluchaj!najpierw mowisz ze 18 lat masz za 2 miesiace teraz ze juz masz to ja juz tak naprawde nie wiem,ile masz!=/

Gość hcbksdhb
Ja taką gówniarą byłam raczej w wieku 15-16 lat. Kiedy osiągnęłam pełnoletność, wtedy też stałam się poważniejsza, i nawet już mi się odechciało gdziekolwiek wychodzić... Miałam swoje sposoby na wyjścia z domu, ale nie będę ich podawać, gdyż lepiej, aby inni nie postępowali tak jak ja wtedy :P

Gość przypał 18
no podaj !!!!!!!!

jak się ma 18 lat to jest się pełnoletnim. do dorosłości jeszcze daleka droga. ciesz się ,że masz troskliwą matkę , bo są takie , które mają gdzieś , co robią ich dzieci.

15:05 [zgłoś do usunięcia] przypał 18 tak tutaj chocbym napisała ze mam 30 lat to i tak powiecie ze jestem gowniarą wkoncu jak ma sie 18 lat to jest sie doroslym chyba nie dla jaj sobie ktos to wymyslil to że masz dowód i możesz legalnie sobie piwo w knajpie kupić nie robi z Ciebie w żaden sposób dorosłej. Bycie dorosłym to nie kwestia metryki a tego co ma się w głowie. Wnioskując po Twoich wypowiedziach to do dorosłości jeszcze Ci brakuje 🖐️

jak uważasz że jesteś dorosła to zachowuj się jak dorosły odpowiedzialny człowiek bo jak na razie to chcesz nadrobić swoją dorosłość wulgarnym słownictwem jeśli mama prosiła Cię żebyś wróciła za dwie godz a Tobie się przedłużyło to odpowiedzialny dorosły człowiek dzwoni do domu i mówi że będzie o innej godz i gdzie jest żeby osoby nam bliskie się nie martwiły przynajmniej moje dzieci tak robią i jakoś nie mają z tym problemu...mają być w domu np o 22 i jeśli nie są to o 22 05 mam tel z wiadomością kiedy będą na tym polega dorosłość i odpowiedzialność a po za tym jesteś na utrzymaniu rodziców i czy Ci się to podoba czy nie musisz stosować się do ich zasad a jak Ci się nie podoba spakuj manatki i idź na swoje

no dobra, ale nie róbcie sobie jaj nie mowie tutaj,że 18 latka jest wielce dorosła i jest owszem na utrzymaniu rodziców ,ale tez nie jest 15 latka trochę swobody powinna mieć:) a na przykład na imprezy chodzisz albo do koleżanki na noc? kiedy ma się dziewczyna wyszaleć jak nie teraz :)